troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.037
- Πόντοι
- 5.506
2 monopoikiliakous,1 extra large καπουτσινο
μαλιστα μαλισταΑπάντησα πιο πάνω, όχι είπα! Τι είναι ποινικο αδίκημα?
2 monopoikiliakous,1 extra large καπουτσινο
μαλιστα μαλισταΑπάντησα πιο πάνω, όχι είπα! Τι είναι ποινικο αδίκημα?
Οι αρρωστοι καλύτερες έχουμε πετανε τους βύζους εξω κατευθειαν! χαχαχααΤην πρωτη στειλτη στο γραφειο για συνεντευξη,η δευτερη πολυ ευφλεκτο υλικο,δεν το ρισκαρω
γιατι ο αλλος στερηθηκε το γαλα των παιδιων του και ο moynhs -δεν λεω ποιος- το ψυρισεΓιατι τόσο εμμονη με το δεκαρικο?
ενα σου λεω μονο και αμαρτια δεν εχω....Γιατι τόσο εμμονη με το δεκαρικο?
Αδελφουλη δεν πάει έτσι. Όταν είναι κάποιος φίλος σου και τον γνωρίζεις προφανώς γνωρίζεις και τετοια πράγματα, δεν κάνεις βούτα το 10ρικο και γινεσαι καπνος. Κι οπως είπα ΠΡΙΝ το λες αυτό ΠΡΙΝ πας για καφέ κι εφόσον δεν εχεις φράγκο και το λες.Εφόσον το γνωρίζεις αυτο το γεγονος που εσυ μου ειπες παιρνεις τουλαχιστον γαλα.γιατι ο αλλος στερηθηκε το γαλα των παιδιων του και ο moynhs -δεν λεω ποιος- το ψυρισε
ειναι moynhs σου λεω ο συγκεκριμενος MOYNHSΑδελφουλη δεν πάει έτσι. Όταν είναι κάποιος φίλος σου και τον γνωρίζεις προφανώς γνωρίζεις και τετοια πράγματα, δεν κάνεις βούτα το 10ρικο και γινεσαι καπνος. Κι οπως είπα ΠΡΙΝ το λες αυτό ΠΡΙΝ πας για καφέ κι εφόσον δεν εχεις φράγκο και το λες.Εφόσον το γνωρίζεις αυτο το γεγονος που εσυ μου ειπες παιρνεις τουλαχιστον γαλα.
Ξαναλέω όταν καποιος ειναι φίλος σου τον γνωρίζεις. Συμφωνούμε μεχρι εδώ?ειναι moynhs σου λεω ο συγκεκριμενος MOYNHS
Μηπως θέλεις να πεις μουνι?ειναι moynhs σου λεω ο συγκεκριμενος MOYNHS
του νιπλη ο συγκεκριμενος του εχει φαει σε δανειο και καλα κοντα στα 100Κ και ολος τυχαιως εκεινη την μερα που πηγε στο σπιτι του να του υπογραψει την επιταγη ο φιλος νιπλης μετα δεν εβρισκε τα ασημικαΞαναλέω όταν καποιος ειναι φίλος σου τον γνωρίζεις. Συμφωνούμε μεχρι εδώ?
Εφοσον τον γνωρίζεις γνωρίζεις κι οτι δυσκολεύεται οικονομικά ως προς ποιο βαθμο ο ίδιος θα σου έχει πει.( δεν εχω κομπλεξ με τέτοια δηλαδή το ποιος έχει τα πιο πολλα χρήματα) Εφόσον γνωρίζεις την κατάσταση δεν κανεις βουτα το 10 κι ολα καλα. Αν τυχει γιατι ανθρωποι είμαστε κι ετυχε ρε αδελφε,και ξέχασες τα 5 - 10 που είχες για καφέ,το λες απο πριν και του λες και ποια ωρα μεσα στην ημερα θα τα επιστρεψεις.
στο σπίτι του μακαρίτη δεν μιλάνε για σκοινί
στο σπίτι του μακαρίτη δεν μιλάνε για σκοινί
Δεν ξέρω τον νίπλη και δεν ξέρω και τον αλλον και για ποιον λέμε. Αρα προφανως απο αυτα που περιγραφονται και διαβαζω δεν ήταν αληθινοί φίλοι.του νιπλη ο συγκεκριμενος του εχει φαει σε δανειο και καλα κοντα στα 100Κ και ολος τυχαιως εκεινη την μερα που πηγε στο σπιτι του να του υπογραψει την επιταγη ο φιλος νιπλης μετα δεν εβρισκε τα ασημικα
γιατι ο αλλος στερηθηκε το γαλα των παιδιων του και ο moynhs -δεν λεω ποιος- το ψυρισε
αααααααααααααααααχαχαχααχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαααα
Θα διαβάσω και θα απαντησω.ο νιπλης...πολυ καλο παιδι με γουστο και αριστοκρατης....παμπλουτος,αμυθητη περιουσια
κακογλωσοι εδω μεσα τον λεγανε διγραμο και ακαλυπτο...
κανε ενα κοπο και διαβασε παλιοτερες σελιδες
Το έβγαλαν και στα καναλια?αααααααααααααααααχαχαχααχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαααα
προσεχε μονο σου λεω ΠΡΟΣΕΧΕΤο έβγαλαν και στα καναλια?