Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.151
- Πόντοι
- 26.336
ΣωστάΝαι ο σκοπός ήταν να είχε φύγει για Πόρτο.τωρα τον ηπιαμε
ΣωστάΝαι ο σκοπός ήταν να είχε φύγει για Πόρτο.τωρα τον ηπιαμε
Καλή ιδέα ?Να σου πω ενα στοπερ ακομα τον θελουμε… δε τον πασαρει δανεικο;;;
Εχουμε και φιλικο το βραδακι στις 8!Καλή ιδέα ?
Για κάτσε να του το πετάξω το βράδακι
Τρώμε στην ίδια ψαροταβέρνα
Ε απόψε δεν θα τον δω τότεΕχουμε και φιλικο το βραδακι στις 8!
Θα ανεβει στο Ναο; Καλη φαση να γινει το ντηλ!Ε απόψε δεν θα τον δω τότε
θα πίνει ουίσκια στο Ναό
Για πες για τη δικιά σουΠέρυσι τέτοια εποχή στον Χάρακα, έχω αράξει σε καρέκλα και πίνω μπύρες με την δικιά μου, σε μια φάση με πιάνει ήλιος και πα να κάνω λίγο πίσω, στο τσακ την γλιτώνω να μην πέσω σε μια τρύπα που είχε ανοίξει ένα παπαράκι ακριβώς πίσω από την καρέκλα μου.
Οι γονείς πούτσα τους...σιχτίρ ρε μαλακισμένο λέω, σηκώνεται ο πατέρας και λέει μίλα καλύτερα...του τραβάω ένα κουτουλίδι και τον παίρνουν τα ζουμιά. Η γυναίκα του αρχίζει να σκούζει, το παιδί το ίδιο...θα φωνάξουμε την αστυνομία λένε.
Θα μου κλάσετε τ'αρχίδια τους λέω, όλα τα μεσόγεια 2-3 περιπολικά έχουν όλα-όλα.
Πήραν πούλο και κλαιγόντουσαν στο μαγαζί, τους είχα αφήσει 100+ ευρώ σε ποτά...έκανε τον μαλάκα...
αμα δεν γαμας αντρικα(μπαμπας) κωλαρακια φιλε μην το κανειςΠονεσαν τα μυαλα μου… ετοιμος να φυγω ειμαι μου γαμησε ολη την ηρεμια
να φανταστω οτι λογω ηλικιας η σειρα ειναι μονοψηφιαΧαλβάδες είστε όλοι.
575 τάγμα ΠΖΝ
ΛΥΒ
Μυτιλήνη
Ορεστιάδα
Συνολικά 24 μήνες.
Και διψήφια με αρνητικό πρόσημο μην σας πω ...να φανταστω οτι λογω ηλικιας η σειρα ειναι μονοψηφια
Για μιλά στο Καρυπιδαρο εσυ να του πω και εγώ του Βαγγελα δυο φωνήενταΘα ανεβει στο Ναο; Καλη φαση να γινει το ντηλ!
Αντε να βαλει τα κιτρινα ο ΣΕΜΕΔΑΡΟΣ!Για μιλά στο Καρυπιδαρο εσυ να του πω και εγώ του Βαγγελα δυο φωνήεντα
εδω ειμαιΓια μιλά στο Καρυπιδαρο εσυ να του πω και εγώ του Βαγγελα δυο φωνήεντα
Να ρθει το παιδί απάνω να γαμησει ότι ανήλικο κυκλοφορεί και εκεί
Καραμάναρε πες τους να βάλουνε Big Brother....
Ψωλαρια και γερουσια φουλ! Η απολυτη καλτιλα!Καραμάναρε πες τους να βάλουνε Big Brother....
Προπατσίδικο φάση...Ψωλαρια και γερουσια φουλ! Η απολυτη καλτιλα!