Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.997
- Πόντοι
- 1.706
να σου στείλω φώτο προφίλ μου ελβετικό 500ευρο?Είπαμε δεν ξέρετε από βίτσια. Ανέραστος.
να σου στείλω φώτο προφίλ μου ελβετικό 500ευρο?Είπαμε δεν ξέρετε από βίτσια. Ανέραστος.
το κανουν πολλοι , μην φοβάσαι ολα καλα θα πανεεμενα με βαλανε σε μια νεπα εκπροσωπο
θελανε να παρουν ενα σκαφος καποιοι
ελπιζω μην βρω κανα μπελα
εχουν λεει κατι γνωστους να τους γραφους ναυτικα μιλια πως λεγονται για να τα παρουσιαζουν στα εξοδα
στειλε μη μας πρηζειςνα σου στείλω φώτο προφίλ μου ελβετικό 500ευρο?
Τυπε μην ανησυχείς ο πρόεδρος του δικαστηρίου μόλις σε δει θα καταλάβει ότι εσύ δεν είσαι για να στήσεις ούτε το παπά στον πεζόδρομο της Ηρακλειδώνεμενα με βαλανε σε μια νεπα εκπροσωπο
θελανε να παρουν ενα σκαφος καποιοι
ελπιζω μην βρω κανα μπελα
εχουν λεει κατι γνωστους να τους γραφους ναυτικα μιλια πως λεγονται για να τα παρουσιαζουν στα εξοδα
τουρκοι ειναι απο πισωΤυπε μην ανησυχείς ο πρόεδρος του δικαστηρίου μόλις σε δει θα καταλάβει ότι εσύ δεν είσαι για να στήσεις ούτε το παπά στον πεζόδρομο της Ηρακλειδών
Wine αμα σε νοιαζουνε τα φραγκα μην αγχωνεσαι εχω. Προλαβαινεις να αναιρεσεις την χυλοπιτα.Σεπτέμβριο, τρίτο δεκαήμερο. Με ωροσκόπο Σκορπιό, ταιριάζουμε;
μην τον βλεπεις ετσιΕίπαμε δεν ξέρετε από βίτσια. Ανέραστος.
όχι θα με προσκαλέσει πρώτα.στειλε μη μας πρηζεις
εγω παω παντα απροσκλητοςόχι θα με προσκαλέσει πρώτα.
Έναν άντρα να αντέχει το στραπόν μου και ξεχνάω όλα τα λεφτά. Αν ψήνεις..Wine αμα σε νοιαζουνε τα φραγκα μην αγχωνεσαι εχω. Προλαβαινεις να αναιρεσεις την χυλοπιτα.![]()
Ναι ναι για στείλε με ενδιαφέρειόχι θα με προσκαλέσει πρώτα.
εσυ θα μου πεις , την εχεις την απαντηση μουΣεπτέμβριο, τρίτο δεκαήμερο. Με ωροσκόπο Σκορπιό, ταιριάζουμε;
Δεν ψηνομαι. Μπορει μετα να γινω gay.Έναν άντρα να αντέχει το στραπόν μου και ξεχνάω όλα τα λεφτά. Αν ψήνεις..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κρίμα. Μα γιατί όχι;Δεν ψηνομαι. Μπορει μετα να γινω gay.
δοκίμασες με το Μαράκι και δεν σου καλοαρεσε ?Δεν ψηνομαι. Μπορει μετα να γινω gay.
ελα μωρε και εσυΔεν ψηνομαι. Μπορει μετα να γινω gay.
κομπλέ. στείλε viber να κανονίσουμε τις λεπτομέρειεςΝαι ναι για στείλε με ενδιαφέρει
Οχι ρε αλλα το λεει η λογικη , αμα κατσεις να τον τρως καποια στιγμη θα το ζητας.δοκίμασες με το Μαράκι και δεν σου καλοαρεσε ?
Για να ρωτας.Κρίμα. Μα γιατί όχι;
τι είναι τότε, ο γάμος?εσυ θα μου πεις , την εχεις την απαντηση μου
09/09/2023 μην κανονισεις τιποτα
ποιο ειναι το μαρακι π λεει ρε?Οχι ρε αλλα το λεει η λογικη , αμα κατσεις να τον τρως καποια στιγμη θα το ζητας.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Για να ρωτας.
γαμος κηδεια θα σε γελασουμετι είναι τότε, ο γάμος?
Ο μεγαλος μου ερωτας που δεν μου εκατσε.ποιο ειναι το μαρακι π λεει ρε?