bookie
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2021
- Like
- 828
- Πόντοι
- 86
τα περασαμε τα ψαρωτικα μικροι τωρα πουτσα μας ολαΜάγκα αθηναιο μην ψαρώνεις!
Δεν με παιρνει η ωρα,μια μερα που θα χω ορεξη,θα το περασω για πλακα το παλιο ρεκορΜέχρι τώρα θυμάμαι ότι έχει πάει μέχρι 7 οπότε μικρή σημασία έχει ακόμη ένας.
Να πούμε 3-4 ναι, αλλά ένας μόνο...
Τι να μασησει ρε ο ΑΘΗΝΑΙΑΡΟΣ! ΒΡΑΧΟΣ ειναι ρε! ΒΡΑΧΟΣ!τα περασαμε τα ψαρωτικα μικροι τωρα πουτσα μας ολα
σας ευχαριστω για την αγαπη σας μαγκες μουκαλησπερα σε ολους μολις σχολασα και εγω αναζηταω αγαπη στο νημα, υπαρχει ?
τυπε δεν πας σε καμια γκομενα να βρεις αγαπησας ευχαριστω για την αγαπη σας μαγκες μου
δεν βρισκω αγαπη απο γκομενες μονο για μια νυχτα ειναι δε σημενουν τιποτα για εμενα αυτατυπε δεν πας σε καμια γκομενα να βρεις αγαπη
Tι τσίμπησες μάν;Δεν με παιρνει η ωρα,μια μερα που θα χω ορεξη,θα το περασω για πλακα το παλιο ρεκορ
? τσακο εις τριπλούν
Πάρε μια αγάπη κι από μένακαλησπερα σε ολους μολις σχολασα και εγω αναζηταω αγαπη στο νημα, υπαρχει ?
Τι να μασησει ρε ο ΑΘΗΝΑΙΑΡΟΣ! ΒΡΑΧΟΣ ειναι ρε! ΒΡΑΧΟΣ!
Λουκανικα,σεφταλιες,πατατες τηγανητες,σαλατες και 6 καφεδακιαTι τσίμπησες μάν;
μονο 6Λουκανικα,σεφταλιες,πατατες τηγανητες,σαλατες και 6 καφεδακια
Λουκανικα,σεφταλιες,πατατες τηγανητες,σαλατες και 6 καφεδακια
Τωρα παω να κανω και αλλον γιατι μου την ειπε ο γομολαστιχας(αν τσιτωθουν τα νευρα μου το κριμα στο λαιμο του)μονο 6
Πάρε μια αγάπη κι από μένα
Μου άνοιξες την όρεξη και θα πάω να κρεπαλιάσω μου φαίνεταιΛουκανικα,σεφταλιες,πατατες τηγανητες,σαλατες και 6 καφεδακια