baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.914
- Πόντοι
- 6.035
μπα αν βλεπανε με τι ησουν ντυμενος θα σου δινανε και ενα πενηνταρι να γυρισεις σπιτι.γαμησε τα ξεβρακωτο θα με αφηναν
μπα αν βλεπανε με τι ησουν ντυμενος θα σου δινανε και ενα πενηνταρι να γυρισεις σπιτι.γαμησε τα ξεβρακωτο θα με αφηναν
Δεν έγινε ο διαγωνισμός φέτος .. οπότε είσαι καμένο χαρτίδε θα το εκανες
φερνω τηλεθεσαη στο σαιτ
το ξερω ρε μουνι , ΤΟ ΞΕΡΩ , αλλα επειδη δεν μου κανει λαικ η μελλουσα σχεση μου ΕΣΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ , ΕΣΥκωλυομαι μαλακα ΚΩΛΥΟΜΑΙ καταλαβε με
τυπε ειναι τα κλασικα πιτ στοπ στον απροπυργο αυτα...μαλακια που δεν σταματησες...
θα σου αλλαζαν ζαντες, πορτες, παραθυρα, καθισματα, τιμονι και βενζινη μεσα σε 6,4 δεκατα...
πιο γρηγοροι και απο την ρεντ μπουλ ρεισινγκ...
μοντελακι ημουν και ειμαι ΜΟΝΤΕΛΑΚΙ περαματιωτημπα αν βλεπανε με τι ησουν ντυμενος θα σου δινανε και ενα πενηνταρι να γυρισεις σπιτι.![]()
![]()
![]()
ομολογώ, δε γνωρίζω τα μέρη επακριβώς. μια πλάνην την έχω.εκει ειναι το ορεινο κομματι μην μπερδευεσε.![]()
κινείσαι στις παρυφές της showbiz ασπροπύργου και του μενιδίου δηλαδήναι ειχα βγει με ενα φιλο![]()
σκεφτομαι να ανοιξω επιχειρηση στον ασπροπυργο.μοντελακι ημουν και ειμαι ΜΟΝΤΕΛΑΚΙ περαματιωτη
πήγε να κάνει μπούκα σε καμιά νταλίκα στις εταιρίες μεταφορών εκεί λες3 ωρα το χαραμα στον ασπροπυργο....
που να ζησει ο ανθρωπος με 700 ευρω το μηνα...χρειαζονται και τα εξτραδακια....
ο χρονος ειναι με σαγιοναρες...Αργοί είναι...![]()
εταιρια σεκιουριτυ και θα προσλαμβανω μονο γυφτους,μεταξυ τους εχουν μπεσα,ελπιζω.σκεφτομαι να ανοιξω επιχειρηση στον ασπροπυργο.![]()
![]()
![]()
Στην οδό της τρέλαςμοντελακι ημουν και ειμαι ΜΟΝΤΕΛΑΚΙ περαματιωτη
εσυ γραφεις ρε τα σουξε και τα πλασαρει ο προεδρας για δικα του.Στην οδό της τρέλας
στον αριθμό μηδέν
μ' άφησες μονάχο
οι πίκρες να με καιν.
ο χρονος ειναι με σαγιοναρες...
με παπουτσια ειναι κατω απο 3 δεκατα....
γινονται κινησεις να παμε το ακροπολις εκει τυπεΤάκη έτσι στο άσχετο είχες κορυφαία ιδέα!
Έχουμε ανεκμετάλλευτα ταλέντα στον Ασπρόπυργο...
Να φωνάξουμε σκαουερ από F1!
Αγιε , εχω την εντυπωση οτι δεν με θελει ...Άντε να βγώ λίγο, για να μπορέσει να μπει η κοινωνιολόγα να γράψει, γιατί βγάζει ήδη αφρούς από το στόμμα.
εχουμε και το τουνελ στου σκαραμαγκα ανεκμεταλευτο.γινονται κινησεις να παμε το ακροπολις εκει τυπε
![]()
τι ειμαι ρε τυπε κανας καφρος
θα πω στην γκομενα του κολλητου μου τετοια πραματα
τα παιδια πανε για γαμο
καποτε...