Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.006
- Πόντοι
- 12.756
για μπαφο μιλάς τυπε ?μαλακιες αυτα τα λενε γιατι μας ζηλευουν
ταιζουμε ολη την ελλαδα
αντε καλα τη μιση
ευφορος καμπος
γιατι ειμαστε και εμεις που δεν πινουμε
για μπαφο μιλάς τυπε ?μαλακιες αυτα τα λενε γιατι μας ζηλευουν
ταιζουμε ολη την ελλαδα
αντε καλα τη μιση
ευφορος καμπος
Τυπε κανείς δεν χόρτασε τρογωντας χασίσι και φράουλες.μαλακιες αυτα τα λενε γιατι μας ζηλευουν
ταιζουμε ολη την ελλαδα
αντε καλα τη μιση
ευφορος καμπος
καλα την επομενη φορα που θα πας σουπερμαρκετ η λαικη θυμησου να με ευχαριστησεις που σε ταιζωΤυπε κανείς δεν χόρτασε τρογωντας χασίσι και φράουλες
δεν νομίζωRead 11:39
θα το ξανασβησεις λες ?Σημερα ειχα πολυ θετικα vibes απο ωραιο γκομενακι 30χρονη 8αρακι.
Μου εφτιαξε λιγο η διαθεση, και μας γαμησε το μαρακι και εφαγα και χυλο απο την wine.
το ημερολόγιο της μπρίτζετ τζόνες καταντήσαμε εδώ.Σημερα ειχα πολυ θετικα vibes απο ωραιο γκομενακι 30χρονη 8αρακι.
Μου εφτιαξε λιγο η διαθεση, και μας γαμησε το μαρακι και εφαγα και χυλο απο την wine.
Το ξαναεγραψα επειδη παραπονεθηκες οτι εσβησα.θα το ξανασβησεις λες ?
σεξιστητο ημερολόγιο της μπρίτζετ τζόνες καταντήσαμε εδώ.
Αγαπητο ημερολογιο μου εχουνε σπασει τα αρχιδια απο τη καραντινα.το ημερολόγιο της μπρίτζετ τζόνες καταντήσαμε εδώ.
να σαι καλά που με σκέφτηκες...Το ξαναεγραψα επειδη παραπονεθηκες οτι εσβησα.
αν είσαι από Πύργο να ξέρω.σεξιστη
Και για να ζηλεψει η wine αλλα δεν εχω ελπιδα μπροστα σου.να σαι καλά που με σκέφτηκες...![]()
Αν απέκτησες και ευαισθησία στις θηλές σου να το πεις στον Δρ Νίπλη να σου αλλάξει το κοκτέιλΑγαπητο ημερολογιο μου εχουνε σπασει τα αρχιδια απο τη καραντινα.![]()
τον ψυχοπαθη ρωτα απο που ειναι..αν είσαι από Πύργο να ξέρω.
οχι βαθυ πυργο μην ανησυχειςαν είσαι από Πύργο να ξέρω.
Και να ρωτησει δεν λεω.τον ψυχοπαθη ρωτα απο που ειναι..
Καλο χαιρομαι που εχεις και πιο ωραιο χιουμορ.Αν απέκτησες και ευαισθησία στις θηλές σου να το πεις στον Δρ Νίπλη να σου αλλάξει το κοκτέιλ
Από τα Κρέστενα τυπε το Σεν τροπεζ των φτωχώντον ψυχοπαθη ρωτα απο που ειναι..
δεν ξέρει τι πάει να πει ζήλια η wine.Και για να ζηλεψει η wine αλλα δεν εχω ελπιδα μπροστα σου.
Σαν τη ταινια με τον παπαμιχαηλ οικοδομο.![]()