Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.680
- Πόντοι
- 3.936
Ή οδηγό σε γραφείο με βίζιτες...η σε σεξσοπ να διαλεγει σπεκουλουμ και τρομπες πουτσου
Ή οδηγό σε γραφείο με βίζιτες...η σε σεξσοπ να διαλεγει σπεκουλουμ και τρομπες πουτσου
υπαρχουν και μερακληδες παπαδες...Βασικα παππας και να πηγαινει με…γυναικα;; Σπανιο θεαμα…
Βασικα παππας και να πηγαινει με…γυναικα;; Σπανιο θεαμα…
kapoy ekei ua breiw kai ton pousyΟλο το παλιο λιμανι γεμΑτο σημαιες του κκε… εχουν τα κουμουνια φεστιβαλ κνε-οδηγητη σημερα…
Τυπε θα τον αναγνωρισω γιατι ειναι ιδιος ο τζεισον στειδαμ!kapoy ekei ua breiw kai ton pousy
λαθος φιλε σε πιανω αδιαβαστω θα τον γνωρισεις γιατι φοραει μπλουζα με το νικ νειμ τουΤυπε θα τον αναγνωρισω γιατι ειναι ιδιος ο τζεισον στειδαμ!
πλακα πλακα μου λειπει…
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
mpa ολα καλα και με τους δυοΑρχισαν να με ζωνουν φιδια μην εφαγε μπαν κιο ΑΘΗΝΑΙΑΡΟΣ!
ΥΓ κι ο τυπος Αναπουρνας λειπει τελευταια
Στο τελος θα μεινουμε εγω εσυ κι ο Αντζελο…mpa ολα καλα και με τους δυο
eimai ποιο αισιοδοξος και η καλινκαΣτο τελος θα μεινουμε εγω εσυ κι ο Αντζελο…
Καλινκα,;;;eimai ποιο αισιοδοξος και η καλινκα
απο που περνει ο αντζελο τα πιροσκι καλινκα στη σταδιουΚαλινκα,;;;
Τωρα που πες πιροσκι θα θελα να χα τωρα κανα χατσαπουρι και κανα τσεμπουρεκι!απο που περνει ο αντζελο τα πιροσκι καλινκα στη σταδιου
στειλε τον αντζελο με το μπεβερλιΤωρα που πες πιροσκι θα θελα να χα τωρα κανα χατσαπουρι και κανα τσεμπουρεκι!
Ευτυχώς δεν έχει τύχει ,δεν πάω και σε τετοια αλλα ποτε δεν ξέρεις, που αλλου σε τέτοιο στυλ μαγαζια μπορεί να δεις απο οτι καταλαβα!Σαφώς προτιμότερο από το να τον δείτε σε κάνα νταρκ ρουμ πουστροκωλομπαράδικου...
Ώ Δέσποινα, Θεονυμφε Κόρη, Άλοχε Μήτηρ, Απείρανδρε Τροφέ τού Θεού Λόγου, θαύμα υπερφυέστατον φύσεως, ουράνιε σκηνή τού Υψίστου,
υπέρτατέ της αρετής κορυφή, άπλετον πέλαγος τού ελέους, ανεξάντλητον πέλαγος τής ευσπλαχνίας, βάθος δυσθεώρητον μυστηρίων δυσλήπτων, δοχείον θεοτευκτον τού υπερουσίου προβλήματος, Πανύμνητε Θεοτόκε Μαρία, επάκουσον ημών τών οικτρών δεομένων σου καί η καθαρότης τής ακηράτου παρθενίας σου άς καθαρίση τάς εσπιλωμένας ημών ψυχάς, ο άφθορος καί σωτήριος τόκος σου... μή αποξενώση τήν σωτηρίαν από τούς λατρευτάς σου, τήν οποίαν αυτήν σωτηρίαν εβράβευσε πλουσίως εις τήν άπειρον πληθύν τών πιστώς αυτόν προσκυνούντων.
Ε ναι πλέον θα είναι συχνό φαινόμενο εκτος αν παρεξηγουμε και πανε να εξομολογησουν οι ανθρωποι αλλα αλλο παππας αλλο πνευματικος μη λεμε και μαλακιεςΧΑ ΧΑ ΧΑ τί μου θυμίσες...
Πρίν χρόνια είχαμε δει Παππά στο Θησέως 365...
ΕΡΕ χρόνια... Νεαρός ήτανε γύρω στα 30..
ρε τους παππαδες παππατζηδες κανονικοιη σε σεξσοπ να διαλεγει σπεκουλουμ και τρομπες πουτσου