enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.855
- Πόντοι
- 3.656
Ειμαι εδω τόσες μέρες αλλα δεν διακοπτω συζητησεις!
τυπε παρακολουθουσες για χρονια το σαη αλλα δεν ειχες γραφτει ποτε;
Ειμαι εδω τόσες μέρες αλλα δεν διακοπτω συζητησεις!
Ναι μου το συνεστησε, καθοτι χρειάζεται παράλληλα με την θεραπεία ωστε να μην παθω κατάθλίψη στην απομόνωση! Χρειαζεται θεραπεία και παραλληλα κοινωνικοποιηση!Και εφόσον είστε ευχαριστημένος από τον εξωτερικό σας ιατρό, γιατί κάνατε εισαγωγή στην κλινική μας;
Σας το συνέστησε ο κ. Ευθυμίου;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γιατί όχι;![]()
Ίσως ο κύριος Καρυπίδης ???Και εφόσον είστε ευχαριστημένος από τον εξωτερικό σας ιατρό, γιατί κάνατε εισαγωγή στην κλινική μας;
Σας το συνέστησε ο κ. Ευθυμίου;
Γιατί όχι;![]()
Οχι είχα γραφτεί παλαιότερα απλώς όταν έχω χρόνο μπαίνω! Δεν διακόπτω συζητήσεις όταν δεν εχω κατι να πω.τυπε παρακολουθουσες για χρονια το σαη αλλα δεν ειχες γραφτει ποτε;![]()
![]()
![]()
![]()
Σκεφτήκατε ίσως την επίδραση τής μουσικής??Ναι μου το συνεστησε, καθοτι χρειάζεται παράλληλα με την θεραπεία ωστε να μην παθω κατάθλίψη στην απομόνωση! Χρειαζεται θεραπεία και παραλληλα κοινωνικοποιηση!
Χου ιζ μιστερ Καρυπιδης?Ίσως ο κύριος Καρυπίδης ???
Όλα τα χω δοκιμάσει! χαχαχαχαΣκεφτήκατε ίσως την επίδραση τής μουσικής??
Χου ιζ μιστερ Καρυπιδης?
Όλα τα χω δοκιμάσει! χαχαχαχα
Ο κύριος Καρυπίδης είναι εξαίρετος ιατρός..Μπορεί και να με παρακολουθεί σε συνεργασία ιατρών κι εγώ να μη το ξέρω!
Τα ψυχολογικά μας προβήματα είναι η απόδειξη ότι έχουμε ψυχή!
ειναι δυνατον να μην με ξερειςΧου ιζ μιστερ Καρυπιδης?
Όλα τα χω δοκιμάσει! χαχαχαχα
Ίσως ο κύριος Καρυπίδης ???
Δεν ειπώθηκε το αντίθετο! Δεν το γνώριζα απλά!Ο κύριος Καρυπίδης είναι εξαίρετος ιατρός..
Για αρχη....Ο δρ. Καρυπήδουλας είναι απασχολημένος με μια πολύ βαριά περίπτωση.
Σκέφτομαι να τον αποδώσω στον δρ. Αυγοντολόρες.
ΟΚ ντοκ μόλις λοιπόν μπαίνεις εδώ στάση προσοχής.ειναι δυνατον να μην με ξερειςοταν μπαινω εδω μεσα ολοι ειναι σε σταση προσοχης
![]()
Έχει σπουδάσει στα κορυφαία πανεπιστήμια της υφηλίου.Δεν ειπώθηκε το αντίθετο! Δεν το γνώριζα απλά!
Βαριά περιπτωση για την δική μου λέτε ή έχει και πιο βαρια απο εμενα?Ο δρ. Καρυπήδουλας είναι απασχολημένος με μια πολύ βαριά περίπτωση.
Σκέφτομαι να τον αποδώσω στον δρ. Αυγοντολόρες.
χαλαρωσε νεε μου μην εχεις αγχος θα περασεις πρωτα απο το συμβουλιο και αν εγκριθει η παραμονη σου θα ενημερωθεις για της καθημερινες υποχρεωσεις σουΟΚ ντοκ μόλις λοιπόν μπαίνεις εδώ στάση προσοχής.
Η εξέλιξη του ασθενούς είναι αυτή που καθορίζει σχεδόν τα πάντα κι οχι απαραιτητα η ενεργεια του ιατρου. Κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος.Για αρχη....
Ανάλογα με την εξέλιξη τού ασθενούς..
Έχει σπουδάσει στα κορυφαία πανεπιστήμια της υφηλίου.