troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.049
- Πόντοι
- 5.506
κανε λιγο υπομονη...θα καταλαβεις
κανε λιγο υπομονη...θα καταλαβεις
καμμια του μπελμοντο εχεις δει η ειναι καινουργιες για εσενα?Κι οτι κινειται στον αερα,ο Ατενεζος,πουλια στον αερα πιανει που θα λεγε κι ο Νιπλης
ΟΚ δεν κανω τον έξυπνο απλώς απάντησα that's all!κανε λιγο υπομονη...θα καταλαβεις
Χθες συνειδητοποιησα οτι δεν εχω δει καμια Εχω μπλεξει με κατι καινουριακαμμια του μπελμοντο εχεις δει η ειναι καινουργιες για εσενα?
δεν παρεξηγιομαστε εδω τυπε...χαλαραΟΚ δεν κανω τον έξυπνο απλώς απάντησα that's all!
βουβο η ομιλουντα????Χθες συνειδητοποιησα οτι δεν εχω δει καμια Εχω μπλεξει με κατι καινουρια
Φίλε είδα σε άλλο νήμα ότι είσαι στη βούτα! Ωραία φάση ασχολούμουν παλαιότερα αλλά με τράβηξε το μύδι της στεριάς περισσότερο απο της θάλασσας και κάνω βούτες εκει τώρα!Κύριε τρομπάκι θα πρέπει να αναλάβετε προσωπικά....
Θα δωβουβο η ομιλουντα????
τσακω μια ρε αμορφωτε ρεμπεσκε
Μη σκιαζεσαι έχουμε δυνατότητα έκδοσης πλαστού πιστοποιητικού ....Όχι Μαν ακόμα ψάχνουμε λόγο ανεμβολιαστων.
Τότε δεν έχεις χώρο σε αυτό το σάιτ.Δεν διακόπτω συζητήσεις όταν δεν εχω κατι να πω.
Βρέθηκε ο ο κατάλληλος ιατρός??
Mrs fawx γρηγορα στα επειγνονταΒρέθηκε η κυρία διακεκριμένη επιστήμων του Ερυθρού Σταυρού
Τώρα γίναμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Βρέθηκε η κυρία διακεκριμένη επιστήμων του Ερυθρού Σταυρού
σε ξαναρωταω...θα γυρναγες πισω την δεκαρικουμπα του φιλου σου?Τώρα γίναμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ! ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΤΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ!
5 ως τωρα.Εσυ
2 monopoikiliakous,1 extra large καπουτσινο5 ως τωρα.Εσυ
2 κοπέλες έχουν στείλει ήδη τα βιογραφικά τους με σχετικά βίντεοΤώρα γίναμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ! ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΤΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ!
Την πρωτη στειλτη στο γραφειο για συνεντευξη,η δευτερη πολυ ευφλεκτο υλικο,δεν το ρισκαρω2 κοπέλες έχουν στείλει ήδη τα βιογραφικά τους με σχετικά βίντεο
Απάντησα πιο πάνω, όχι είπα! Τι είναι ποινικο αδίκημα?σε ξαναρωταω...θα γυρναγες πισω την δεκαρικουμπα του φιλου σου?