TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
ετσι νεους παρε 10Πεφτουμε και παιρνουμε…
ετσι νεους παρε 10Πεφτουμε και παιρνουμε…
10 χρονια μετα απο εμενα 6εσσο καθε χρονο αρα ειναι 255 εως 260 πολυ αρουραιος εισαι κουμπαρουληνα πω την αληθεια δεν θυμάμαι πρεπει να το κοιτάξω αλλα μπήκα το 2000 μεσα
Δε πας μεχρι το κψμ να μας φερεις καφεδες και κρουασαν;;;να πω την αληθεια δεν θυμάμαι πρεπει να το κοιτάξω αλλα μπήκα το 2000 μεσα
και να τα πληρωσει πρεπει ο ψαρακας στους παλιουςΔε πας μεχρι το κψμ να μας φερεις καφεδες και κρουασαν;;;
τι σπουδαζες πιπινοκυνηγοςσπουδαζα και τρια χρονιά μετα το σχολείο
σαν και εμενα Ελδυκ 1ο ταγμα 14 μηνες εκει.η απολυτη καυλα.μονο πουτανακια ασκησεις και σκοπιες..251 97 ΣΤ
κεντρο κορινθο και μετα 16μηνες λημνο αμεταθετος !
τι σπουδαζες πιπινοκυνηγος
μια χαρα ειναι ο τροβαδουρος.παλεουρας μπροστα σε εμενα που ημουν 266αλλη ψαρουκλα
κατα τα αλλα σε λυπαμαισαν και εμενα Ελδυκ 1ο ταγμα 14 μηνες εκει.η απολυτη καυλα.μονο πουτανακια ασκησεις και σκοπιες..
Το χειρότερο μου!!!Ενα σκατοπαιδο ηρθε ρε πουστη στη παραλια γαμησε ολη τη γαληνη και την ησυχια…
Που σαι ρε Ηρωδη…
Πονεσαν τα μυαλα μου… ετοιμος να φυγω ειμαι μου γαμησε ολη την ηρεμιαΤο χειρότερο μου!!!
Σκούζει σαν το μαλακισμένο και οι γονείς του πούτσα τους....Πονεσαν τα μυαλα μου… ετοιμος να φυγω ειμαι μου γαμησε ολη την ηρεμια
Ουρλιαζει το μουλικο και οι γονεις καυλαντιζουν με ενα γαμοζευγαρο! Εμαθα τα προσωπικα τους ολα… ειναι απο βεροια δασκαλα η γυναικα μολις ηρθαν λημνο αεκτζης ο μαλακας… σε λιγο θα μαθω και τι ωρες γαμνιουνται!Σκούζει σαν το μαλακισμένο και οι γονείς του πούτσα τους....
Σκατά στον λάκκο τους και στο σκατόπαιδο τους!!!Ουρλιαζει το μουλικο και οι γονεις καυλαντιζουν με ενα γαμοζευγαρο! Εμαθα τα προσωπικα τους ολα… ειναι απο βεροια δασκαλα η γυναικα μολις ηρθαν λημνο αεκτζης ο μαλακας… σε λιγο θα μαθω και τι ωρες γαμνιουνται!
Στμπουτσα σου ΚαραμαναρεBbΟυρλιαζει το μουλικο και οι γονεις καυλαντιζουν με ενα γαμοζευγαρο! Εμαθα τα προσωπικα τους ολα… ειναι απο βεροια δασκαλα η γυναικα μολις ηρθαν λημνο αεκτζης ο μαλακας… σε λιγο θα μαθω και τι ωρες γαμνιουνται!
Στμπουτσα Καραμαναρε
πήγαινε πάρε το μικρό μαλακισμενο μαζί με τα κουβαδάκια του και φτιάξε κανα κάστρο στην αμμο
θα νιώσεις άλλος άνθρωπος και θα το μούγκωσει ο μικρός
Ωραία φεύγοντας ξεφούσκωσε τα λάστιχα των αυτοκινήτων τους να βάλουν μυαλόΜπα θα φυγω… ξενερωσα… γυρισε το μνυαλο μου