athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.011
- Πόντοι
- 12.756
μπορει να κανει αγκαλιτσες με το κοριτσι του και να εχει βγει
μπορει να κανει αγκαλιτσες με το κοριτσι του και να εχει βγει
Φωναξε τον Μπαρο να ρθει,ηθελα να κανω πλακα για το γκανκγ αλλα δεν λεει αν δεν ειναι εδω
Μοιράζει τάμπλετ...που σκατα βολοδερνει παλι
σε νιώθωαν δεν εχεις δικο σου σπιτι και εισαι στο ενοικιο δυστυχως συμβαινουν αυτα..
Που?Αν και σου ξεφυγε μαλλον και πηγες να γραψεις τριτο 4ημερο3να 4ήμερο είπα να κάνω και αρχίσαν τα μίνι λοκνταουν...
Κάπου τον πήρε το ματι μουπου σκατα βολοδερνει παλι
1, ΕΝΑ...Που?Αν και σου ξεφυγε μαλλον και πηγες να γραψεις τριτο 4ημερο
Θεσσαλονικη?Αφου διαβεβαιωσαν οτι δεν θα εχει λοκνταουν...Αρχιζουμε να μετραμε αντιστροφα δηλαδη1, ΕΝΑ...
Βόρεια θα πάω...
Ή τουλάχιστον σκόπευα...
Θα δούμε...
https://www.bourdela.com/forum/threads/agora-ipad.323470/page-2#post-10227095 εδωπου σκατα βολοδερνει παλι
Επιβεβαιώνω το χοντρούληςΦαινόταν από την καραφλη κεφάλα του, είχε βάλει φωτό
ποιος ασχολειτε μαζι σου μωρη κιλοτα ...στο ειπα δεν πηδαω αγορακια ποσο κομμωτριες εκτος αν θελεις να σε γνωρισω στον προβοσκιδα αυτος κατι θα κανειΈλα πάμε παρακάτω τυπε, αφού βλέπεις δε σας ενοχλώ. Μέχρι κι η Τασούλα σταμάτησε που είναι κατά κοινή ομολογία τέρμα βλαμένος
Μιλάτε μόνος σας.ποιος ασχολειτε μαζι σου μωρη κιλοτα ...στο ειπα δεν πηδαω αγορακια ποσο κομμωτριες εκτος αν θελεις να σε γνωρισω στον προβοσκιδα αυτος κατι θα κανει
τελικα ο τυπος απο τελειωμενη μαζοχα ειναι και τερμα μαλακας αν δεν ασχοληθεις μαζι του κατι παθαινει...Μιλάτε μόνος σας.
Για πάρτε ένα φοντανάκι...
τελικα ο τυπος απο τελειωμενη μαζοχα ειναι και τερμα μαλακας αν δεν ασχοληθεις μαζι του κατι παθαινει...
ρε φιλε σοβαρα αστεια δεν εχουν αλλη ζωη εξω απο εδω και εγω παρακολουθω πολλες ωρες το φορουμ αλλα ειναι η δουλεια μου τετοια που μου το επιτρεπει... και καποια στιγμη εχω αλλες ασχολιες ... τι να πωΥπάρχει μόνο όταν ασχολούνται μαζί του.-
Δεν έχω να προσθέσω κάτι.ρε φιλε σοβαρα αστεια δεν εχουν αλλη ζωη εξω απο εδω και εγω παρακολουθω πολλες ωρες το φορουμ αλλα ειναι η δουλεια μου τετοια που μου το επιτρεπει... και καποια στιγμη εχω αλλες ασχολιες ... τι να πω
ξερεις φιλε μου ποσους τζαμπα μαγκες εχει .../δεκαδες ..και εμενα με εχουν προκαλεσει ξερουν και εχουν γραψει και που ειμαι και τα παντα οταν τους προκαλεσα ομως δεν εμφανιστηκαν ποτε ..γιατι στην βλακεια και στην μαλακια του καθενος υπαρχει ενα οριο που μπορεις να ανεχτειςδεν βλεπω να πραγματοποιειτε το ραντεβου θανατου διπλα...