ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.527
- Πόντοι
- 5.006
Πάρε και το Καρέλι του καρελακια γιατί έχει φάει ήδη το μισο ο καργιολης.σκοπος μας ειναι να πάμε Φλωρεντία ,Μπολόνια ,Γένοβα ,Μιλάνο αυτο ειναι στο πρόγραμμα
Πάρε και το Καρέλι του καρελακια γιατί έχει φάει ήδη το μισο ο καργιολης.σκοπος μας ειναι να πάμε Φλωρεντία ,Μπολόνια ,Γένοβα ,Μιλάνο αυτο ειναι στο πρόγραμμα
Δουλεύει τώρα!Ανοιξε ρε καργιολη αθηναιε το , Viber
Δουλεύει τώρα!
Στο επόμενο ποστ θα με βάλεις σε rebus. Τουλάχιστον με ξεπερνάς σιγά σιγά, σε κανένα μήνα λογικά δε θα με αναφέρεις καθόλου , ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός λένεο κ.Αθηναίος πληρώνεται αδρά για την γευσιγνωσία του όμως
Illy, Taf, Portioli, Portofoli, lavazza, kavatza, mrs rose, mister brabus, segafredo, sepoiagoniaklaneipaliolaion klp πέφτουν στα πόδια του να βαθμολογήσει οξύτητες, αρώματα, τόνους, επίγευση, καϊμάκι, φουσκάλες στο καϊμάκι
την τροφη μου την κρατησες?? και την λακ με το τζελ ... κανονισε αυριο εχω συναντηση στη φιλοζωικηρε καυλαντες ετρωγα
Δε ζητουσες εναν κουβα λιρες καλυτερα;ευτηχως τα πιο πολλα ξεκουμπηστηκαν ...αλλα καθε ημερα βεβαια που ξεμερωνει δεν ξερεις πιο μλκ θα εμφανισθει ...εστω και γκεστ
Τώρα γίναμε!!! Γίναμε για τα καλά μάγκα μου σου λέω γίναμε!!!ρε καυλαντες ετρωγα
Τι ταχίνι πάλι ρερε καυλαντες ετρωγα
Εσύ να κάθεσαι εδώ στην ασφάλεια της... κλινικης( ) γιατί στα άλλα νήματα πέφτει χοντρή φαπα και θα πάθεις αυχενικό
οχι ρε μεσημεριανο τσιπουρα με παντζαρια ταχινι πρωιΤι ταχίνι πάλι ρε
ειδες τι μλκ ειναι αντι να εχει σφαξει ενα βουβαλι και να σε καλεσει για φαγητο τρωει αυτες της αηδιεςΤι ταχίνι πάλι ρε