ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.160
- Πόντοι
- 2.356
Μακάρι.Τύπε υπομονή όλα καλά θα πάνε.
Μακάρι.Τύπε υπομονή όλα καλά θα πάνε.
Καλησπέρα στους φίλους μέλη και επισκέπτες του νήματος, Αν και ψυχολογικά πεσμένος πάντα μπαίνω να σας διαβάζω!
Τώρα που του το πες δεν θα είναιΝα μην εισαι ψυχολογικα πεσμενος τυπε μου.
Ορίστε; Αλήθεια που είναι αυτός;Καραμανη ?!
Διακοπάρει στη Λήμνο, εκτός και αν γύρισε στη βάση.Ορίστε; Αλήθεια που είναι αυτός;
γυρισε στην βαση κανει αλλαγες και θα επιστρεψει!Διακοπάρει στη Λήμνο, εκτός και αν γύρισε στη βάση.
Πάμε για μακαρονάδες στο lagom?ευχαριστω τα μαλα δεν το κουναω απο Γλυφαδα σημερις
μετα την διαιταΠάμε για μακαρονάδες στο lagom?
Ποια Λήμνο ? Ο Καραμάναρος με τα χάπια που παίρνει "ταξιδεύει" όπου θέλειΔιακοπάρει στη Λήμνο, εκτός και αν γύρισε στη βάση.
Φάγαμε τυπε γαριδομακαρονάδα σημεραΠάμε για μακαρονάδες στο lagom?
Στη Χίο πάντως πήγε, ανέβασε και ντοκουμένταΠοια Λήμνο ? Ο Καραμάναρος με τα χάπια που παίρνει "ταξιδεύει" όπου θέλει
Το νου σου τύπε μη σε τσιμπήσει κανα τσακάλι από το ΗR της Wolt και στο τέλος δουλεύεις για τη δόξα μόνοΆσχετο, μιας και είμαστε σε νήμα λέσχης ηττημένων και νιώθω κάπως έτσι.
Εγώ όλο σκέφτομαι να ανοίξω εκείνο το νήμα που έλεγα μέσω του οποίου θα απευθύνομαι σε μέλη και επισκέπτες του bou και θα ζητώ εργασία στην Αττική και όλο το αναβάλω.
Ποια ντοκουμέντα ? αν δεν ανέβασε αλβανική κωλάρα γιατί τέτοια γουστάρει είναι σα να μην πήγεΣτη Χίο πάντως πήγε, ανέβασε και ντοκουμέντα
Δεν δουλεύεις τυπε;για αυτό είσαι πεσμένος;Άσχετο, μιας και είμαστε σε νήμα λέσχης ηττημένων και νιώθω κάπως έτσι.
Εγώ όλο σκέφτομαι να ανοίξω εκείνο το νήμα που έλεγα μέσω του οποίου θα απευθύνομαι σε μέλη και επισκέπτες του bou και θα ζητώ εργασία στην Αττική και όλο το αναβάλω.
Κάντο. Δεν έχεις κάτι να χάσεις. Μην ξεχνάς ότι η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.Άσχετο, μιας και είμαστε σε νήμα λέσχης ηττημένων και νιώθω κάπως έτσι.
Μπα, δεν έχω μηχανάκι, (δεν καβαλώ) αλλιώς θα πήγαινα - Αν πάρεις 50-50 Wolt και efood σαν ελευθερο επαγγελματίας βγάζεις μια χαρά καλά λεφτά... Εγώ όπου πάω λένε για 700 ευρώ το πολύ και με ευθύνες κλπ... Άστα. Χρειάζομαι μια σωστή εργασία. Ό,τι να ναι αλλά η σχέση αμοιβής και κόπου να είναι καλή όχι για τον πούτσοΤο νου σου τύπε μη σε τσιμπήσει κανα τσακάλι από το ΗR της Wolt και στο τέλος δουλεύεις για τη δόξα μόνο
στο μπου η ελπιδα πεθαινει πρωτηΚάντο. Δεν έχεις κάτι να χάσεις. Μην ξεχνάς ότι η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.
Και γι αυτό. Και κυρίως ότι ό,τι υπάρχει είναι με πολύ λίγα λεφτά... Είμαι 38 και τέρμα απογοητευμένος. Έπεσα σε μεγάλη λούμπα. Φυσικά φταίω. Τι να λέμε τώρα...Δεν δουλεύεις τυπε;για αυτό είσαι πεσμένος;
Στο μπου όμως υπάρχει και υπάρχετε εσείς. Και σοβαρολογώ ότι πίσω από τα ανώνυμα προφίλ σας και μου, υπάρχουν άνθρωποι που ίσως θα ήταν σε θέση να βοηθήσουν είτε εμένα είτε τον καθέναν για οποιοδήποτε θέμα.στο μπου η ελπιδα πεθαινει πρωτη