Διαγραμμένο μέλος 196076
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 937
- Πόντοι
- 361
Μπορεί να με πέτυχε στο Αμέρικα στους έγκλειστους αλλα εγώ που να τον θυμάμαι?!Έχει σπουδάσει στα κορυφαία πανεπιστήμια της υφηλίου.
Μπορεί να με πέτυχε στο Αμέρικα στους έγκλειστους αλλα εγώ που να τον θυμάμαι?!Έχει σπουδάσει στα κορυφαία πανεπιστήμια της υφηλίου.
Έτσι.Έχει και μεταπτυχιακό από το TAFTYSE university.
Θέλω δεν θέλω cool είμαι doctor με αυτά που παίρνω καθε μέρα!χαλαρωσε νεε μου μην εχεις αγχος θα περασεις πρωτα απο το συμβουλιο και αν εγκριθει η παραμονη σου θα ενημερωθεις για της καθημερινες υποχρεωσεις σου
ετσι πες οτι εχω παρει γερες βασεις με τοσες υποτροφιες που δεν μπορει να φανταστει ανθρωπινος νουςΈχει σπουδάσει στα κορυφαία πανεπιστήμια της υφηλίου.
Αυτό που σάς προτείνετε πρέπει να το αποδεχτείτε ο κύριος Άγιος έχει βάσιμες υποψίες για την αποθεραπεία σας.Η εξέλιξη του ασθενούς είναι αυτή που καθορίζει σχεδόν τα πάντα κι οχι απαραιτητα η ενεργεια του ιατρου. Κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος.
Τι λες ρε φίλε αυτό είναι λίγο υποδυέστερο απο το LOKOXYSE university!Έχει και μεταπτυχιακό από το TAFTYSE university.
Δες τη περιπτωση του ασθενή και αναλόγως δώς του την κατάλληλη θεραπεία..σχολαω εγω πάω για τσίμπημα.ετσι πες οτι εχω παρει γερες βασεις με τοσες υποτροφιες που δεν μπορει να φανταστει ανθρωπινος νους
Βαριά περιπτωση για την δική μου λέτε ή έχει και πιο βαρια απο εμενα?
καταλαβα παει το ταψι με το παστιτσιοΔες τη περιπτωση του ασθενή και αναλόγως δώς του την κατάλληλη θεραπεία..σχολαω εγω πάω για τσίμπημα.
Πολύ ωραία λοιπόν! Η βάση και ο πάτος είναι το ήμισυ του παντώς.ετσι πες οτι εχω παρει γερες βασεις με τοσες υποτροφιες που δεν μπορει να φανταστει ανθρωπινος νους
καταλαβα παει το ταψι με το παστιτσιο
Εκεί έκανε το διδακτορικό του.Τι λες ρε φίλε αυτό είναι λίγο υποδυέστερο απο το LOKOXYSE university!
για πατους σας σινιστω να απευθύνεστε στον κλινικαρχη εχει ειδικοτητα συγκεκριμενηΠολύ ωραία λοιπόν! Η βάση και ο πάτος είναι το ήμισυ του παντώς.
Γι αυτό ήρθα κιόλας απο μόνος μου είχα και σύσταση γιατρού αρα ΟΚ ειμαι.Μην καταλήξω κι εγω γιατρός οπως πάμε, εκτός αν εχω γίνει και δεν το ξέρω!Μακάρι να ήταν όλες οι περιπτώσεις σαν την δική σας.
Έχουμε πολύ πιο βαριά περιστατικά.
Άλλωστε σε αυτά ειδικεύεται η κλινική μας.
Ωραία διδακτορικό, με τις νοσοκόμες τι θα γίνει ρε παιδιά? Όλα καλά,ασθενής έχουμε είπαμε (αρχηγός εγώ έτσι?!),γιατρούς με διδακτορικα και μεταδιδακτορικα έχουμε οι νοσοκομες ποτε θα έρθουν?Εκεί έκανε το διδακτορικό του.
Τι νομίζατε δηλαδή;;;
Πως είμεθα τίποτα τυχαίοι;;;
Τωρα ηρθα δεν ξέρω τα κατατόπια ενα ενα τα μαθαίνω.Κλινικαρχης ποιος ειναι?για πατους σας σινιστω να απευθύνεστε στον κλινικαρχη εχει ειδικοτητα συγκεκριμενη
Διδακτορικό αποκτηθεν στο Γκρόβερ γιουνιβερσιτυ της Κωλούμπια.για πατους σας σινιστω να απευθύνεστε στον κλινικαρχη εχει ειδικοτητα συγκεκριμενη
Ερχομαι κι εκει δεν εχω πρόβλημα!
Μήπως να τον πάρω μαζί μού στο Κάβο ντόρο να τον κτυπηση η θαλασσινή αύρα ...
Καί το υγιές φαγητό.
μολις ηρθες κατευθειαν μετεξεταστέοςΩραία διδακτορικό, με τις νοσοκόμες τι θα γίνει ρε παιδιά? Όλα καλά,ασθενής έχουμε είπαμε (αρχηγός εγώ έτσι?!),γιατρούς με διδακτορικα και μεταδιδακτορικα έχουμε οι νοσοκομες ποτε θα έρθουν?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τωρα ηρθα δεν ξέρω τα κατατόπια ενα ενα τα μαθαίνω.Κλινικαρχης ποιος ειναι?
μπορει να χτυπησει και τιποτα χταποδια ψωμωμενος μου φαινεται
Μήπως να τον πάρω μαζί μού στο Κάβο ντόρο να τον κτυπηση η θαλασσινή αύρα ...
Καί το υγιές φαγητό.