athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.196
- Πόντοι
- 12.756
καλημερες
εμφανισθηκε το αγορι μας καραμανοοοοοοοοοοοοοοοο
Από ολα εχει ο μπαξες ρε αυτοι εχουν περασει κι εμας τι φαση?Βασικα παππας και να πηγαινει με…γυναικα;; Σπανιο θεαμα…
Κατα αναγκας και θεοι πειθονταιΉ οδηγό σε γραφείο με βίζιτες...
αμα ξαναπαρεις ρεπο θα ξηλωσω ολη την διοικηση της λιντλ ελλας και θα σε στειλω να δουλευεις στα σουπερ μαρκετ ξυνος που δεν υπαρχουν πιακαλημερες
Αδερφε δική του συζυγο ενοεις? Ή συζυγο αλλου?υπαρχουν και μερακληδες παπαδες...
εχω δει παπα με συζυγο ενα παρα παρα πολυ δυνατο πιπινακι που μου φυγαν τα σφραγισματα....
αφου πηγα και κοινωνησα για τις αμαρτιες μου μετα απο αυτο....
πουτσουνα εσυΡε καργιολες
Εδώ αυλή πίνω καφέ δροσουλα και τσιμπάω κάτι τηςπουτσουνα εσυ
Εδώ αυλή πίνω καφέ δροσουλα και τσιμπάω κάτι της
ποσο χρονων ειναι? ξανθια η μελαχροινηΗουγγαρεζα
!
ταξι ρε φιλεΗπχια καφεδαρα στο λιμανι και παω να ριξω τη τελευταια βουτια του καλοκαιριου…
Μετα θα επακολουθησουν σαντουιτς με γυρο απολα και ουγγαρεζα πριν τη τελευταια βραδινη εξοδο στο νησι για τις τελευταιες καιπιρινιες!
αυριο προβλεπεται πολυ δυσκολη μερα και νυχτα με ταξιδι με το σαπιοκαραβο 10 ωρες και αλλες 7 ωρες ξενυχτι στο λιμανι του λαυριου μεχρι το πρωι της δευτερας που θα παρω το πρωτο κτελ για αθηνα!
οτε τιβι εεε τον βλεπω τον μισθο σου στα 300 ευρω να στηνεσαι εξω απο τον κωτσοβολο να βλεπεις τηλεοραση απο τiς ανοιχτες που αφηνουν ολη την νυχταΑντζελο;τι παιχνιδια εχει σημερις;οτε τιβι;
Τίποτα μαλακίες εθνικές Μουντιάλ.Αντζελο;τι παιχνιδια εχει σημερις;οτε τιβι;
ΚΑΨ' ΤΕΣ ??? και κράτα τα κοντάρια για διάτρηση πίσω ντρυπας!Ολο το παλιο λιμανι γεμΑτο σημαιες του κκε… εχουν τα κουμουνια φεστιβαλ κνε-οδηγητη σημερα…
Toυ Σεμέδο;αδερφια καλημερα.