troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 33.488
- Πόντοι
- 5.506
Το επιχείρηση ΜΟΥΝΙ πήγε αύτανδρο.
Το επιχείρηση ΜΟΥΝΙ πήγε αύτανδρο.
Τι με πέρασες εμένα σαν τον θείο blitz.Για να ξέρω πόσες καρέκλες θα βάλω στο τσιμπούσι με ψάρια.
καλα λεω οτι εκει ξημεροβραδιάζεις ,ετσι ειναι Γλυφαδες σε ακριβα ρεστάραν και ολοι μερα καφεδεςευχαριστω τα μαλα δεν το κουναω απο Γλυφαδα σημερις![]()
σε κανένα κήπο ίσως?σεσκουλα εσυ που κατοικοεδρευεις?
Κύριε τρουμπακι τα βατράχια έχουν άντερα.,.
θειο εισαι μορφηΚύριε τρουμπακι τα βατράχια έχουν άντερα.,.
Κατάλαβες??
Κάποιους μηνες Παρισι κάποιους μηνες Μαιαμι ,και οτι μεινει Αθηνασεσκουλα εσυ που κατοικοεδρευεις?
καλα και εγω νησι ιδιοκτητο στον ειρηνικο εχω αλλα απο που εισαι ρωταωΚάποιους μηνες Παρισι κάποιους μηνες Μαιαμι ,και οτι μεινει Αθηνα
Ελα κοφυ μπερυ Καλλιθεα, κερναω καφε
δεν είναι καλά στο Μαιάμι, έχει κροκόδειλους.Κάποιους μηνες Παρισι κάποιους μηνες Μαιαμι ,και οτι μεινει Αθηνα
λοιπον σοβαρά τωρα ,ειμαι απο Αθηνα ,μενω 5 μηνες τον χρόνο στην Αθηνα 5 μήνες σε νησι και 2 μηνες τον χρονο στο Νιου τζερσει λογο συγγενείας προτού βαθμου με ατομο που ειναι εκει !καλα και εγω νησι ιδιοκτητο στον ειρηνικο εχω αλλα απο που εισαι ρωταω
θείο φέτος το πλωτό κωλόμπαρο δεν το βγάλαμε καμιά βόλτα...καλα και εγω νησι ιδιοκτητο στον ειρηνικο εχω αλλα απο που εισαι ρωταω
τι αθηνα ρε?λοιπον σοβαρά τωρα ,ειμαι απο Αθηνα ,μενω 5 μηνες τον χρόνο στην Αθηνα 5 μήνες σε νησι και 2 μηνες τον χρονο στο Νιου τζερσει λογο συγγενείας προτού βαθμου με ατομο που ειναι εκει !
περιοχη ρωτας?τι αθηνα ρε?
τι ειναι αθηνα?
θειο λογω κοβιντ...γερασε και το πληρωμαθείο φέτος το πλωτό κωλόμπαρο δεν το βγάλαμε καμιά βόλτα...
γέρασε ή τους...θειο λογω κοβιντ...γερασε και το πληρωμα
ναι ρε φιλε....η αθηνα ειναι μπουρδελο με πολλες φυλες...δεν ειναι σαν τον ευλογημενο Πειραιαπεριοχη ρωτας?