pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
μπα δε νομιζω τωρα ειναι καλυτερα πιστευωμονο μαζι σου θα ηταν ευτυχισμένη νομιζω
μπα δε νομιζω τωρα ειναι καλυτερα πιστευωμονο μαζι σου θα ηταν ευτυχισμένη νομιζω
εσυ εισαι ακομα με την στράτα, ελα σε μερικα χρόνια να τον ξαναρωτησειςpussy ερωτηση στις ποσες γκομενες που γαμαει κανεις μετονομαζεται το station wagon σε pussy ?
με ποδηλατο παω στα ραντεβου μου αυστηραpussy ερωτηση στις ποσες γκομενες που γαμαει κανεις μετονομαζεται το station wagon σε pussy ?
δεν ηθελες να ησουν εσυ ο παράγοντας της ευτυχίας της ?μπα δε νομιζω τωρα ειναι καλυτερα πιστευω
υπηρεσίεςδεν ξερω γι αυτα τα εξτρα που λες τυπε
Ο αλλος λεει παει με ποδηλατο στα ραντεβου.εσυ εισαι ακομα με την στράτα, ελα σε μερικα χρόνια να τον ξαναρωτησεις
δε ταιριαζαμε ρεδεν ηθελες να ησουν εσυ ο παράγοντας της ευτυχίας της ?
καλα κανεις μη μασσαςΕγω το παραδεχομαι δεν ημουνα ποτε ο μεγαλος εραστης , δεν με νοιαζει να γαμαω πολλες.
Οι ωραιες μου αρεσουνε.
δεν γνωρίζω τύπε, δεν με ενδιαφέρουν με οικονομικό αντάλλαγμα.υπηρεσίες
στις ωραιες πρεπει να τους αρεσεις τυπε, αρα δεν σε βλεπω να εχεις καμία επιτυχίαΕγω το παραδεχομαι δεν ημουνα ποτε ο μεγαλος εραστης , δεν με νοιαζει να γαμαω πολλες.
Οι ωραιες μου αρεσουνε.
όχι, εμένα το ξέκοψε νωρίς επειδή της χάλασα τον πρόλογο.δεν γνωρίζω τύπε, δεν με ενδιαφέρουν με οικονομικό αντάλλαγμα.
Γιατι δεν την ρωτας, φανταζομαι θα σου απαντήσει.
Από day 1 αυτή η ιστορία. Προφανώς θα ήταν θέμα χρόνου να το μάθετε, ο λόγος που δεν το μάθατε ακόμα είναι επειδή δεν ισχύει. Βέβαια καταβάθος μου αρέσει που ο Prince το υποστηρίζει ακόμα γιατί έτσι φαίνεται ότι ούτε με λεφτά δεν του καθόμουν.δεν γνωρίζω τύπε, δεν με ενδιαφέρουν με οικονομικό αντάλλαγμα.
Γιατι δεν την ρωτας, φανταζομαι θα σου απαντήσει.
Μεντιουμ εισαι και ξερεις σε ποιες αρεσω ?στις ωραιες πρεπει να τους αρεσεις τυπε, αρα δεν σε βλεπω να εχεις καμία επιτυχία
δε ταιριαζαμε ρε
τοτε ηθελα ναι
τωρα ειναι φως φαναρι πως δεν ταιριαζαμε
σαρβαιβορ αυτη στον καναπε τα βραδυα εγω την κοπαναγα και πηγαινα αστυ και εβλεπα κορεατικο σινεμα
μετα μου ελεγε μ αφηνεις μονη μου
με το ζορι καθε βραδυ να με εχει στον καναπε να βλεπουμε ντανο
μαρτυριο
και δεν με αφηνε με κινητο
ενα βραδυ σκαει μηνυμα βαιμπερ απο μια βιζιτα
εφαγα κλωτσια καλαμι και για δυο μερες ξμουνα στο παγο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
καλα κανεις μη μασσας
αν σου κούναγα μαρούλι στη μούρη θα κρέμαγε η γλώσσα σου σαν καουτσούκΑπό day 1 αυτή η ιστορία. Προφανώς θα ήταν θέμα χρόνου να το μάθετε, ο λόγος που δεν το μάθατε ακόμα είναι επειδή δεν ισχύει. Βέβαια καταβάθος μου αρέσει που ο Prince το υποστηρίζει ακόμα γιατί έτσι φαίνεται ότι ούτε με λεφτά δεν του καθόμουν.
καλα ναι το ξερωμαλακα ειναι δυσκολη πιστα οι ταινιες που βλεπεις εσυ , ειναι για λιγο κοσμο, και ακομα λιγοτερες γυναικες
εκει ειναι λογικο να κανετε εναν συμβιβασμο , δεν λεω να δεις Ντανο, αλλα κατι ενδιαμεσο.
5/5/2021 πως σου φαίνεται σαν ημερομηνία ?Από day 1 αυτή η ιστορία. Προφανώς θα ήταν θέμα χρόνου να το μάθετε, ο λόγος που δεν το μάθατε ακόμα είναι επειδή δεν ισχύει. Βέβαια καταβάθος μου αρέσει που ο Prince το υποστηρίζει ακόμα γιατί έτσι φαίνεται ότι ούτε με λεφτά δεν του καθόμουν.
Καυλώνεις άθελά σουαν σου κούναγα μαρούλι στη μούρη θα κρέμαγε η γλώσσα σου σαν καουτσούκ
ντεμέκ φιλόλογα
Καλή, θα σας κεράσω.5/5/2021 πως σου φαίνεται σαν ημερομηνία ?