Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.327
Πόντοι
3.556
Μπα, δεν έχω μηχανάκι, αλλιώς θα πήγαινα - Αν πάρεις 50-50 Wolt και efood σαν ελευθερο επαγγελματίας βγάζεις μια χαρά καλά λεφτά... Εγώ όπου πάω λένε για 700 ευρώ το πολύ και με ευθύνες κλπ... Άστα. Χρειάζομαι μια σωστή εργασία. Ό,τι να ναι αλλά η σχέση αμοιβής και κόπου να είναι καλή όχι για τον πούτσο
Αν κάνεις 50-50 Wolt & efood ο Valentino Rossi θα είναι γατάκι μπροστά σου :confused:

Ψάχνουν διευθυντή στην εταιρεία που είμαι αλλά έχει πολλές ευθύνες τύπε μου, αλλιώς θα σου έλεγα :tooth:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.160
Πόντοι
2.356
Αν κάνεις 50-50 Wolt & efood ο Valentino Rossi θα είναι γατάκι μπροστά σου :confused:

Ψάχνουν διευθυντή στην εταιρεία που είμαι αλλά έχει πολλές ευθύνες τύπε μου, αλλιώς θα σου έλεγα :tooth:
Δεν έχω πρόβλημα με τις ευθύνες. Εχω εργαστει σε διευθυντικές θέσεις. Τα λεφτα για μένα έχουν σημασία και η σχέση με εργασία. Νομίζω το έγραψα παραπάνω Σοβαρολογώ.

bookie

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2021
Like
828
Πόντοι
86
Στο μπου όμως υπάρχει και υπάρχετε εσείς. Και σοβαρολογώ ότι πίσω από τα ανώνυμα προφίλ σας και μου υπάρχουν άνθρωποι που ίσως θα ήταν σε θέση να βοηθήσουν είτε εμένα είτε τον καθέναν για οποιοδήποτε θέμα.
περαν απο τα αστεια ισως και να εισαι τυχερος. γιαυτο και εγω πιστευω πως ναι υπαρχουν ατομα που μπορουν να βοηθησουν γιαυτο το λογο δοκιμασε την τυχη και μην το καθυστερας αλλο ανοιξε νημα!

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
34.387
Πόντοι
5.006
Στο μπου όμως υπάρχει και υπάρχετε εσείς. Και σοβαρολογώ ότι πίσω από τα ανώνυμα προφίλ σας και μου, υπάρχουν άνθρωποι που ίσως θα ήταν σε θέση να βοηθήσουν είτε εμένα είτε τον καθέναν για οποιοδήποτε θέμα.
Μακάρι φίλε κανείς να δείξει ενδιαφέρον και να σε βοηθήσει.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.871
Πόντοι
4.546
Στο μπου όμως υπάρχει και υπάρχετε εσείς. Και σοβαρολογώ ότι πίσω από τα ανώνυμα προφίλ σας και μου, υπάρχουν άνθρωποι που ίσως θα ήταν σε θέση να βοηθήσουν είτε εμένα είτε τον καθέναν για οποιοδήποτε θέμα.
Σίγουα 1 στους 10 θα σε έπαιρνε στα σοβαρά και θα σε βοηθούσε όσο μπορούσε

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.160
Πόντοι
2.356
περαν απο τα αστεια ισως και να εισαι τυχερος. γιαυτο και εγω πιστευω πως ναι υπαρχουν ατομα που μπορουν να βοηθησουν γιαυτο το λογο δοκιμασε την τυχη και μην το καθυστερας αλλο ανοιξε νημα!
Ναι, μάλλον αύριο θα το ανοίξω. Θέλω λίγο το content να φτιάξω. Θέλω να έιμαι από τη μία ακριβής από την άλλη να μην φανώ ως ένας ηττημένος. Ούτε να δώσω στίγμα για το ποιός είμαι κυριολεκτικά. Θα είναι προσεκτικό και όποιος θέλει θα με βρεις στο mail που θα έχω.

• Like
Αντιδράσεις: bookie

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.160
Πόντοι
2.356
Πίστεψέ με, έχω τον τρόπο να είναι οι 8/10 που θα θέλουν να με πάρουν στα σοβαρά, απλά το πιθανότερο είναι να μην είναι σ εθέση να με βοηθήσουν. Ωστόσο θα γίνει η προσπάθεια εκ μέρους μου, μάλλον αύριο πρωί.

bookie

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2021
Like
828
Πόντοι
86
Ναι, μάλλον αύριο θα το ανοίξω. Θέλω λίγο το content να φτιάξω. Θέλω να έιμαι από τη μία ακριβής από την άλλη να μην φανώ ως ένας ηττημένος. Ούτε να δώσω στίγμα για το ποιός είμαι κυριολεκτικά. Θα είναι προσεκτικό και όποιος θέλει θα με βρεις στο mail που θα έχω.
ωραιος.. αφιερωσε σκεψη και ενεργεια στο πως να συνθεσης και δημιουργησεις το νημα...

bookie

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2021
Like
828
Πόντοι
86
Πίστεψέ με, έχω τον τρόπο να είναι οι 8/10 που θα θέλουν να με πάρουν στα σοβαρά, απλά το πιθανότερο είναι να μην είναι σ εθέση να με βοηθήσουν. Ωστόσο θα γίνει η προσπάθεια εκ μέρους μου, μάλλον αύριο πρωί.
οχι μαλλον καν το δεν εχεις τιποτα να χασεις ετσι κι αλλιως

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.160
Πόντοι
2.356
Ήδη ένας φίλος από εδώ μου έστειλε και προθυμοποιήθηκε πριν λίγες μέρες ευγενικά. Φυσικά δεν είχε κάτι στο νου αλλά ένα μήνυμα το έστειλε. Βασικά εγώ έπιασα κουβέντα και εκείνος ανταποκρίθηκε.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.905
Πόντοι
5.506
θελεις δουλεια η θελεις δουλεια αναλογη των δυνατοτητων σου?

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.160
Πόντοι
2.356
θελεις δουλεια η θελεις δουλεια αναλογη των δυνατοτητων σου?

Κοίταξε, θα ήταν εξαιρετικά αστείο αν σας έλεγα πως θέλω να δουλέψω και δεν βρίσκω. Όποιος το λέει είναι ψεύτης. Υπάρχουν δουλειές και μάλιστα πολλές. Αυτό όμως που ψάχνω εγώ είναι κάτι το οποίο να μπορέσω να το κάνω μέχρι τα 70 μου πχ. Δεν με νοιάζει τι θα είναι, δεν με νοιάζει που θα είναι. Σοβαρολογώ. όμως με 550 και 650 και 700 θα βρω ΔΕΝ ΖΕΙΣ. Θ απάω σεκιουριτάς, ήδη έχω κάνει τα χαρτιά... Το θέμα είναι να βρω κάτι με το οποίο να μπορώ να ζησω σαν άνθρωπος. Και όχι πάνω από 1200 ευρώ (ναι πρέπει να ξανααναστήσω τον Χριστό για να τα πάρω μάλλον).

Μια εργασία σωστή είναι στα 800 - 1100 περίπου καθαρά. Όχι 12ωρα 6ημερα όμως. Να είσαι και λίγο άνθρωπος.

Τελευταία τροποποίηση:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.905
Πόντοι
5.506
:piss: :piss: :piss:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ληχτε τωρα το πρωταθλημα ρε moynhdes