shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
προσεχω Τασσο προσεχω ,αλλα ειναι κατι λυσσάρες ορισμένεςκουμπαρουλη να προσεχεις μην στραβωσεις κανα αρχιδι και μετα θελουμε καλιμπρα
προσεχω Τασσο προσεχω ,αλλα ειναι κατι λυσσάρες ορισμένεςκουμπαρουλη να προσεχεις μην στραβωσεις κανα αρχιδι και μετα θελουμε καλιμπρα
ΦακέςΤι εχει το μενου σήμερα? περιμένω Αντζελο να μας πει
δωσε πονο λεμεπροσεχω Τασσο προσεχω ,αλλα ειναι κατι λυσσάρες ορισμένες
δεν θα ξεχασω μια φορα καποια πριν περιπου 5-6 χρονια ειχα παει σπιτι της και κοιμήθηκα εκει ηταν τοσο λυσσαρα που σηκώθηκα σε ολο το σωμα με μελανιές και γρατζουνιές και πιπιλιες
δεν πιστευω να ειχε προβοσκιδα γιατι και ο μακαριτης ενεργητικος λεει μονοδεν θα ξεχασω μια φορα καποια πριν περιπου 5-6 χρονια ειχα παει σπιτι της και κοιμήθηκα εκει ηταν τοσο λυσσαρα που σηκώθηκα σε ολο το σωμα με μελανιές και γρατζουνιές και πιπιλιες
Δεν είναι σωστή η υπογραφή...δεν πιστευω να ειχε προβοσκιδα γιατι και ο μακαριτης ενεργητικος λεει μονο
ΤΟ ΣΙΑΖΩΔεν είναι σωστή η υπογραφή...
Όχι λίγο έγκυος..
Ολίγον έγκυος ....
Άκου φίλε μου.. είναι ωσάν να λές ολίγον αριστεράς..... Επομένως, ή είμαι αριστερός, άρα αντίπαλος μιας αστικής, ταξικής κοινωνίας ή όχι. Μέση τοποθέτηση δεν υπάρχει....
Οπότε η είσαι έγκυος η ολίγον....Είναι λάθος, επομένως, να πούμε ....δεν μπορείς να καθίσεις εδώ, γιατί, βλέπεις, είσαι και λίγο ψηλός.....Ετσι και η γνωστή λαϊκή έκφραση «ολίγον έγκυος», διατυπώθηκε για να χαρακτηρίζει τις εκφράσεις εκείνες που προσπαθούν να μειώσουν ή να υπογραμμίσουν τις καταστάσεις που από τη φύση τους δεν είναι δυνατόν να παρουσιαστούν ως λιγότερες ή περισσότερες από ότι είναι..
υποχρεος.Χαίρετε φίλτατε Αμιτζίκιε.
Χαίρομαι που μας τιμάτε με την παρουσία σας.
Καλώς το φάντασμα του Βασίλη Τσιβιλίκα.Χαλοου εβριμπαντι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ειμαι εδω τόσες μέρες αλλα δεν διακοπτω συζητησεις!
Μήπως εντός του τοπικ να έχουμε έναν μηχανισμό ελέγχου και ιχνηλάτησης. ??Εύγε που ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες του θεράποντος ιατρού σας.
Για θυμήστε μου...
Ποιος σας έχει αναλάβει;
Το κατα δύναμην! Νευρολόγος ψυχίατρος Ευθυμίου Ηλίας λέγεται!Πολύ δυνατός!
Γιατί όχι;Μήπως εντός του τοπικ να έχουμε έναν μηχανισμό ελέγχου και ιχνηλάτησης. ??