Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .
Εγγρ.
11 Ιαν 2020
Κριτικές
2
Like
937
Πόντοι
361
Την πρωτη στειλτη στο γραφειο για συνεντευξη,η δευτερη πολυ ευφλεκτο υλικο,δεν το ρισκαρω:undecided-old::confused::confused::confused:
Οι αρρωστοι καλύτερες έχουμε πετανε τους βύζους εξω κατευθειαν! χαχαχαα

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.037
Πόντοι
5.506
Γιατι τόσο εμμονη με το δεκαρικο?
ενα σου λεω μονο και αμαρτια δεν εχω....
αμα σε εξετασει ο αθηναιο ασε πορτοφολι σπιτι και πουλα τα χρυσα δοντια....με ευχαριστεις μετα

Εγγρ.
11 Ιαν 2020
Κριτικές
2
Like
937
Πόντοι
361
γιατι ο αλλος στερηθηκε το γαλα των παιδιων του και ο moynhs -δεν λεω ποιος- το ψυρισε
Αδελφουλη δεν πάει έτσι. Όταν είναι κάποιος φίλος σου και τον γνωρίζεις προφανώς γνωρίζεις και τετοια πράγματα, δεν κάνεις βούτα το 10ρικο και γινεσαι καπνος. Κι οπως είπα ΠΡΙΝ το λες αυτό ΠΡΙΝ πας για καφέ κι εφόσον δεν εχεις φράγκο και το λες.Εφόσον το γνωρίζεις αυτο το γεγονος που εσυ μου ειπες παιρνεις τουλαχιστον γαλα.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.037
Πόντοι
5.506
Αδελφουλη δεν πάει έτσι. Όταν είναι κάποιος φίλος σου και τον γνωρίζεις προφανώς γνωρίζεις και τετοια πράγματα, δεν κάνεις βούτα το 10ρικο και γινεσαι καπνος. Κι οπως είπα ΠΡΙΝ το λες αυτό ΠΡΙΝ πας για καφέ κι εφόσον δεν εχεις φράγκο και το λες.Εφόσον το γνωρίζεις αυτο το γεγονος που εσυ μου ειπες παιρνεις τουλαχιστον γαλα.
ειναι moynhs σου λεω ο συγκεκριμενος MOYNHS

Εγγρ.
11 Ιαν 2020
Κριτικές
2
Like
937
Πόντοι
361
ειναι moynhs σου λεω ο συγκεκριμενος MOYNHS
Ξαναλέω όταν καποιος ειναι φίλος σου τον γνωρίζεις. Συμφωνούμε μεχρι εδώ?
Εφοσον τον γνωρίζεις γνωρίζεις κι οτι δυσκολεύεται οικονομικά ως προς ποιο βαθμο ο ίδιος θα σου έχει πει.( δεν εχω κομπλεξ με τέτοια δηλαδή το ποιος έχει τα πιο πολλα χρήματα) Εφόσον γνωρίζεις την κατάσταση δεν κανεις βουτα το 10 κι ολα καλα. Αν τυχει γιατι ανθρωποι είμαστε κι ετυχε ρε αδελφε,και ξέχασες τα 5 - 10 που είχες για καφέ,το λες απο πριν και του λες και ποια ωρα μεσα στην ημερα θα τα επιστρεψεις.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.037
Πόντοι
5.506
Ξαναλέω όταν καποιος ειναι φίλος σου τον γνωρίζεις. Συμφωνούμε μεχρι εδώ?
Εφοσον τον γνωρίζεις γνωρίζεις κι οτι δυσκολεύεται οικονομικά ως προς ποιο βαθμο ο ίδιος θα σου έχει πει.( δεν εχω κομπλεξ με τέτοια δηλαδή το ποιος έχει τα πιο πολλα χρήματα) Εφόσον γνωρίζεις την κατάσταση δεν κανεις βουτα το 10 κι ολα καλα. Αν τυχει γιατι ανθρωποι είμαστε κι ετυχε ρε αδελφε,και ξέχασες τα 5 - 10 που είχες για καφέ,το λες απο πριν και του λες και ποια ωρα μεσα στην ημερα θα τα επιστρεψεις.
του νιπλη ο συγκεκριμενος του εχει φαει σε δανειο και καλα κοντα στα 100Κ και ολος τυχαιως εκεινη την μερα που πηγε στο σπιτι του να του υπογραψει την επιταγη ο φιλος νιπλης μετα δεν εβρισκε τα ασημικα :confused: :confused: :confused:

Εγγρ.
11 Ιαν 2020
Κριτικές
2
Like
937
Πόντοι
361
του νιπλη ο συγκεκριμενος του εχει φαει σε δανειο και καλα κοντα στα 100Κ και ολος τυχαιως εκεινη την μερα που πηγε στο σπιτι του να του υπογραψει την επιταγη ο φιλος νιπλης μετα δεν εβρισκε τα ασημικα :confused: :confused: :confused:
Δεν ξέρω τον νίπλη και δεν ξέρω και τον αλλον και για ποιον λέμε. Αρα προφανως απο αυτα που περιγραφονται και διαβαζω δεν ήταν αληθινοί φίλοι.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.037
Πόντοι
5.506
ο νιπλης...πολυ καλο παιδι με γουστο και αριστοκρατης....παμπλουτος,αμυθητη περιουσια
κακογλωσοι εδω μεσα τον λεγανε διγραμο και ακαλυπτο...
κανε ενα κοπο και διαβασε παλιοτερες σελιδες

Εγγρ.
11 Ιαν 2020
Κριτικές
2
Like
937
Πόντοι
361
Για να πεις την αποψη σου για ενα περιστατικο πρεπει να γνωριζεις πολυ καλα την πλοκή. Τωρα έναν φίλο σου αν δεν τον ξέρεις πραγματικα δεν είναι φίλος σου.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.408
Πόντοι
6.056
γιατι ο αλλος στερηθηκε το γαλα των παιδιων του και ο moynhs -δεν λεω ποιος- το ψυρισε
:new_shocked::confused::confused::confused:
onomata_den_leme.jpg

Εγγρ.
11 Ιαν 2020
Κριτικές
2
Like
937
Πόντοι
361
ο νιπλης...πολυ καλο παιδι με γουστο και αριστοκρατης....παμπλουτος,αμυθητη περιουσια
κακογλωσοι εδω μεσα τον λεγανε διγραμο και ακαλυπτο...
κανε ενα κοπο και διαβασε παλιοτερες σελιδες
Θα διαβάσω και θα απαντησω.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom