Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.996
- Πόντοι
- 12.756
δεν εχω καμπριο , το πουλησαΕσυ τι πας να χωθεις με το ποδηλατο , θα σκασει ο αλλος με κανα cabrio.![]()
εμεινα με ενα SUV
και ενα smart που αγνοειται
δεν εχω καμπριο , το πουλησαΕσυ τι πας να χωθεις με το ποδηλατο , θα σκασει ο αλλος με κανα cabrio.![]()
τα κλεβουνε τα γαμημενα και μας μας κλεψανε εναδεν εχω καμπριο , το πουλησα
εμεινα με ενα SUV
Εχω γνωρισει τραγουδιστες τους γραφω στα αρχιδια μου οπως και εσενα.
Και με το smart να εσκαγες μπροστα στο ποδηλατο θα φαινοτανε καντιλακ.δεν εχω καμπριο , το πουλησα
εμεινα με ενα SUV
εμενα δεν μου το εκλεψαντα κλεβουνε τα γαμημενα και μας μας κλεψανε ενα
αν τα εχεις εξω
Ναι γιατι γεννηθηκα στις 11 απριλιου στο bou.μπραβο , σιγα σιγα μαθαινεις , σου παιρνει χρόνο , αλλα μαθαινεις
εμενα το φαγανε αλλα δεν ηταν δικο μουεμενα δεν μου το εκλεψαν
οτι προσπαθεια εχεις να την κανεις μεχρι 04/05/2021 αγορίνα μουεμενα το φαγανε αλλα δεν ηταν δικο μου
νταξει μην ανησυχεις εχω κανει τα κουμαντα μου εγω εδω και μερεςοτι προσπαθεια εχεις να την κανεις μεχρι 04/05/2021 αγορίνα μου
μετά έχασες.
τα κλεβουνε τα γαμημενα και μας μας κλεψανε ενα
αν τα εχεις εξω
Θα νοικιασεις leasing ?νταξει μην ανησυχεις εχω κανει τα κουμαντα μου εγω εδω και μερες
θέλω να με φτιάξεις κ μένα με το τσουλίοτι προσπαθεια εχεις να την κανεις μεχρι 04/05/2021 αγορίνα μου
μετά έχασες.
δεν ξερω τι εχεις κανει , και δεν με αφορουν ημερομηνίες πριν την 05/05/2021 , αυτα ειναι θέματα της ιδίας και δεν μπλέκομαι. Μπορει μια χαρά και μόνη της να τα κανονίσει.νταξει μην ανησυχεις εχω κανει τα κουμαντα μου εγω εδω και μερες
Καλή τυπε άμα δε έχει φεγγάρι θα φάτε καλο ψαρι στο Ιθάκη αν είναι μπαζο βαλτην να πληρώσει το λογαριασμό5/5/2021 πως σου φαίνεται σαν ημερομηνία ?
προφανως μπορει μεγαλη γυναικα ειναιδεν ξερω τι εχεις κανει , και δεν με αφορουν ημερομηνίες πριν την 05/05/2021 , αυτα ειναι θέματα της ιδίας και δεν μπλέκομαι. Μπορει μια χαρά και μόνη της να τα κανονίσει.
δεν ξερω τι εχεις κανει , και δεν με αφορουν ημερομηνίες πριν την 05/05/2021 , αυτα ειναι θέματα της ιδίας και δεν μπλέκομαι. Μπορει μια χαρά και μόνη της να τα κανονίσει.
θα πληρώσω εγώ τύπε.Καλή τυπε άμα δε έχει φεγγάρι θα φάτε καλο ψαρι στο Ιθάκη αν είναι μπαζο βαλτην να πληρώσει το λογαριασμό
ναι δεν τον ξέρεις τον νιπλη. Θα την έπεισε να της δώσει επιταγή.Παντως ωραιο γουστο εχετε παιδια θελετε να κανετε σχεση με την αλλη που εχει πεταξει φορα παρτιδα το κωλοσουφριδι της στο ιντερνετ.![]()
πιο σωστο το βρισκω αυτο.ναι δεν τον ξέρεις τον νιπλη. Θα την έπεισε να της δώσει επιταγή.