Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
Μουτρα, μειναμε λιγοι οπως καταλαβαινετε… ας μεινουμε ενωμενοι! :undecided: :grouphug:
απλος φιλε πολλοι απο αυτους μπορει να μην ξαναμπουνε :undecided-old: .εμενα ειχε περασει πολλες φορες απο το μυαλο μου να πατησω διαγραφη ομως τελικα δεν τους εκανα την χαρη

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.222
Πόντοι
25.467
και ο αρχεμορος ειναι μπαν :undecided:
Στην πούτσα μας...

...Βασιλεῦ οὐράνιε, Παράκλητε,
τὸ Πνεῦμα τῆς ἀληθείας,
ὁ πανταχοῦ παρών, καὶ τὰ πάντα πληρῶν,
ὁ θησαυρὸς τῶν ἀγαθῶν, καὶ ζωῆς χορηγός,
ἐλθὲ καὶ σκήνωσον ἐν ἡμῖν,
καὶ καθάρισον ἡμᾶς ἀπὸ πάσης κηλῖδος,
καὶ σῶσον, Ἀγαθέ, τὰς ψυχὰς ἡμῶν.

Εγγρ.
11 Ιαν 2020
Κριτικές
2
Like
937
Πόντοι
361
Μετανοείτε, ω τέκνα μου.

Ούτως πάντων ημών μνησθείη Κύριος ο Θεός, εν τη βασιλεία Αυτού πάντοτε, νυν και αεί, και εις τους αιώνας των αιώνων.
Μετανοώ ρε φιλε πάω και για εξομολόγηση δεν μπορώ να γιατρέψω το πάθος μου για το μουνι!

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
απλος φιλε πολλοι απο αυτους μπορει να μην ξαναμπουνε :undecided-old: .εμενα ειχε περασει πολλες φορες απο το μυαλο μου να πατησω διαγραφη ομως τελικα δεν τους εκανα την χαρη
Εμενα μου χει κατσει ασχημα που μπαναραν τα παλικαρια χωρις λογο και αφηνουν τη πουστογατα να αλωνιζει… Με το δικιο τους να μη ξαναμπουν ουτε γω θα μπαινα…
Ηδη ο Νιπλης νομιζω το δηλωσε.. :sad2:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.636
Πόντοι
6.056
Στην πούτσα μας.

Βασιλεῦ οὐράνιε, Παράκλητε,
τὸ Πνεῦμα τῆς ἀληθείας,
ὁ πανταχοῦ παρών, καὶ τὰ πάντα πληρῶν,
ὁ θησαυρὸς τῶν ἀγαθῶν, καὶ ζωῆς χορηγός,
ἐλθὲ καὶ σκήνωσον ἐν ἡμῖν,
καὶ καθάρισον ἡμᾶς ἀπὸ πάσης κηλῖδος,
καὶ σῶσον, Ἀγαθέ, τὰς ψυχὰς ἡμῶν.
καλος ηταν μωρε ειχε να δωσει

γιατι εχουμε λειτουργια?

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
Εμενα μου χει κατσει ασχημα που μπαναραν τα παλικαρια χωρις λογο και αφηνουν τη πουστογατα να αλωνιζει… Με το δικιο τους να μη ξαναμπουν ουτε γω θα μπαινα…
Ηδη ο Νιπλης νομιζω το δηλωσε.. :sad2:
καταλαβαινεις οτι αυτος ηταν κλωνος καποιου με υψηλη προστασια... εγω το εχω ξαναδει αυτο το εργο με βριζανε βγαζαν στον αερα πραγματα και δεν τους πειραζαν παρα της αναφορες μου μολις απαντουσα ποινη

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.222
Πόντοι
25.467
καλος ηταν μωρε ειχε να δωσει
Καλος με τον τόνο στο άλφα. :)

Χριστέ, το φως το αληθινόν, το φωτίζον και αγιάζον πάντα άνθρωπον ερχόμενον εις τον κόσμον, σημειωθήτω εφ' ημάς το φως του προσώπου Σου, ίνα εν αυτώ οψόμεθα φως το απρόσιτον. Και κατεύθυνον τα διαβήματα ημών προς εργασίαν των εντολών Σου. Πρεσβείαις της παναχράντου Σου μητρός και πάντων Σου των Αγίων. Αμήν.

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
καταλαβαινεις οτι αυτος ηταν κλωνος καποιου με υψηλη προστασια... εγω το εχω ξαναδει αυτο το εργο με βριζανε βγαζαν στον αερα πραγματα και δεν τους πειραζαν παρα της αναφορες μου μολις απαντουσα ποινη
Στανταρ αυτος ειχε ασυλια… δε μπορει να ανεβαζει αυτα και να πιανει μανες και να μην τον αγγιζει κανεις και να ριχνεις μπαν σε 5 ατομα για… σπαμ! Δε κολλαει ρε πουστη! :confused: :confused: :confused:

Εγγρ.
11 Ιαν 2020
Κριτικές
2
Like
937
Πόντοι
361
Πάντως παρηγορούμαι γιατί είδα παππά σε μασατζιδικο ως πελάτη μου το είπε αυτή που το έχει είναι ενας παππας τώρα μέσα μετα τον παππά μπορεις να περασεις.

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.222
Πόντοι
25.467
Πάντως παρηγορούμαι γιατί είδα παππά σε μασατζιδικο ως πελάτη μου το είπε αυτή που το έχει είναι ενας παππας τώρα μέσα μετα τον παππά μπορεις να περασεις.
Σαφώς προτιμότερο από το να τον δείτε σε κάνα νταρκ ρουμ πουστροκωλομπαράδικου...

Ώ Δέσποινα, Θεονυμφε Κόρη, Άλοχε Μήτηρ, Απείρανδρε Τροφέ τού Θεού Λόγου, θαύμα υπερφυέστατον φύσεως, ουράνιε σκηνή τού Υψίστου,
υπέρτατέ της αρετής κορυφή, άπλετον πέλαγος τού ελέους, ανεξάντλητον πέλαγος τής ευσπλαχνίας, βάθος δυσθεώρητον μυστηρίων δυσλήπτων, δοχείον θεοτευκτον τού υπερουσίου προβλήματος, Πανύμνητε Θεοτόκε Μαρία, επάκουσον ημών τών οικτρών δεομένων σου καί η καθαρότης τής ακηράτου παρθενίας σου άς καθαρίση τάς εσπιλωμένας ημών ψυχάς, ο άφθορος καί σωτήριος τόκος σου... μή αποξενώση τήν σωτηρίαν από τούς λατρευτάς σου, τήν οποίαν αυτήν σωτηρίαν εβράβευσε πλουσίως εις τήν άπειρον πληθύν τών πιστώς αυτόν προσκυνούντων.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.965
Πόντοι
22.785
ΧΑ ΧΑ ΧΑ τί μου θυμίσες...
Πρίν χρόνια είχαμε δει Παππά στο Θησέως 365...
ΕΡΕ χρόνια... Νεαρός ήτανε γύρω στα 30..

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.636
Πόντοι
6.056

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76