ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.529
- Πόντοι
- 5.006
Όχι Μαν ακόμα ψάχνουμε λόγο ανεμβολιαστων.
Βρέθηκε ο ο κατάλληλος ιατρός??
Όχι Μαν ακόμα ψάχνουμε λόγο ανεμβολιαστων.
Βρέθηκε ο ο κατάλληλος ιατρός??
τι τσιμπησες μαν?Μεγάλη λέξη είπες φίλε! Με βαρδάρη θα ασχολούμαστε?!
Μακαρόνια με κιμά αλλα το βράδυ θα τσιμπησωτι τσιμπησες μαν?
Ωραίος μάν.Μακαρόνια με κιμά αλλα το βράδυ θα τσιμπησω
Ναι γενικά μου αρεσει το φαγητό ! Βασικα οι γεύσεις ξέρεις τα ωραια φαγητά ενοώ. Αλλά τρώω απο όλα γιατι έτσι πρεπει για τον οργανισμό.Ωραίος μάν.
Με χαρά, βλέπω πως αναλάβατε ηδη καθήκοντα.Καλού κακού οφείλω να σας ρωτήσω κάτι. Δεν μου λέτε, συνηθίζετε να γράφετε επάνω στην συσκευασία καπνού όταν ξεμενετε από χαρτί; Και για τα Φεστιβάλ ποιοτικού κινηματογράφου ποια η γνώμη σας;
Ε ναι ΟΚ καλα ξηγιέται!το ιδιο και ο ατζελο...αλλα αυτος θελει και την ποσοτητα του
μερικοι κακοηθεις τον κατηγορουν για αφανισμους κοπαδιων αλλα ειναι ψευτεςΕ ναι ΟΚ καλα ξηγιέται!
αλλη μια ερωτηση και τερμα απο εμενα....Ε ναι ΟΚ καλα ξηγιέται!
Κι ετσι να είναι ετσι την βρίσκει ο φίλος! Οι κακες γλώσσες κακες ειναι κακιες θα λενε.μερικοι κακοηθεις τον κατηγορουν για αφανισμους κοπαδιων αλλα ειναι ψευτες
Θες χταποδακια??Μακαρόνια με κιμά αλλα το βράδυ θα τσιμπησω
Ετσι όπως το θέτεις δεν λειτουργώ προσωπικά. ΠΡΙΝ να παμε για καφέ θα του πω κερνας καφε παλιοαρχιδι γιατι είμαι ρέστος! Και χωρίς να ξέρει εφόσον μπορώ όπου πάμε κερνάω . Σκάω ενα μπουκάλι στα μπουζουκια για τον φίλο μου για παραδειγμα έτσι γιατι μου την εδωσε!Αλλα δεν θα του δωσω το 10 Ε πίσω. Ή τον κερνάω πουτανα ξερω γω κατι οτι κανουμε την επομενη φορα αυτό ενοω.αλλη μια ερωτηση και τερμα απο εμενα....
αμα ζητησεις ενα 10ευρο απο ενα φιλο να πληρωσεις τον καφε σου ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΠΟΤΕ ΠΙΣΩ?
Ετσι όπως το θέτεις δεν λειτουργώ προσωπικά. ΠΡΙΝ να παμε για καφέ θα του πω κερνας καφε παλιοαρχιδι γιατι είμαι ρέστος! Και χωρίς να ξέρει εφόσον μπορώ όπου πάμε κερνάω . Σκάω ενα μπουκάλι στα μπουζουκια για τον φίλο μου για παραδειγμα έτσι γιατι μου την εδωσε!Αλλα δεν θα του δωσω το 10 Ε πίσω. Ή τον κερνάω πουτανα ξερω γω κατι οτι κανουμε την επομενη φορα αυτό ενοω.
Την κυριακη αδελφουλη έφαγα με κατι τσιπουρα αλλα ναι μ αρεσουν τα χταποδια!Θες χταποδακια??
Κύριε τρομπάκι θα πρέπει να αναλάβετε προσωπικά....
ΑΔΕΡΦΕ
Εσένα σε συμπάθησα από την πρώτη στιγμή φίλεΕτσι όπως το θέτεις δεν λειτουργώ προσωπικά. ΠΡΙΝ να παμε για καφέ θα του πω κερνας καφε παλιοαρχιδι γιατι είμαι ρέστος! Και χωρίς να ξέρει εφόσον μπορώ όπου πάμε κερνάω . Σκάω ενα μπουκάλι στα μπουζουκια για τον φίλο μου για παραδειγμα έτσι γιατι μου την εδωσε!Αλλα δεν θα του δωσω το 10 Ε πίσω. Ή τον κερνάω πουτανα ξερω γω κατι οτι κανουμε την επομενη φορα αυτό ενοω.
???
ΑΔΕΡΦΕ