Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Ωραία φεύγοντας ξεφούσκωσε τα λάστιχα των αυτοκινήτων τους να βάλουν μυαλό
την ηρεμία ενός μπουρδελιαρη δεν τη χαλαει κανένας ΚΑΝΕΝΑΣ
Ωραία φεύγοντας ξεφούσκωσε τα λάστιχα των αυτοκινήτων τους να βάλουν μυαλό
την ηρεμία ενός μπουρδελιαρη δεν τη χαλαει κανένας ΚΑΝΕΝΑΣ
Άσε τα παιδάκια ρε στρατο μικρά είναι, και εσύ μικρός ήσουν κάποια στιγμή και τα γαμαγες όλαΜπα θα φυγω… ξενερωσα… γυρισε το μνυαλο μου
Να αλλάζουν ρεζέρβες μέσα στη ντάλα του ηλίου
Εκανα και γω τις μαλακιες μου μικρος αλλα δεν…ουρλιαζα! Στη μουγγα τα κανα!Άσε τα παιδάκια ρε στρατο μικρά είναι, και εσύ μικρός ήσουν κάποια στιγμή και τα γαμαγες όλα
Έλα ρε τι λεςΕκανα και γω τις μαλακιες μου μικρος αλλα δεν…ουρλιαζα! Στη μουγγα τα κανα!
Τυπε αν αυτος ο μαλακας απ τη βεροια ηταν μπαουγκτζης μεχρι και το αμαξι του καιγα!Να αλλάζουν ρεζέρβες μέσα στη ντάλα του ηλίου
Έλα μαν τι λέει εντάξει ο σεμεδοΝα αλλάζουν ρεζέρβες μέσα στη ντάλα του ηλίου
ΝΕΡΑΡΑ αντζελο!!! Γαμαει παγωμενη!!!Γαμανε η πηγές Ολύμπου στρατο;
Θα πάω από μπαζαρ και θα πάρω μια παλέτα.ΝΕΡΑΡΑ αντζελο!!! Γσμαει παγωμενη!!!
Το έφτιαξα λίγο… προς φαγητό μεριάΆσε τα πα’ι’δακια ρε στρατο, θα τα φάω εγώ! Θα τα γαμησω όλα
ΚαργιοληΤο έφτιαξα λίγο… προς φαγητό μεριά
Μολις γυρισω θα εξοπλιστω με μεγαλα!!!Θα πάω από μπαζαρ και θα πάρω μια παλέτα.
Πέρυσι τέτοια εποχή στον Χάρακα, έχω αράξει σε καρέκλα και πίνω μπύρες με την δικιά μου, σε μια φάση με πιάνει ήλιος και πα να κάνω λίγο πίσω, στο τσακ την γλιτώνω να μην πέσω σε μια τρύπα που είχε ανοίξει ένα παπαράκι ακριβώς πίσω από την καρέκλα μου.
Οι γονείς πούτσα τους...σιχτίρ ρε μαλακισμένο λέω, σηκώνεται ο πατέρας και λέει μίλα καλύτερα...του τραβάω ένα κουτουλίδι και τον παίρνουν τα ζουμιά. Η γυναίκα του αρχίζει να σκούζει, το παιδί το ίδιο...θα φωνάξουμε την αστυνομία λένε.
Θα μου κλάσετε τ'αρχίδια τους λέω, όλα τα μεσόγεια 2-3 περιπολικά έχουν όλα-όλα.
Πήραν πούλο και κλαιγόντουσαν στο μαγαζί, τους είχα αφήσει 100+ ευρώ σε ποτά...έκανε τον μαλάκα...
Πέρυσι τέτοια εποχή στον Χάρακα, έχω αράξει σε καρέκλα και πίνω μπύρες με την δικιά μου, σε μια φάση με πιάνει ήλιος και πα να κάνω λίγο πίσω, στο τσακ την γλιτώνω να μην πέσω σε μια τρύπα που είχε ανοίξει ένα παπαράκι ακριβώς πίσω από την καρέκλα μου.
Οι γονείς πούτσα τους...σιχτίρ ρε μαλακισμένο λέω, σηκώνεται ο πατέρας και λέει μίλα καλύτερα...του τραβάω ένα κουτουλίδι και τον παίρνουν τα ζουμιά. Η γυναίκα του αρχίζει να σκούζει, το παιδί το ίδιο...θα φωνάξουμε την αστυνομία λένε.
Θα μου κλάσετε τ'αρχίδια τους λέω, όλα τα μεσόγεια 2-3 περιπολικά έχουν όλα-όλα.
Πήραν πούλο και κλαιγόντουσαν στο μαγαζί, τους είχα αφήσει 100+ ευρώ σε ποτά...έκανε τον μαλάκα...
Ο χοντρός Βαγγελας δεν θέλει να τον βλέπει ούτε στα μάτια του…Έλα μαν τι λέει εντάξει ο σεμεδο
Ναι ο σκοπός ήταν να είχε φύγει για Πόρτο.τωρα τον ηπιαμεΟ χοντρός Βαγγελας δεν θέλει να τον βλέπει ούτε στα μάτια του…
Σιωπηρη τιμωρία εκτός ομαδος και ίσως φάει κανα πρόστιμο για τα ξενύχτια
Να σου πω ενα στοπερ ακομα τον θελουμε… δε τον πασαρει δανεικο;;;Ο χοντρός Βαγγελας δεν θέλει να τον βλέπει ούτε στα μάτια του…
Σιωπηρη τιμωρία εκτός ομαδος και ίσως φάει κανα πρόστιμο για τα ξενύχτια