Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Οχι αλλο μπιτσομπαρο ειναι! Το χουν φαινεται εδω συνηθεια…pali se ayton τον καριολη πηγες με τα πατατακια φαντασμα
Οχι αλλο μπιτσομπαρο ειναι! Το χουν φαινεται εδω συνηθεια…pali se ayton τον καριολη πηγες με τα πατατακια φαντασμα
κανονισε τοτε ενα ομαδικο οργιο μπας και καταλαβουν οτι ειναι για τονΟχι αλλο μπιτσομπαρο ειναι! Το χουν φαινεται εδω συνηθεια…
Εχει ενα δυνατο γκαβλεττο στο μπαρ μεσα αλλα αυτη που τα φερνει στις ξαπλωστρες…επιεικως 5αρι…κανονισε τοτε ενα ομαδικο οργιο μπας και καταλαβουν οτι ειναι για τον
Πατας αναφορές ρουφιανάκι της διοίκησης, δοσιλογε, εφιάλτη;;;παρα της αναφορες μου
Καλυτερα που πηρες τις θαλασσες φιλε γιατι οπως μας βλεπω θα παρουμε τα βουνα οι υπολοιποι κι ακομα δεν χειμωνιασε! Γαμω την σαβουρογαμια μου!
Ρε καλώς την π Ως από εδώ χρυσή μου... Ήρθες για ταΣ/Κ ξεφτιλικιαΠατας αναφορές ρουφιανάκι της διοίκησης, δοσιλογε, εφιάλτη;;;
Με μπουτακια..Γιουβέτσι στο φούρνο γαμαει με κοτόπουλο
Δεν υπάρχει σωτηρία, δεν υπάρχει φάρμακο το να βρεις κάτι καλό κατατάσσεται πλέον σε ποινικο αδίκημα. Οι περισσότερες είναι παρε τη μια χτύπα την άλλη.
Tι τσιμπησες μαν?Εδώ αυλή πίνω καφέ δροσουλα και τσιμπάω κάτι της
Κεμπάπ λουκάνικα πιτουλες σαλάτες πατάτες κτλ.Tι τσιμπησες μαν?
εσυ?Tι τσιμπησες μαν?
Τσιπούρα στο φουρνο,πατατες τηγανητες,σαλατες και κατι φρουτα μετα
αστο καλο και εγω Τσιπουρα ,σαλατες ,χορτα ,κολοκυθάκια τηγανιτα και γλυκάκι στο τελοςΤσιπούρα στο φουρνο,πατατες τηγανητες,σαλατες και κατι φρουτα μετα
Μόλις με ρώτησε ένας φίλος μιας και είσαι ο βασιλιάς των ζώων αν θέλεις να σου γνωρίσει την βασίλισσα της νύχτας την ζωζω
Ρε καριόλη και το κριθαράκι το γιουβέτσι τι το έκανεςΚεμπάπ λουκάνικα πιτουλες σαλάτες πατάτες κτλ.
ηταν επιδόρπιοΡε καριόλη και το κριθαράκι το γιουβέτσι τι το έκανες