TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
ναι γιατι παρεξηγηθηκε ο αντζελο ειναι ευαισθητο γoμαρι κατα βαθοςΜε τη καλή εννοια το «μουνακια»
ναι γιατι παρεξηγηθηκε ο αντζελο ειναι ευαισθητο γoμαρι κατα βαθοςΜε τη καλή εννοια το «μουνακια»
Πόσους μήνες;Ιταλια θα κάνουμε τον γυρο με αυτοκίνητο που θα νοικιάσουμε
11 μερεςΠόσους μήνες;
Δεν φτάνουν ούτε για να κάνετε τον γύρο της Σικελίας.11 μερες
Έχουν και δουλειές τα παιδιά ΔΟΥΛΕΙΕΣΔεν φτάνουν ούτε για να κάνετε τον γύρο της Σικελίας.
οτι προλαβουμεΔεν φτάνουν ούτε για να κάνετε τον γύρο της Σικελίας.
mporoyn oμως να πανε σε μια παιδικη χαρα στην ρωμη να κανουν γυρω γυρω ολοιΔεν φτάνουν ούτε για να κάνετε τον γύρο της Σικελίας.
Μόνο το Κολοσσαίο θέλει μια μερα να το γυρίσεις με το αμάξιmporoyn oμως να πανε σε μια παιδικη χαρα στην ρωμη να κανουν γυρω γυρω ολοι
Τουλάχιστον προλαβαίνετε να κάνετε το γύρο του Βατικανού.οτι προλαβουμε
Μια χαρά ???11 μερες
Πάντα!mporoyn oμως να πανε σε μια παιδικη χαρα στην ρωμη να κανουν γυρω γυρω ολοι
ρωμη δεν θα παμε εχω παει ξαναΜόνο το Κολοσσαίο θέλει μια μερα να το γυρίσεις με το αμάξι
εγω ρε κοπροσκυλα δουλευω δεν πινω καφεδες
Εγώ ξέρω ότι τα παιδιά θα πάνε διακοπε και εμείς εδώ θα ασχολούμαστε με «ναυάγια»Τουλάχιστον προλαβαίνετε να κάνετε το γύρο του Βατικανού.
Τοσκάνη;ρωμη δεν θα παμε εχω παει ξανα
Τα ναυάγια είναι αυτά που κρύβουν θησαυρούς, κύριε.Εγώ ξέρω ότι τα παιδιά θα πάνε διακοπε και εμείς εδώ θα ασχολούμαστε με «ναυάγια»
θα ξυνει τα αρχιδια και του χρειαζονται και τα 10 δαχτυλαΈχουν και δουλειές τα παιδιά ΔΟΥΛΕΙΕΣ
ευτηχως τα πιο πολλα ξεκουμπηστηκαν ...αλλα καθε ημερα βεβαια που ξεμερωνει δεν ξερεις πιο μλκ θα εμφανισθει ...εστω και γκεστΕγώ ξέρω ότι τα παιδιά θα πάνε διακοπε και εμείς εδώ θα ασχολούμαστε με «ναυάγια»
σκοπος μας ειναι να πάμε Φλωρεντία ,Μπολόνια ,Γένοβα ,Μιλάνο αυτο ειναι στο πρόγραμμαΤοσκάνη;
Καλό θα ήταν την Γένοβα να την αποφύγετε.σκοπος μας ειναι να πάμε Φλωρεντία ,Μπολόνια ,Γένοβα ,Μιλάνο αυτο ειναι στο πρόγραμμα