Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.765
Πόντοι
5.006

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Άσε τα παιδάκια ρε στρατο μικρά είναι, και εσύ μικρός ήσουν κάποια στιγμή και τα γαμαγες όλα :wink:
Εκανα και γω τις μαλακιες μου μικρος αλλα δεν…ουρλιαζα! Στη μουγγα τα κανα! :tooth:

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Πέρυσι τέτοια εποχή στον Χάρακα, έχω αράξει σε καρέκλα και πίνω μπύρες με την δικιά μου, σε μια φάση με πιάνει ήλιος και πα να κάνω λίγο πίσω, στο τσακ την γλιτώνω να μην πέσω σε μια τρύπα που είχε ανοίξει ένα παπαράκι ακριβώς πίσω από την καρέκλα μου.
Οι γονείς πούτσα τους...σιχτίρ ρε μαλακισμένο λέω, σηκώνεται ο πατέρας και λέει μίλα καλύτερα...του τραβάω ένα κουτουλίδι και τον παίρνουν τα ζουμιά. Η γυναίκα του αρχίζει να σκούζει, το παιδί το ίδιο...θα φωνάξουμε την αστυνομία λένε.
Θα μου κλάσετε τ'αρχίδια τους λέω, όλα τα μεσόγεια 2-3 περιπολικά έχουν όλα-όλα.

Πήραν πούλο και κλαιγόντουσαν στο μαγαζί, τους είχα αφήσει 100+ ευρώ σε ποτά...έκανε τον μαλάκα...

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Πέρυσι τέτοια εποχή στον Χάρακα, έχω αράξει σε καρέκλα και πίνω μπύρες με την δικιά μου, σε μια φάση με πιάνει ήλιος και πα να κάνω λίγο πίσω, στο τσακ την γλιτώνω να μην πέσω σε μια τρύπα που είχε ανοίξει ένα παπαράκι ακριβώς πίσω από την καρέκλα μου.
Οι γονείς πούτσα τους...σιχτίρ ρε μαλακισμένο λέω, σηκώνεται ο πατέρας και λέει μίλα καλύτερα...του τραβάω ένα κουτουλίδι και τον παίρνουν τα ζουμιά. Η γυναίκα του αρχίζει να σκούζει, το παιδί το ίδιο...θα φωνάξουμε την αστυνομία λένε.
Θα μου κλάσετε τ'αρχίδια τους λέω, όλα τα μεσόγεια 2-3 περιπολικά έχουν όλα-όλα.

Πήραν πούλο και κλαιγόντουσαν στο μαγαζί, τους είχα αφήσει 100+ ευρώ σε ποτά...έκανε τον μαλάκα...
:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :alivedick: :alivedick: :smiling-face-with-heart-eyes: :smiling-face-with-heart-eyes: :smiling-face-with-heart-eyes:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.765
Πόντοι
5.006

:new_shocked:

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336
Έλα μαν τι λέει εντάξει ο σεμεδο :alivedick:
Ο χοντρός Βαγγελας δεν θέλει να τον βλέπει ούτε στα μάτια του…

Σιωπηρη τιμωρία εκτός ομαδος και ίσως φάει κανα πρόστιμο για τα ξενύχτια :tickedoff:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.765
Πόντοι
5.006

Σιωπηρη τιμωρία εκτός ομαδος και ίσως φάει κανα πρόστιμο για τα ξενύχτια :tickedoff:
Ναι ο σκοπός ήταν να είχε φύγει για Πόρτο.τωρα τον ηπιαμε :zfuck:

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356

Να σου πω ενα στοπερ ακομα τον θελουμε… δε τον πασαρει δανεικο;;;

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom