Διαγραμμένο μέλος 196076
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 937
- Πόντοι
- 361
Γεια σας !!!!
Καλά φιλτατε εργασία και χαράΤι κάνεις φίλε μου Αθηναίε? Πως είσαι?
Καμιά άδεια δεν παίζει?Καλά φιλτατε εργασία και χαρά
Πήρα όλη το καλοκαίριΚαμιά άδεια δεν παίζει?
Πολύ ωραία! Χρωστάς φίλε μου ένα 10ρικο κάπου και δεν το δίνεις επειδή δεν το έχεις ή επειδή διαφωνείς ότι το χρωστας ή δεν το χρωστάς καθόλου?Καλά φιλτατε εργασία και χαρά
τα βλέπετε, και καλοκαιρινη αδεια και μπριζολες μοσχαρισιες και καφε κρυφα και ερωτώ ποσο θα συνεχιστή αυτη η κατάσταση της ανισότηταςΠήρα όλη το καλοκαίρι
Καλώς τον Μάρκο Αυρήλιο.Γεια σας !!!!
Πολλά ρωτάς Ματθαίο - Λουκά - Μάρκο -ΙωάννηΠολύ ωραία! Χρωστάς φίλε μου ένα 10ρικο κάπου και δεν το δίνεις επειδή δεν το έχεις ή επειδή διαφωνείς ότι το χρωστας ή δεν το χρωστάς καθόλου?
Έλα πες μας ρε Λουκά…Τώρα μισό σκανάρω ταυτότητα να την ανεβάσω!
Κοιμήθηκα μια χαρα! Ξεκουράστηκα ! Με λένε και Αυρήλιο? Για να ξερω!Καλώς τον Μάρκο Αυρήλιο.
Πως κοιμηθήκατε το βράδυ;
Δηλαδή αν μου πεις μου χρωστάει ο Αθηναίος κι εμένα ενα 100ρικο θα δώσω και σε σένα κοκ? Εδώ είναι μπορεί να μιλήσει ο φίλος!Πολλά ρωτάς Ματθαίο - Λουκά - Μάρκο -Ιωάννη
δωσε το 10αρικο στον Αντζελο να ξεμπερδεύουμε
Ναι γιατί έχεις θετική Αύρα και μοιράζεις 10ρικαΚοιμήθηκα μια χαρα! Ξεκουράστηκα ! Με λένε και Αυρήλιο? Για να ξερω!
Έχει καμιά σημασία? Πληροφορίες έχει ο Αγιος κατα την εισαγωγή μου στην κλινικη δώθηκαν τα απαραίτητα στοιχεια!Έλα πες μας ρε Λουκά…
20-22-24-26-27- 28-29
Δωσε το 10ρικο του Αντζελο καλή τη πίστη και μετά θα ελέγξουμε τον φάκελο του φίλου σου του Ατενεζου για τυχόν άλλες περιπτώσειςΔηλαδή αν μου πεις μου χρωστάει ο Αθηναίος κι εμένα ενα 100ρικο θα δώσω και σε σένα κοκ? Εδώ είναι μπορεί να μιλήσει ο φίλος!
Δεν μπορώ να ξαναλέω τα ίδια! Για τον Αθηναίο το 10ρικο εφόσον το οφείλει!Ναι γιατί έχεις θετική Αύρα και μοιράζεις 10ρικα
Μάλιστα μάλιστα…Έχει καμιά σημασία? Πληροφορίες έχει ο Αγιος κατα την εισαγωγή μου στην κλινικη δώθηκαν τα απαραίτητα στοιχεια!
Επειδή αξίζει παραπάνω ο φίλος μου γι αυτό δεν το δίνω! Καλή τη πίστη στην εκκλησία κάθε Κυριακή κι εσπερινό! Το γράφει και στα Ευαγγέλια!Δωσε το 10ρικο του Αντζελο καλή τη πίστη και μετά θα ελέγξουμε τον φάκελο του φίλου σου του Ατενεζου για τυχόν άλλες περιπτώσεις
Τι σόι φιλαράκια είστε πια!!!
Δεν αξίζει ο φιλος σου ένα 10ρικο
Ηλικία στο ληξιαρχείο, 10ρικο 100ρικο τράπεζα κλπ κλπ. Δεν μου είπε ο Αθηναίος ναι χρωστάω ένα 10ρικο. Κι επίσης υπάρχουν ντοκουμέντα παραπάνω τα λεγόμενα του! Το έχει πληρώσει σε φαγητό επίσης 5πλασια ισχυρίζεται! Κι όπως ειπώθηκε κι απο τον Αντζελο, λέγοντας μου δικηγόρο σε βάλαμε? Επειδή δεν είμαι δικηγόρος ας κάνει μήνυση στον Αθηναίο για το 10ρικο και μετά αν θέλει να κάνει και σε μενα για τους δικούς του λόγους!Μάλιστα μάλιστα…
Ηλικία δεν δίνεις…
10ρικο δεν δίνεις…
100ρικο δεν δίνεις…