TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
εχουμε πολλους εδω να αλλα δες αυτο αξιζειΕ ναι ΑΘΗΝΑΙΑΡΕ θα κανω ενα περασμα απο καΡαγκιοζη κ αλλα μπαρ για ενα τελευταιο ποτακι στη λημνο…
εχουμε πολλους εδω να αλλα δες αυτο αξιζειΕ ναι ΑΘΗΝΑΙΑΡΕ θα κανω ενα περασμα απο καΡαγκιοζη κ αλλα μπαρ για ενα τελευταιο ποτακι στη λημνο…
εγω λεω να αρχισω απο τωρα κατα τις 6 να εχω πεσει σε κωμα να περασει η κωλομεραΘα ψαξω κανα μεζεδοπωλειο να τα πιω μεχρι το…ξημερωμα!
πατατακια με κετσαπ,μουσταρδα,πιτσα,πιτσινια,πακοτινια,πιτσα μεξικανα,γαριδακια...μια μικρη χουφτιτσα απο ολα ποτ-πουρι στο μπωλ
απο αυριο ρετσινα κουρτακη... σεκιουριτακο μισθωσυντηρειτεσημερα ειναι η μερα η ελευθερη και η δικη μου...μεσημεριανο φιλετο στηθος κοτοπουλο ψητο αλλα βραδυ ΤΖΟΝΑΡΟ 12ΑΡΙ με τα σχετικα
Είχε πελώρια ανάγκη τα μικρά θοτάκια αλλά πήρε την βλάχαToυ Σεμέδο;
δεν υπαρχουν αυτα ρε εδω και χρονια που τα βρηκες?πατατακια με κετσαπ,μουσταρδα,πιτσα,πιτσινια,πακοτινια,πιτσα μεξικανα,γαριδακια...μια μικρη χουφτιτσα απο ολα ποτ-πουρι στο μπωλ
οταν μπορουσα ξηροκαρπια εβαζα σε ενα μπωλακι Αιγινης,κοκτεηλ απο Σκλαβενιτη,κασιους,χουανιτας,αμυγδαλακιαΛίγα ναι!!!
μια χαρα υπαρχουν απλα εβγαλαν το μεξικανα..τα στρογγυλα τα πικαντικα λεω της tastyδεν υπαρχουν αυτα ρε εδω και χρονια που τα βρηκες?
Το γνωρίζεις ασφαλώς ότι οι ξηροί καρποί είναι οτι πρέπει για το πρόβλημα σου.οταν μπορουσα ξηροκαρπια εβαζα σε ενα μπωλακι Αιγινης,κοκτεηλ απο Σκλαβενιτη,κασιους,χουανιτας,αμυγδαλακια
δεν μπορω να φαω πλεον με πειραζουν αφανταστα...τελευταια φορα ηταν πριν εναμιση χρονο και πρηστηκα απιστευτα,δεν μπορουσα να παρω ανασα και απιστευτο πονο..για αυτο τους εκοψαΤο γνωρίζεις ασφαλώς ότι οι ξηροί καρποί είναι οτι πρέπει για το πρόβλημα σου.
ε γραφει αυτα τι να γραψει για τα φοφικο θα τον παρετε στο μεζεδεν υπαρχουν αυτα ρε εδω και χρονια που τα βρηκες?
Ακριβώς.δεν μπορω να φαω πλεον με πειραζουν αφανταστα...τελευταια φορα ηταν πριν εναμιση χρονο και πρηστηκα απιστευτα,δεν μπορουσα να παρω ανασα και απιστευτο πονο..για αυτο τους εκοψα
Δρακουλινια τυποι…
την τελευταια εβδομαδα παρατηρω μια υφεση στον πονο μετα απο 2 τουλαχιστον χρονιαΑκριβώς.
Ορθα έπραξες.
ναι ρε μας δουλευει η εχει καμια καβατζα απο το 1994 και τρωει λιγα καθε βδομαδαε γραφει αυτα τι να γραψει για τα φοφικο θα τον παρετε στο μεζε
τα βγαζει σαν μεξικανα μονο πλεον στρογγυλα αυτα λεωναι ρε μας δουλευει η εχει καμια καβατζα απο το 1994 και τρωει λιγα καθε βδομαδα
μηπως τρεχει τιποτα με τον μακαριτητην τελευταια εβδομαδα παρατηρω μια υφεση στον πονο μετα απο 2 τουλαχιστον χρονια
πρηξιμο συνεχιζει απιστευτο αλλα αφου δεν ποναω δεν διαμαρτυρομαικαι πολυ βασικο οι φορες που παω τουαλετα εχουν μειωθει
Επιβεβαιωνω οτι υπαρχουν τα pizza και ειμαι φανατικος! Ετρωγα…τσουβαλια με τις μπιρες τα σαββατα οταν εχτιζα…κοιλια!ναι ρε μας δουλευει η εχει καμια καβατζα απο το 1994 και τρωει λιγα καθε βδομαδα