διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.417
- Πόντοι
- 5.006
Tι τσίμπησες μάν;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Tι τσίμπησες μάν;
Διπλο εσπρεσσακι να φανταστωΜου άνοιξες την όρεξη και θα πάω να κρεπαλιάσω μου φαίνεται
να το κοιτάξεις αυτο ,γιατι ειναι πρόβλημα ψυχικά και πνευματικά !δεν βρισκω αγαπη απο γκομενες μονο για μια νυχτα ειναι δε σημενουν τιποτα για εμενα αυτα
Κάντον τριπλό να τελειώνουμε επιτέλουςΔιπλο εσπρεσσακι να φανταστω
Φρεντο εσπρεσσο πινω τωραΚάντον τριπλό να τελειώνουμε επιτέλους
Αλλοίμονο !!!!Φρεντο εσπρεσσο πινω τωρα
Υγ Δεν κανω υπερβολες με τους καφεδες,μετρημενους πινω
Τωρα παω να κανω και αλλον γιατι μου την ειπε ο γομολαστιχας(αν τσιτωθουν τα νευρα μου το κριμα στο λαιμο του)
Πολυ πατατα τηγανητη εχεις στη διατροφη σου τυπε… χειροτερος κιαπο μεναΛουκανικα,σεφταλιες,πατατες τηγανητες,σαλατες και 6 καφεδακια
6 καφέδες και δεν είναι καν το ρεκόρ του...Αλλοίμονο !!!!
Οι καινουργιες οι υβριδικεςδεν ήξερα ότι έχουν και λαιμό οι γομολάστιχες...
ΕΙμαι φιτ εγω ομως στρατο,ΕΙΜΑΙ ΦΙΤΠολυ πατατα τηγανητη εχεις στη διατροφη σου τυπε… χειροτερος κιαπο μενα
6x2,00€=12,00€ per day x30=360€ monthly Vay!!! Vay!! Vay!6 καφέδες και δεν είναι καν το ρεκόρ του...
Λεφτά (για καφέδες) υπάρχουν...6x2,00€=12,00€ per day x30=360€ monthly Vay!!! Vay!! Vay!
Πινω και σπιτι κανενα6x2,00€=12,00€ per day x30=360€ monthly Vay!!! Vay!! Vay!
Πας για πρωθυπουργος μου φαινεταιΛεφτά (για καφέδες) υπάρχουν...
οταν αρχισεις να πονας στον ωμο και να ξερνας παρε το 166Πινω και σπιτι κανενα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πας για πρωθυπουργος μου φαινεται
Δεν καταλαβαινω το πνευμα σας,σε κατασταση αναγκης θα καλεσω αμεσως γραφειοοταν αρχισεις να πονας στον ωμο και να ξερνας παρε το 166
Η διαφορά είναι ότι ο celebre δεν είναι ο BalzacΣιγα… ο Μπαλζακ επινε…40 κουπες καφε τα βραδια που εγραφε την Ανθρωπινη Κωμωδια!
Κανένα βιντεάκι έχουμε?ο αστεγος εμφανιζεται πουθενα η να βγαλουμε αμπελαλε???