Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.984
- Πόντοι
- 12.756
να το συντομεύω λες ? έχεις ελπίδες να προλάβεις?τι είναι τότε, ο γάμος?
να το συντομεύω λες ? έχεις ελπίδες να προλάβεις?τι είναι τότε, ο γάμος?
Κλείσε θα σε πάρω εγώκομπλέ. στείλε viber να κανονίσουμε τις λεπτομέρειες
τοτε δεν ειναι μεγαλος ερωτας αφου δεν σ εκατσεΟ μεγαλος μου ερωτας που δεν μου εκατσε.
Ωραια η μεγαλη μου καψουρα τοτε.τοτε δεν ειναι μεγαλος ερωτας αφου δεν σ εκατσε
μεγαλος εερωτας ειναι οταν καποια σου ανοιγει τα μπουτακια στις 3 το βραδυ οταν ξυπνας μισοκοιμισμενος μπαινεις ακαποτος τελειωνεις και κοιμασαι στην αγκαλια της
κατά πως φαίνεται θα προλάβω.να το συντομεύω λες ? έχεις ελπίδες να προλάβεις?
για 09/09/2023 είσαι οκ ή θες στα γενέθλια σου?Κλείσε θα σε πάρω εγώ
Και αυτη θα σου εχει δωρο ενα strap on σαν του αραπη που πηδαγε τη τζουλια.για 09/09/2023 είσαι οκ ή θες στα γενέθλια σου?
ουτως η αλλως 2 δωρα θα εχεις απο εμενα τον συγκεκριμένο μηνα οτι και αν διαλέξεις
Δεν καταλαβαίνω τίποτα, αλλά σε εσένα ναι σε όλα.για 09/09/2023 είσαι οκ ή θες στα γενέθλια σου?
ουτως η αλλως 2 δωρα θα εχεις απο εμενα τον συγκεκριμένο μηνα
καληνυχτα μικρη καλο ξημερωμαΔεν καταλαβαίνω τίποτα, αλλά σε εσένα ναι σε όλα.
Σας χαιρετώ γιατί ξυπνάω 6 παρά. A “man” gotta win his bread.
Αποφασισε φοιτητρια εισαι 'η φουρναρης ?Δεν καταλαβαίνω τίποτα, αλλά σε εσένα ναι σε όλα.
Σας χαιρετώ γιατί ξυπνάω 6 παρά. A “man”‘s gotta win his bread.
αυτο ειπα και εγωΕγώ βίντεο και φωτος δεν είδα για να έχω άποψη, αλλά ομολογώ ότι το μελαχρινό μαλλάκι της winedine είναι στα συν.
Ναι ωραιο μωρακι φαινεται αλλα μας τα χαλασε με τους δονητες.Εγώ βίντεο και φωτος δεν είδα για να έχω άποψη, αλλά ομολογώ ότι το μελαχρινό μαλλάκι της winedine είναι στα συν.
για πες, θα προλάβω?φίλοι εγώ είμαι κομπλέ συνεχίστε εσείς.
Risky....Τύποι συγνωμη που θα πω κατι ασχετο, αλλά ειστε εδω ολοι μαζεμενοι και με ενδιαφερει η γνωμη σας
Να φερω απο την Κολομβια στην Ελλαδα μια 24χρονη που γνωρισα σε ενα τσατ?
κλειστα ολα , εχουν τραβηξει μανικι τα κορίτσιαπαει και αυτη παμε κανα στριπ τωρα π μειναμε αντροπαρεα??
Λυσε μια απορια που ειχα παντα , στα ποσα λεφτα γαμας στα στριπτιτζαδικα ?παει και αυτη παμε κανα στριπ τωρα π μειναμε αντροπαρεα??
αρχισες τυπε , της εκλεισε εισιτηριαRisky....