Διαγραμμένο μέλος 196076
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 937
- Πόντοι
- 361
Καλώς σας βρήκα! Παρα πολύ ωραία!
απλος φιλε πολλοι απο αυτους μπορει να μην ξαναμπουνε .εμενα ειχε περασει πολλες φορες απο το μυαλο μου να πατησω διαγραφη ομως τελικα δεν τους εκανα την χαρηΜουτρα, μειναμε λιγοι οπως καταλαβαινετε… ας μεινουμε ενωμενοι!
Στην πούτσα μας...και ο αρχεμορος ειναι μπαν
Μετανοώ ρε φιλε πάω και για εξομολόγηση δεν μπορώ να γιατρέψω το πάθος μου για το μουνι!Μετανοείτε, ω τέκνα μου.
Ούτως πάντων ημών μνησθείη Κύριος ο Θεός, εν τη βασιλεία Αυτού πάντοτε, νυν και αεί, και εις τους αιώνας των αιώνων.
αρκει το παπαδοπαιδι(αθηναιος) ΝΑ ΕΧΕΙ ΡΕΠΟνα μας κοινωνησεις ολους αυριο μπαρμπα ΟΛΟΥΣ
Εμενα μου χει κατσει ασχημα που μπαναραν τα παλικαρια χωρις λογο και αφηνουν τη πουστογατα να αλωνιζει… Με το δικιο τους να μη ξαναμπουν ουτε γω θα μπαινα…απλος φιλε πολλοι απο αυτους μπορει να μην ξαναμπουνε .εμενα ειχε περασει πολλες φορες απο το μυαλο μου να πατησω διαγραφη ομως τελικα δεν τους εκανα την χαρη
καλος ηταν μωρε ειχε να δωσειΣτην πούτσα μας.
Βασιλεῦ οὐράνιε, Παράκλητε,
τὸ Πνεῦμα τῆς ἀληθείας,
ὁ πανταχοῦ παρών, καὶ τὰ πάντα πληρῶν,
ὁ θησαυρὸς τῶν ἀγαθῶν, καὶ ζωῆς χορηγός,
ἐλθὲ καὶ σκήνωσον ἐν ἡμῖν,
καὶ καθάρισον ἡμᾶς ἀπὸ πάσης κηλῖδος,
καὶ σῶσον, Ἀγαθέ, τὰς ψυχὰς ἡμῶν.
καλος ηταν μωρε ειχε να δωσει
γιατι εχουμε λειτουργια?
καταλαβαινεις οτι αυτος ηταν κλωνος καποιου με υψηλη προστασια... εγω το εχω ξαναδει αυτο το εργο με βριζανε βγαζαν στον αερα πραγματα και δεν τους πειραζαν παρα της αναφορες μου μολις απαντουσα ποινηΕμενα μου χει κατσει ασχημα που μπαναραν τα παλικαρια χωρις λογο και αφηνουν τη πουστογατα να αλωνιζει… Με το δικιο τους να μη ξαναμπουν ουτε γω θα μπαινα…
Ηδη ο Νιπλης νομιζω το δηλωσε..
Κύριε τρουμπακι υπάρχει επιταγή στο όνομα σας...εκεκραζω
Καλος με τον τόνο στο άλφα.καλος ηταν μωρε ειχε να δωσει
Στανταρ αυτος ειχε ασυλια… δε μπορει να ανεβαζει αυτα και να πιανει μανες και να μην τον αγγιζει κανεις και να ριχνεις μπαν σε 5 ατομα για… σπαμ! Δε κολλαει ρε πουστη!καταλαβαινεις οτι αυτος ηταν κλωνος καποιου με υψηλη προστασια... εγω το εχω ξαναδει αυτο το εργο με βριζανε βγαζαν στον αερα πραγματα και δεν τους πειραζαν παρα της αναφορες μου μολις απαντουσα ποινη
Κύριε τρουμπακι υπάρχει επιταγή στο όνομα σας...
Περάστε προς είσπραξη.
Σαφώς προτιμότερο από το να τον δείτε σε κάνα νταρκ ρουμ πουστροκωλομπαράδικου...Πάντως παρηγορούμαι γιατί είδα παππά σε μασατζιδικο ως πελάτη μου το είπε αυτή που το έχει είναι ενας παππας τώρα μέσα μετα τον παππά μπορεις να περασεις.
ΧΑ ΧΑ ΧΑ τί μου θυμίσες...Πάντως παρηγορούμαι γιατί είδα παππά σε μασατζιδικο ως πελάτη μου το είπε αυτή που το έχει είναι ενας παππας τώρα μέσα μετα τον παππά μπορεις να περασεις.
η σε σεξσοπ να διαλεγει σπεκουλουμ και τρομπες πουτσουΣαφώς προτιμότερο από το να τον δείτε σε κάνα νταρκ ρουμ πουστροκωλομπαράδικου...