pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
α εσυ πηρωνεις ακομα ???θα πληρώσω εγώ τύπε.
δε στα κερναει το μαγαζι?
α εσυ πηρωνεις ακομα ???θα πληρώσω εγώ τύπε.
δεν ειναι ωραιος χαρακτηρισμος αυτος, εσενα προσβάλει πρώτα, αν γνωρίζεις παραπάνω πράγματα για την ίδια γιατι δεν τα λετε μεταξύ σας ?θέλω να με φτιάξεις κ μένα με το τσουλί
ρε φιλε μας δουλευεις ??Ειχα στειλει και εγω σε μια αρκετα ψιλοδιασημη ποσα θελεις αλλα δεν μου απαντησε η καριολα.
Καλα σου λεει ο ανθρωπος, ακομα και η πουτανα δεν γαμιεται αμα την βριζεις ετσι.θέλω να με φτιάξεις κ μένα με το τσουλί
ιδιωτικά πάντα.Θσ γίνει τελετή στο μπου ή ιδιωτικά;
καλα πως μιλας ετσι για μια κοπελα γυναικα που δεν ξερειςθέλω να με φτιάξεις κ μένα με το τσουλί
πάντα προσφέρονται, αλλά δεν δέχομαι.α εσυ πηρωνεις ακομα ???
δε στα κερναει το μαγαζι?
και τι με περασες για προαγωγο??Το ξερω ρε αλλα με ειχε καυλωσει τοσο πολυ που δεν κρατηθηκα.
Στειλε αμα ειναι ναι.
ρε εσύ δεν μας έλεγες να της μιλάμε βρώμικα και την φτιάχνει αυτό και το έκανες στα πμ και σου έστελνε φώτο?καλα πως μιλας ετσι για μια κοπελα γυναικα που δεν ξερεις
κακοβουλα σχολια μονο
θα μπορουσε να ειναι η αδερφη καποιου
Πρόσεχε μην σου έρθει κανείς λογαριασμός καμ ον φεις+30 καμ ον μποντι +30θα πληρώσω εγώ τύπε.
Βασικά Δεν το έκλεψαν ακόμα από την πρώην να λεςεμενα δεν μου το εκλεψαν
εγω τους γραφω στα αρχιδια μου ζηταω και να φτιαξουν πακετο για τα σκυλια σπιτιπάντα προσφέρονται, αλλά δεν δέχομαι.
Δεν θέλω υποχρεώσεις με την Σταθ...
ε;δεν ειναι ωραιος χαρακτηρισμος αυτος, εσενα προσβάλει πρώτα, αν γνωρίζεις παραπάνω πράγματα για την ίδια γιατι δεν τα λετε μεταξύ σας ?
Τωρα ειδα για το καπελο, να πας να γαμηθεις θα το βρω τσαμπα.![]()
στειλε μηνυμα στη κοπελα ρε βλακα να τα πειτε
με το γκομενο της συνεχειαΠλακα στη πλακα ξερει κανεις αμα γαμιεται η κρεμλιδου ?
Αυτη με καυλωσε πολυ.
ναι σωστα , πληρωθηκε και η ασφαλεια προχθες, με παγια εντολη, να θυμηθώ να την ακυρωσωΒασικά; Δεν το έκλεψαν ακόμα από την πρώην να λες
εσυ εισαι καλος σε αυτα, τι ζωδιο την κοβεις ?Πρόσεχε μην σου έρθει κανείς λογαριασμός καμ ον φεις+30 καμ ον μποντι +30
Βασικά Δεν το έκλεψαν ακόμα από την πρώην να λες
ουτε αυτο δεν ξερεις?εσυ εισαι καλος σε αυτα, τι ζωδιο την κοβεις ?
εσυ εισαι καλος σε αυτα, τι ζωδιο την κοβεις ?
Νιπλη μεγαλος εραστης εισαι ρε.εσυ εισαι καλος σε αυτα, τι ζωδιο την κοβεις ?
τι ειναι αυτο ρε πρεπει να μαθουμε σανσκριτικα