athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.448
- Πόντοι
- 12.756
εχω ξηρα τροφη απο τις γατεςοταν πεινασει και θα σε ψαχνει , πες του![]()
εχω ξηρα τροφη απο τις γατεςοταν πεινασει και θα σε ψαχνει , πες του![]()
τι να υπολογισει ο κακομοιρης καναρινι δεν μπορει να απαγαγει ακομα και αυτο θα τον ραπισει στα τσιμπηματα.
τις ταιζεις για να παχυνουν για τωρα το πασχα?εχω ξηρα τροφη απο τις γατες
θα είναι το μυαλό από πίσω, την δουλειά θα την κάνουν οι φίλοι του από ασπρόπυργοτι να υπολογισει ο κακομοιρης καναρινι δεν μπορει να απαγαγει ακομα και αυτο θα τον ραπισει στα τσιμπηματα.![]()
![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τις ταιζεις για να παχυνουν για τωρα το πασχα?![]()
εσυ δεν εβλεπες τον Ιησου ?
εισαι θρησκευομενο ατομο Πουσυ;καλα παω
μηπως εισαι αριστερός ?μπα δε θ το λεγα
μπα δε θ το λεγα
μηπως εισαι αριστερός ?
λες ε ?Εγώ πάντως πιστεύω πως θα ψηφίσει Κούλη στις επόμενες εκλογές...
λες ε ?
πρεπει να ειναι ο πρωτος ψηφοφόρος που εχει ο κουλης με δίχαλο
Ελπιζω στις γυναίκες να έχεις καλύτερες επιλογέςεχω ενα elgin 375 ευρω,ενα thorton 120 ευρω και ενα της avon 20 ευρω
Μωρη πλεμπα τι ζορι τραβας με τη παρτη μου.να πάρεις και τον psychopathi είναι δικό μας παιδί, θα έχει και πτυχίο αποφοίτησης από την κλινική μας
λες ?Ελπιζω στις γυναίκες να έχεις καλύτερες επιλογές
σιγουρα ΣΙΓΟΥΡΑ σου λεω
όλο εμένα βρίζεις ρε παλιάνθρωπε ούστΜωρη πλεμπα τι ζορι τραβας με τη παρτη μου.
πες λεπτομερειές τύπε , σε κοβω αρπαγμενοΌχι ρε φίλε τι είναι η καψούρα και τι είναι οι γυναίκες. Μια σκαροψυχη με γαμψή μύτη κάθεται και παιδεύει το φιλαράκι μου, ρε ξεκόλλα που στεναχωριέσαι. Τιποτα.
Μου ήρθε να την κατακεφαλιασω τον μείωσε μπροστά μου ρεζίλι τον έκανε, δεν αντέχονται μερικές βρωμιάρες μόνο κακό ψοφο να έχουν. Βρίσκουν βρε πουστη μου τα καλύτερα παιδιά και συμπεριφέρονται έτσι. Πόσο κολογαμημενες σκατοοικογενειες έχουν για να έχουν τέτοιο βρωμερό χαρακτήρα.