tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.419
- Πόντοι
- 606
Όχι ρε, ανοιχτά για όλους. Είναι ολυμπιακών διαστάσεων.Σπίτι του?
Κόβει είσοδο??
Όχι ρε, ανοιχτά για όλους. Είναι ολυμπιακών διαστάσεων.Σπίτι του?
Κόβει είσοδο??
Θα κάνει και 7 ώρες γυμναστήριο πριν τη δουλειά.Εννοειται οτι δεν προλαβαινεις να πας γιατι δουλευεις μονο 96 ωρες το 24ωρο επρεπε να πεις
ποιανουΤο διδυμο ρε
εχω ενα πολυμηχανημα κετλερ,παγκο,βαρακια,κετλερ για κοιλιακους και δινω πονο σπιτιΘα κάνει και 7 ώρες γυμναστήριο πριν τη δουλειά.
Πάρε και τους δικούς μου...
Είμαι σε καλά φεγγάρια... μάλλον...
γιαυτο σε παω… γιατί είσαι δοτικος τύπος
Πες την αληθεια,εκει απλωνεις την μπουγαδαποιανου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εχω ενα πολυμηχανημα κετλερ,παγκο,βαρακια,κετλερ για κοιλιακους και δινω πονο σπιτι
Δεν θα ειναι αναδρομος ο Ερμης μαλλονΕίμαι σε καλά φεγγάρια... μάλλον...
χαχαχαχαχαχαχα οχι ρε τα χρησιμοποιω ολα χρονια..Πες την αληθεια,εκει απλωνεις την μπουγαδα
Σε λίγο θα μας πεις ότι τον εκμεταλλεύεται το αφεντικό τουΕννοειται οτι δεν προλαβαινεις να πας γιατι δουλευεις μονο 96 ωρες το 24ωρο επρεπε να πεις
Δε φτάνει...Πες την αληθεια,εκει απλωνεις την μπουγαδα
Αυτο ειπα κι εγωχαχαχαχαχαχαχα οχι ρε τα χρησιμοποιω ολα χρονια..
χαχαχαχαχαχαχα οχι ρε τα χρησιμοποιω ολα χρονια..
πριν απο το κετλερ ειχα σπασει αλλα 2...αλλες μαρκες..κετλερ αθανατο..3 μετακομισεις εχει φαει και ακομα ειναι σε πολυ καλη καταστασηΔε φτάνει...
πριν απο το κετλερ ειχα σπασει αλλα 2...αλλες μαρκες..κετλερ αθανατο..3 μετακομισεις εχει φαει και ακομα ειναι σε πολυ καλη κατασταση
αν δεν εχεις δικο σου σπιτι και εισαι στο ενοικιο δυστυχως συμβαινουν αυτα..
γιατί σε διώχναμε οι γειτόνοι;;;!!!
Κάνατε πολύ φασαρία με την κ. Ατενεζενα;;;!!!
Ποσα νοικια τους πιστολιασες?Μπεσα,μεταξυ μας ειμαστε,δεν θα μαθευτειαν δεν εχεις δικο σου σπιτι και εισαι στο ενοικιο δυστυχως συμβαινουν αυτα..
ουτε ενα με ολους ειχα παντα πολυ φιλικες σχεσεις εκτος απο ενα μαλακα που οταν εφυγα τον πιστολιαζαν οι επομενοι σεριΠοσα νοικια τους πιστολιασες?Μπεσα,μεταξυ μας ειμαστε,δεν θα μαθευτει
Φωναξε τον Μπαρο να ρθει,ηθελα να κανω πλακα για το γκανκγ αλλα δεν λεει αν δεν ειναι εδωουτε ενα με ολους ειχα παντα πολυ φιλικες σχεσεις εκτος απο ενα μαλακα που οταν εφυγα τον πιστολιαζαν οι επομενοι σερι
που σκατα βολοδερνει παλιΦωναξε τον Μπαρο να ρθει,ηθελα να κανω πλακα για το γκανκγ αλλα δεν λεει αν δεν ειναι εδω
που σκατα βολοδερνει παλι