ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.527
- Πόντοι
- 5.006
Αύριο στο καφέ θα κεράσει καφέ χυμό μηλόπιτα κρουασάν μπαγκέταειδες τι μλκ ειναι αντι να εχει σφαξει ενα βουβαλι και να σε καλεσει για φαγητο τρωει αυτες της αηδιες
Αύριο στο καφέ θα κεράσει καφέ χυμό μηλόπιτα κρουασάν μπαγκέταειδες τι μλκ ειναι αντι να εχει σφαξει ενα βουβαλι και να σε καλεσει για φαγητο τρωει αυτες της αηδιες
αν ηταν ενα κοπαδι μπορει και να ερχονταν για φαγητοοχι ρε μεσημεριανο τσιπουρα με παντζαρια ταχινι πρωι
Πες τα ρε μπουτακια.ειδες τι μλκ ειναι αντι να εχει σφαξει ενα βουβαλι και να σε καλεσει για φαγητο τρωει αυτες της αηδιες
Άλλους τους καλαμε εμείς στο σπιτικο μας.αν ηταν ενα κοπαδι μπορει και να ερχονταν για φαγητο
Ναι πήγαινε καμάρι μου βάλε και τις κρεμουλες προσώπου..παω για υπνο γαμιολες κουρστηκα σημερα..απο τις 3 το π[ρωι δουλεια,κρυο,βροχη,αερας κλπ
Ναι περίμενε θα σου φέρει και το 10αρικοΑύριο στο καφέ θα κεράσει καφέ χυμό μηλόπιτα κρουασάν μπαγκέτα
Θα πληρώσει αύριο ο μουνης.Ναι περίμενε θα σου φέρει και το 10αρικο
το εστειλε αλλα χαλασε το gps και δεν μπορει να βρει το δρομοΝαι περίμενε θα σου φέρει και το 10αρικο
Θα πληρώσει αύριο ο μουνης.
ευτηχως αυτες σου γλυτωνουν η τελικα ορμας και εκειΝαι πήγαινε καμάρι μου βάλε και τις κρεμουλες προσώπου..
Αύριο θα καθαρίσει ο μουνης το πρωί στο καφετο εστειλε αλλα χαλασε το gps και δεν μπορει να βρει το δρομο
Ναι μη φάτε πολύ βαριά απόψε για να έχετε όρεξη το πρωίΘα πληρώσει αύριο ο μουνης.
αυριο εχει πολυ δουλεια θα παραλαβει τα προφυλακτικα κτηνοβασιαςΑύριο θα καθαρίσει ο μουνης το πρωί στο καφε
Εγώ μάν θα φάω τη γαριδομακαρονάδα μόλις σχολασω,μέχρι το πρωί μετά θα είμαι νηστικοςΝαι μη φάτε πολύ βαριά απόψε για να έχετε όρεξη το πρωί
καλα και το ειπες να ενημερωσουμε το υπουργειο προστασιας του πολιτη να εχει αποκλισει δρομους ...ερχεται ο τυφωνας αντζελοΕγώ μάν θα φάω τη γαριδομακαρονάδα μόλις σχολασω,μέχρι το πρωί μετά θα είμαι νηστικος
Εγώ μάν θα φάω τη γαριδομακαρονάδα μόλις σχολασω,μέχρι το πρωί μετά θα είμαι νηστικος
Aντε να φας εσύ τα μπουτακια μορη μουσταλευριά.καλα και το ειπες να ενημερωσουμε το υπουργειο προστασιας του πολιτη να εχει αποκλισει δρομους ...ερχεται ο τυφωνας αντζελο
ο αθηναιος δεν κραταει ποτε πορτοφολι στις συναντησεις μονο εισητηριο των ΜΜΜ δεν το κουβαλαει να μην το κλεψουν
θα του γαμηκεις τη πορτοφολα το πρωί
ο αθηναιος δεν κραταει ποτε πορτοφολι στις συναντησεις μονο εισητηριο των ΜΜΜ δεν το κουβαλαει να μην το κλεψουν