brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 15.082
- Πόντοι
- 2.606
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαναι και στη λεωφορο νατο και στο βιπε θα διεξαγεται αγωνας φορμουλα σουπερ ουαν.![]()
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαναι και στη λεωφορο νατο και στο βιπε θα διεξαγεται αγωνας φορμουλα σουπερ ουαν.![]()
Αφου το χιουμορ σου ειναι σαν της αμοιβαδας, οι αλλοι τουλαχιστον εχουνε μια ευφυια.όλο εμένα βρίζεις ρε παλιάνθρωπε ούστ
Στην οδό της τρέλαςσιγουρα ΣΙΓΟΥΡΑ σου λεω
στα μούτρα σουΑφου το χιουμορ σου ειναι σαν της αμοιβαδας, οι αλλοι τουλαχιστον εχουνε μια ευφυια.
βλεπω δεν ξεπερασες τα 2 χρονια προβληματα σου ....θες να σε κουραρει το ιατρικο επιτελειο μας;Στην οδό της τρέλας
στον αριθμό μηδέν
άπονες οι ώρες
για σένανε μου λεν.
Παλι καλα νομιζα θα ελεγες καθρεφτακι.στα μούτρα σου
Ήθελαν να πάρουν τον καταλύτη τυπε για Ρόδιο ;οχι φερμα ηθελαν να κανουν αμαξι και χρηματα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τιποτα μωρε να δω το εξωτικο μερος
Στην Ηλεία δεν είναι που ο καλύτερος έχει πηδήξει τη μάνα του;καλα να ζησουμε να τον θυμομαστε τον κακομοιρη
αυτα παθαινεις οταν δεν γινεσαι σωστος οικογενειαρχης και μπλεκεσαι με τα πιτουρα
σε τρωνε οι κοτες
τα ξερω γιατι ειμαι απο ηλιεια εγω
Οχι ο καλυτερος την εχει σκοτωσει.Στην Ηλεία δεν είναι που ο καλύτερος έχει πηδήξει τη μάνα του;
δεν το είχα δει αυτό. Αν είσαι από τον Πύργο θέλω να ξέρω. Απεχθάνομαι πυργιώτες.καλα να ζησουμε να τον θυμομαστε τον κακομοιρη
αυτα παθαινεις οταν δεν γινεσαι σωστος οικογενειαρχης και μπλεκεσαι με τα πιτουρα
σε τρωνε οι κοτες
τα ξερω γιατι ειμαι απο ηλιεια εγω
γιατι διαγραφεις μηνυματα ??Οχι ο καλυτερος την εχει σκοτωσει.
Τσαμπα η κοινωνιολογια.![]()
Κοινωνιολόγος είμαι, όχι η Ζήνα Κουτσελίνη.Οχι ο καλυτερος την εχει σκοτωσει.
Τσαμπα η κοινωνιολογια.![]()
Σκεφτηκα οτι καλο ειναι να μην γραφω πολλα προσωπικα.γιατι διαγραφεις μηνυματα ??
Δεν μπορώ να συνεννοηθώ με συντηρητικούς. Δεν έπρεπε να το πάρεις προσωπικά.Niple ορμα στο μωρο, θα πεσει σε σενα το μεγαλοαστο.
Εγω δεν της εκανα flex χρημα και τσιναει.![]()
εντάξει το διασκέδασες σήμερα ?Κοινωνιολόγος είμαι, όχι η Ζήνα Κουτσελίνη.
μαλακιες αυτα τα λενε γιατι μας ζηλευουνΣτην Ηλεία δεν είναι που ο καλύτερος έχει πηδήξει τη μάνα του;
Read 11:39εντάξει το διασκέδασες σήμερα ?
έκανες το κομμάτι σου ?