διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.424
- Πόντοι
- 5.006
Το αντιλαμβάνομαι, ούτε εγώ σε θέλω δίπλα μου σε εκείνο το παιχνίδι.
σε ενα παιχνιδι δεν ερθω μονο θειο μου και να με συμπαθας
σε ενα παιχνιδι δεν ερθω μονο θειο μου και να με συμπαθας
τσακω μια γκολαρα4-0 γκολαρα ο Αλεξανδροπουλος πολυ γκολαρα
αδερφε δυνατη η παναθα φετο....γνωμη σου
Μια στιγμή αδελφέ νααδερφε δυνατη η παναθα φετο....γνωμη σου
Μια στιγμή αδελφέ να
εγω θα στηριξω αθηναιο φετο...ο καραμανος ειναι προδοτηςΜια στιγμή αδελφέ να
εγω θα στηριξω αθηναιο φετο...ο καραμανος ειναι προδοτης
τσακω μια γκολαρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ανταποδίδω και στα δικα σαςΜια στιγμή αδελφέ να
ναι ...
Εφόσον είσαστε από τον Πειραιά θα θυμόσαστε ότι πριν κάποια χρόνια στο Κερατσίνι είχε εκδηλωθεί ενδιαφέρον για την πίστα της φόρμουλα 1 στα παλιά εργοστάσια στην παραλιακή.
Στα λιπάσματα μάν στη γειτονιά μας Δραπετσώνα.
Εφόσον είσαστε από τον Πειραιά θα θυμόσαστε ότι πριν κάποια χρόνια στο Κερατσίνι είχε εκδηλωθεί ενδιαφέρον για την πίστα της φόρμουλα 1 στα παλιά εργοστάσια στην παραλιακή.
και μετα ειπαν για το ελληνικο το παλιο αεροδρόμιο
μπουρδελο πιατο θειο...ενα ημιντοματινη μισος κυβος καροτο ενα ραπανακι και ενα κοψιδι που στην βαρη δεν θα το πεταγαν ουτε στα σκυλιαΑγιε τί είναι αυτά;TI EINAI AYTA ΛΕΓΩ!!!!!
Mετά την Μύκονο βρέθηκε στη λίμνη Κόμο το μοντέλο και influencer Αλεξάνδρα Παναγιώταρου
Προσούτο πρέπει να είναι θείο...μπουρδελο πιατο θειο...ενα ημιντοματινη μισος κυβος καροτο ενα ραπανακι και ενα κοψιδι που στην βαρη δεν θα το πεταγαν ουτε στα σκυλια
ουτε αξιο κουβεντας δεν ειναι ρε θειο...Προσούτο πρέπει να είναι θείο...
Eαν όμως παιδί μου έτρωγε για πρωινό αυτά που τρώει ο κ.Αντζελο δεν θα σε <<τα καλά κόποις κτώνται>>.μπουρδελο πιατο θειο...ενα ημιντοματινη μισος κυβος καροτο ενα ραπανακι και ενα κοψιδι που στην βαρη δεν θα το πεταγαν ουτε στα σκυλια
ο αντζελο δεν τρωει πρωινο ...τρωει πανταEαν όμως παιδί μου έτρωγε για πρωινό αυτά που τρώει ο κ.Αντζελο δεν θα σε <<τα καλά κόποις κτώνται>>.