shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
σε αυτο συμφωνώ ,υπάρχουν μερικες φορες που ξυπναω χαλιαΑυτό με τον μεσημεριανό υπνο αλλους τους καλυτερεύει κι αλλους τους κανει χειροτερα.
σε αυτο συμφωνώ ,υπάρχουν μερικες φορες που ξυπναω χαλιαΑυτό με τον μεσημεριανό υπνο αλλους τους καλυτερεύει κι αλλους τους κανει χειροτερα.
εγω μεσημερι ποτε δεν κοιμαμαι μονο ορθιοςσε αυτο συμφωνώ ,υπάρχουν μερικες φορες που ξυπναω χαλια
καλα και εγω οχι καθε μερα οπότε νιώθω οτι το χρειάζομαιεγω μεσημερι ποτε δεν κοιμαμαι μονο ορθιος
καθε ημερα ιδιος ο πρωτευουσιανοςκαλα και εγω οχι καθε μερα οπότε νιώθω οτι το χρειάζομαι
οχι ρε καθε μερα ,το γραφωκαθε ημερα ιδιος ο πρωτευουσιανος
ποιο μετασεσκουλα ριξε εναν υπνακο ρε το χρειαζεσε
παλι καλα...νομιζα θα μου απανταγεςποιο μετα
κρυφοπουστηδες θα ειχε μεγαλυτερη θεαση γιατι θα γραφανε και κοπελες και θα ειχε τρελλα γελιαΕίμαι σε βαθύτατες σκοτεινές σκέψεις παρότι εχω παρει τα φαρμακα μου. Καταρχάς δεν ξέρω πως ανοιγουμε νήμα αλλα αποτι κατάλαβα εγω δεν μπορω ακόμα λόγω stage που βρίσκομαι. Ποια θα ηταν η γνώμη σας για νήμα με τιτλο κρυφοπουτανες?
Κρυφοπουστηδες καλό, και θα εγράφαν οι πουστηδες κανοντας τις πουτανες!!! Η κλινικη γαμαει!!!κρυφοπουστηδες θα ειχε μεγαλυτερη θεαση γιατι θα γραφανε και κοπελες και θα ειχε τρελλα γελια
ανταποδίδωπαλι καλα...νομιζα θα μου απανταγες
τσακω ενα υπνακο
και πολυ φθηνα νοσηλεια...να τα λεμε ολαΚρυφοπουστηδες καλό, και θα εγράφαν οι πουστηδες κανοντας τις πουτανες!!! Η κλινικη γαμαει!!!
παντα εχει ιδεες εδω το μαγαζι ετσι νομιζεις επιβιωνειΚρυφοπουστηδες καλό, και θα εγράφαν οι πουστηδες κανοντας τις πουτανες!!! Η κλινικη γαμαει!!!
ζεφυροςΆρα στα καλύτερα ειμαστε και δεν το ξέρουμε !!!! Υπάρχει άλλος αέρας μη λεμε τωρα χαζά!
Μεγάλη λέξη είπες φίλε! Με βαρδάρη θα ασχολούμαστε?!ζεφυρος
Είπαμε... κλινική είναι.παντα εχει ιδεες εδω το μαγαζι ετσι νομιζεις επιβιωνει