Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.151
- Πόντοι
- 26.336
Όχι ρε Τάσο αυτά είναι 1-2 ημερών ?????παλι καλα δεν σου εμεινε κανα κομματι γαλοπουλα απο τα χριστουγενα
Όχι ρε Τάσο αυτά είναι 1-2 ημερών ?????παλι καλα δεν σου εμεινε κανα κομματι γαλοπουλα απο τα χριστουγενα
ελα ρε καριολη κατω και θα σου κανω χουνερι εγω που θα το φυσσας κανα χρονοπροσεχω τι τρώω πως νομίζεις διατηρείτε αυτο το καυλαιρικο κορμί που το ποθούν ολες
Βρε μαλακα δεν υπάρχει κρέμα και μουσταλευριά καργιολη τα έχεις γαμησει όλα πουστη.εδω ρε μλκ τρως την κρεμα του μωρου στο σπιτι και σε κυνηγαει η γυναικα μετα... και θα αφησεις εσυ τσοφλια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ελα ρε καριολη κατω και θα σου κανω χουνερι εγω που θα το φυσσας κανα χρονο
θα παμε μελι λαδι που θα εχει τελειωσει η διαιτα και θα πληρωσει ο μουνης...οχι με επιταγη διγραμμη ομωςελα ρε καριολη κατω και θα σου κανω χουνερι εγω που θα το φυσσας κανα χρονο
τα κοκκΑΛΑκια απο τα πιτσουνια παρακαλω ντελιβερυ στον πακμαν ... δεν πεταμε τιποτ;αΌχι ρε Τάσο αυτά είναι 1-2 ημερών ?????
Ναι ναι…. να μαζευτείτε όλα τα μουνακιαΕλα και εσύ με το καρελι
Τεταρτη επιστρέφω αλλα 5 του μηνα φεύγω ενα ταξιδάκι Ευρώπη παω να ξεκουράσω το καυλιαρικο κορμι μουελα ρε καριολη κατω και θα σου κανω χουνερι εγω που θα το φυσσας κανα χρονο
δυστηχως μου φαινεται για νιπλης και αυτος με επιταγες σωρρα πληρωνειθα παμε μελι λαδι που θα εχει τελειωσει η διαιτα και θα πληρωσει ο μουνης...οχι με επιταγη διγραμμη ομως
προλαβαινεις μελι λαδιΤεταρτη επιστρέφω αλλα 5 του μηνα φεύγω ενα ταξιδάκι Ευρώπη παω να ξεκουράσω το καυλιαρικο κορμι μου
Ναι ναι…. να μαζευτείτε όλα τα μουνακια
ρε δεν γαμιεσαι....που πας με το καλοΤεταρτη επιστρέφω αλλα 5 του μηνα φεύγω ενα ταξιδάκι Ευρώπη παω να ξεκουράσω το καυλιαρικο κορμι μου
Ιταλια θα κάνουμε τον γυρο με αυτοκίνητο που θα νοικιάσουμερε δεν γαμιεσαι....που πας με το καλο
ζηλιαρηΝαι ναι…. να μαζευτείτε όλα τα μουνακια
Που θα παςΤεταρτη επιστρέφω αλλα 5 του μηνα φεύγω ενα ταξιδάκι Ευρώπη παω να ξεκουράσω το καυλιαρικο κορμι μου
εχω παει πολλες φορες εχω να παω απο 2011 βεβαιαΙταλια θα κάνουμε τον γυρο με αυτοκίνητο που θα νοικιάσουμε
Με τη καλή εννοια το «μουνακια»
Με τη καλή εννοια το «μουνακια»
εχω παει ξανα αλλα μονο Ρωμη και βενετια ,τωρα θα παμε σε πολες πολλες 2 νυκτες και μετα σε αλληεχω παει πολλες φορες εχω να παω απο 2011 βεβαια
Στη Ναπολι να βγάλετε τις ρόδες και να τις πάρετε στο δωμάτιο σας το βράδυΙταλια θα κάνουμε τον γυρο με αυτοκίνητο που θα νοικιάσουμε