athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.196
- Πόντοι
- 12.756
πες τα ρε αρχονταΕπιβεβαιωνω οτι υπαρχουν τα pizza και ειμαι φανατικος! Ετρωγα…τσουβαλια με τις μπιρες τα σαββατα οταν εχτιζα…κοιλια!
πες τα ρε αρχονταΕπιβεβαιωνω οτι υπαρχουν τα pizza και ειμαι φανατικος! Ετρωγα…τσουβαλια με τις μπιρες τα σαββατα οταν εχτιζα…κοιλια!
φιλε εγω εχω βαλει μεχρι και ηλιακο εσυ ακομα χτιζειςΕπιβεβαιωνω οτι υπαρχουν τα pizza και ειμαι φανατικος! Ετρωγα…τσουβαλια με τις μπιρες τα σαββατα οταν εχτιζα…κοιλια!
δικη του τυπεΑδερφε δική του συζυγο ενοεις? Ή συζυγο αλλου?
Εχουν πλεον την χαρακτηριστικη γατα των τσιτος νομιζω…πες τα ρε αρχοντα
Μερεμετια κανω τωρα…φιλε εγω εχω βαλει μεχρι και ηλιακο εσυ ακομα χτιζεις
οσο αφορα τα lays τα εχουν φτιαξει σε σχεση με παλαιοτερα πολυ...φαινεται σε γευση,ποιοτητα κλπ..τα χειροτερα ειναι τα πρινγκλς,ντοριτος κλπΕχουν πλεον ρην χαρακτηριστικη γατα των τσιτος νομιζω…
Εχω εντρυφησει στο θεμα lays, tasty κλπ…
Πρικλς ποτε δε μαρεσαν! Τα ντοριτο εχουν χαλασει… χιλιες φορες τα νατσος της ελ σαμπορ στη μεγαλη τη πακεταρα με γευση τσιλι!!! Ειδικα με παγωμενη μπιρα σε απογειωνουνοσο αφορα τα lays τα εχουν φτιαξει σε σχεση με παλαιοτερα πολυ...φαινεται σε γευση,ποιοτητα κλπ..τα χειροτερα ειναι τα πρινγκλς,ντοριτος κλπ
φιλε δοκιμασε τα θα παθεις πλακα εγω που δεν τρωω τετοια σκατολοιδια εχω κολησει με αυταοσο αφορα τα lays τα εχουν φτιαξει σε σχεση με παλαιοτερα πολυ...φαινεται σε γευση,ποιοτητα κλπ..τα χειροτερα ειναι τα πρινγκλς,ντοριτος κλπ
δεν ειναι αυτο φιλαρακι εμενα ολα τα αλλα με γαμανε ουτε ενα σακουλακι δεν τρωω αυτα τα γαμαωΤοττις… ποιοτις!
Θα τα χω στα υποψην!!!δεν ειναι αυτο φιλαρακι εμενα ολα τα αλλα με γαμανε ουτε ενα σακουλακι δεν τρωω αυτα τα γαμαω
τα εχω παρει αλλα εγω δεν τρωω με αλατι και ριγανη παιρνω κετσαπ,μουσταρδα,καποιες φορες τσιλι και μπαρμπεκιου αλλα ειναι καλα και αυταφιλε δοκιμασε τα θα παθεις πλακα εγω που δεν τρωω τετοια σκατολοιδια εχω κολησει με αυτα
το αλατι παρε ειναι πιο σλιμΘα τα χω στα υποψην!!!
ρε μλκ σκεψου να μην ειχες το στομαχι σουτα εχω παρει αλλα εγω δεν τρωω με αλατι και ριγανη παιρνω κετσαπ,μουσταρδα,καποιες φορες τσιλι και μπαρμπεκιου αλλα ειναι καλα και αυτα
Τα σκετα δε τα μπορω… θελω να χουν εστω μια γευση ακομα και ριγσνη!το αλατι παρε ειναι πιο σλιμ
μην ξεχναμε μικρες φαρμες του βουνου...εξαιρετικα πατατακια..Τα σκετα δε τα μπορω… θελω να χουν εστω μια γευση ακομα και ριγσνη!
ναι αλλα ετσι δεν θα τελειωσεις ποτε με την κοιλια.... θα μεινεις στα μπετα για πανταΤα σκετα δε τα μπορω… θελω να χουν εστω μια γευση ακομα και ριγσνη!
Πούτσα να πιάνει και κώλος να γίνεται και να την χέζει.αδερφε στρατο
ποτε μα ποτε να μην εισαι στα κατω σου παντα να εισαι στα πανω σου και να κοιτας μπροστα
αυτη η ελεεινη που σε παρατησε ευχομαι μα την παναγια να μην στεριωσει ποτε ουτε για σχεση ουτε για παιδια αλλα ουτε και για γαμο
της δινω ευχη και καταρα
καλα ειναι αλλα ο βοσκος μου φαινεται λιγο φουστα μπλουζα ελαφρια πουδραμην ξεχναμε μικρες φαρμες του βουνου...εξαιρετικα πατατακια..
Πιτσιρικάς φέρνει ο νονός μου μια κούτα φουντούνια δώρο, τα άνοιγα το μαλακισμένο και τα έριχνα στο κεφάλι μου (να κάνω ντουζ) όπως ο Χαρυ Κλυν στην τότε διαφήμιση ...