TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
αυτη εδω η διαφημιση μου κανει πολυ σε νιπλη
ρε καριοληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη παλι κοιμοσουν κοπριτη κουμπαρουλη
ο @athinaios44 φταίει και για αυτο οταν δουλεύεις 20 ωρες την ημέρα αυτα βλεπουν και κάνουν αύξησης!Αυξήσεις σε καφέ, ψωμί και ενέργεια . Φόβοι πως ο καφές θα φτάσει τα 5€
Παει ο σελεμπρε…
οχι ειχα δουλείεςρε καριοληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη παλι κοιμοσουν κοπριτη κουμπαρουλη
οι αλητες θα μας γονατισουν...50% το ρευμα,ψωμι,καφες,ολα ανεβαινουν ηδηο @athinaios44 φταίει και για αυτο οταν δουλεύεις 20 ωρες την ημέρα αυτα βλεπουν και κάνουν αύξησης!
αυτα ειναι για τους μισθωτούς σαν εσενα εμεις η φραγκατι δεν καταλαβαίνουμε απο αυταοι αλητες θα μας γονατισουν...50% το ρευμα,ψωμι,καφες,ολα ανεβαινουν ηδη
θα σε δει ο Νιπλης και θα σε γαμησει,ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΕΙαυτα ειναι για τους μισθωτούς σαν εσενα εμεις η φραγκατι δεν καταλαβαίνουμε απο αυτα
ρε μλκ τι δουλειες ??? σε εμενα δεν θα λες ξουριες ...κανα πιπινι θα ειχες γωνιασειο @athinaios44 φταίει και για αυτο οταν δουλεύεις 20 ωρες την ημέρα αυτα βλεπουν και κάνουν αύξησης!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
οχι ειχα δουλείες
αγοραζω ποσο? δωσε ενα νουμεροθα σε δει ο Νιπλης και θα σε γαμησει,ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΕΙ
50000 ευρωαγοραζω ποσο? δωσε ενα νουμερο
φιλε να σου πω κατι οταν πληρωνουμε τον καθε αθηναιο να κανει παραλαβες τον καφε και θελει 4 μεροκαμματα λογικο ειναι να παει και 6 και 7 ευρωΜε 5€ καφε θα φτιαχνω πλεον μονο στην εσπρεσιερα μου… τερμα ο απ εξω
με ψιλικατζήδες δεν σχολούμε ,πφφφφ50000 ευρω
αρχισες και εσυ τι θα φατε την καλινκα μαζι με το οικοδομικο τετραγωνοτι θα φατε?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
με ψιλικατζήδες δεν σχολούμε ,πφφφφ
εγω τα λεω ,κουμπαρουλιφιλε να σου πω κατι οταν πληρωνουμε τον καθε αθηναιο να κανει παραλαβες τον καφε και θελει 4 μεροκαμματα λογικο ειναι να παει και 6 και 7 ευρω
Αυξήσεις σε καφέ, ψωμί και ενέργεια . Φόβοι πως ο καφές θα φτάσει τα 5€
Παει ο σελεμπρε…
pali se ayton τον καριολη πηγες με τα πατατακια φαντασμαΓια ορεκτικο