ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.533
- Πόντοι
- 5.006
Αφού ύστερα πλακώνει μπουτακια μπριζόλες αγριογούρουνα κρέμες μουσταλευριες τι υπερκόπωση να πάθει.ναι ο Τασουλης θα παθει υπερκοπωση στο τελος
Αφού ύστερα πλακώνει μπουτακια μπριζόλες αγριογούρουνα κρέμες μουσταλευριες τι υπερκόπωση να πάθει.ναι ο Τασουλης θα παθει υπερκοπωση στο τελος
οχι τιποτα αλλο παει και για γαμπρος ,αν τον δει κουρασμένο η νύφη θα φυγειναι ο Τασουλης θα παθει υπερκοπωση στο τελος
απο χθες το βραδυ μου κολλησε γαριδομακαροναδα σαν την λεχωνα ψαχνομουνΕίσαι μακρια μεχρι να τις στείλω θα της φανε η γάτες..
Είναι γερη κράση ο καργιολης.οχι τιποτα αλλο παει και για γαμπρος ,αν τον δει κουρασμένο η νύφη θα φυγει
Βαλβολίνη 80wΗ μουρουνέλαιο.
μην δει την κριτικη θα με κρεμασει αναποδα κουμπαρε αστοοχι τιποτα αλλο παει και για γαμπρος ,αν τον δει κουρασμένο η νύφη θα φυγει
Πηγαινε μέχρι το μπουχο να σου πει που έχει καλέςσταματησε ο χρονος σημερα μου φαινεται δεν περναει η ωρα με τιποτα
απο χθες το βραδυ μου κολλησε γαριδομακαροναδα σαν την λεχωνα ψαχνομουν
αυτος ζει με μπεργκερ και μαλαματιναΠηγαινε μέχρι το μπουχο να σου πει που έχει καλές
Ναι ο γαμιολης.αυτος ζει με μπεργκερ και μαλαματινα
γαριδομακαροναδα δεν μου αρεσει ιδιαιτερα..προτιμω μπεργκερ μπουξουαυτος ζει με μπεργκερ και μαλαματινα
εγω εχω το αλλο αν φαω 2-3 φορες τζανκ συνεχομενα δεν θελω ουτε να τα δω για καιρο μεταγαριδομακαροναδα δεν μου αρεσει ιδιαιτερα..προτιμω μπεργκερ μπουξου
τζανκ τρωω 1-2 φορες τον μηνα εδω και πολυ πολυ καιρο...εγω εχω το αλλο αν φαω 2-3 φορες τζανκ συνεχομενα δεν θελω ουτε να τα δω για καιρο μετα
να παρεις στομαχακια κοτοπουλου Πινδος ,τα φτιαχνεις με σαλτσα και με λαζανακια και γλειφεις τα δαχτυλα σου ?
υπολείμματα προηγούμενων ημερών…
- μακαρόνια με πιτσιουνια
- χόρτα του βουνού
- φασολάκια λαδερά
και μετα να παρεις οικοτροφο τον πακμαν ...θα τρως ολο τον μισθο σου να τον ταιζειςνα παρεις στομαχακια κοτοπουλου Πινδος ,τα φτιαχνεις με σαλτσα και με λαζανακια και γλειφεις τα δαχτυλα σου ?
προτιμω να τον ντυνω και να τον ποτιζωκαι μετα να παρεις οικοτροφο τον πακμαν ...θα τρως ολο τον μισθο σου να τον ταιζεις
παλι καλα δεν σου εμεινε κανα κομματι γαλοπουλα απο τα χριστουγενα
υπολείμματα προηγούμενων ημερών…
- μακαρόνια με πιτσιουνια
- χόρτα του βουνού
- φασολάκια λαδερά
ωχ αυτο δεν μου αρεσει μαλλον ψαχνεις καποιον να αναπληρωσει το κενο που σου αφησε ο μακαριτηςΑντζελο;