Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.882
Πόντοι
2.606
ξεκίνησε πρωτάθλημα? :tired:
σοβαρά τώρα? νωρίς δεν είναι?:confused:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.905
Πόντοι
5.506
καραμανοοοοοο
δευτερη η παναθα φετος

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.059
Πόντοι
22.785
:wanker: :wanker:
Ερώτηση..
Πόσα μέλη έχει το εν λόγω τόπικ???

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.234
Πόντοι
12.756
ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΦΙΓΓΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΞΟΣ :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :happy: :happy: :happy:

• Like
Αντιδράσεις: shadow

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.905
Πόντοι
5.506

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.044
Πόντοι
5.506
Κοίταξε, θα ήταν εξαιρετικά αστείο αν σας έλεγα πως θέλω να δουλέψω και δεν βρίσκω. Όποιος το λέει είναι ψεύτης. Υπάρχουν δουλειές και μάλιστα πολλές. Αυτό όμως που ψάχνω εγώ είναι κάτι το οποίο να μπορέσω να το κάνω μέχρι τα 70 μου πχ. Δεν με νοιάζει τι θα είναι, δεν με νοιάζει που θα είναι. Σοβαρολογώ. όμως με 550 και 650 και 700 θα βρω ΔΕΝ ΖΕΙΣ. Θ απάω σεκιουριτάς, ήδη έχω κάνει τα χαρτιά... Το θέμα είναι να βρω κάτι με το οποίο να μπορώ να ζησω σαν άνθρωπος. Και όχι πάνω από 1200 ευρώ (ναι πρέπει να ξανααναστήσω τον Χριστό για να τα πάρω μάλλον).

Μια εργασία σωστή είναι στα 800 - 1100 περίπου καθαρά. Όχι 12ωρα 6ημερα όμως. Να είσαι και λίγο άνθρωπος.
Τυπε, γνωμη μου, βρες πρωτα το αμεσο με τα καποια καλα χρηματα που μπορεις να βρεις και μετα ψαχνεις για το επομενο. Καταλαβαινω πως σκεφτεσαι, σε θεωρω σοβαρο σε οτι αποψεις εχεις εκφρασει και γι αυτο θελω να σου δωσω μια αλλη κατευθυνση και σκεπτικο. Το να σκεφτεσαι στα 38 σου τη δουλεια που μπορεις να κανεις μεχρι τα 70 σου ειναι λιγο ουτοπικο και σε λαθος κατευθυνση. Ναι, δε σου λεω να ψαξεις να γινεις μπαριστα ή σερβις σε καφε, χωρις να υποτιμω τα επαγγελματα απλα ειναι για αλλες ηλικιες και δε θεωρω πως εχουν προοπτικες εξελιξης, αλλα μην πας και στο αλλο ακρο να περιμενεις δουλεια γκαραντι με «συμβολαιο ζωης». Εχουν αλλαξει ολα γυρω μας και δε ζουμε οπως καποτε που μια δουλεια εκαναν οι γονεις μας για ολη τους τη ζωη. Τα πραγματα εξελισσονται και πρεπει να τα ακολουθουμε.
Δες τις δεξιοτητες και τα θελω σου, να εισαι ετοιμος να μαθεις και νεα πραγματα και εχε ανοιχτα τα ματια και το μυαλο σου.
Φιλικα παντα.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom