athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.188
- Πόντοι
- 12.756
καποιοι απο εδω ξερουν καποια ζορια που εχω τραβηξει και τραβαω....προσπαθω ποτε να μην το βαζω κατω...
καποιοι απο εδω ξερουν καποια ζορια που εχω τραβηξει και τραβαω....προσπαθω ποτε να μην το βαζω κατω...
Πα να κανω μια βολτα στο λιμανι και παω δωματιο…
Ακομα και η καιπιρινια νερωσε…
Έτσι.καποιοι απο εδω ξερουν καποια ζορια που εχω τραβηξει και τραβαω....προσπαθω ποτε να μην το βαζω κατω...
Οχι κι εσυ,τι θα γινει με τα αβαταρ επιτελουςΓια να μην γράφω προσωπικά κατεβατά, τίποτα δεν είναι αδύνατο αρκεί να το πιστέψεις εσύ ο ίδιος.
Και ξεκίνα ξαναγνωρίζοντας τον εαυτό σου...
Οχι κι εσυ,τι θα γινει με τα αβαταρ επιτελους
"Ο ανθρωπος ειναι το μονο ον που εχει την πολυτελεια στην τρελα και την αυτοκτονια"Τωρα τελευταια καπου το διαβασα(ισως στο εγχειριδιο του καλου κλεφτη,του Πετροπουλου)Το Homo sapiens εκτός του ότι είναι το μόνο ζώο που τρώει χωρίς να πεινά, και πίνει χωρίς να διψά, είναι και αυτοκαταστροφικό.
Πρέπει να δει την ζωή να φεύγει από μέσα του, για να συνειδητοποιήσει το τι χάνει.
Παλια δεν τα χαμε αυτα,τωρα τελευταια ολο αλλαγες μου εισαστεΆλλαξε ο μήνας οπότε...
Πιες έναν τριπλό μονοποικιλιακό, μπορεί να το δεις διαφορετικά...Παλια δεν τα χαμε αυτα,τωρα τελευταια ολο αλλαγες μου εισαστε
Μολις ηπια φρεντο εσπρεσσο(5ος )Πιες έναν τριπλό μονοποικιλιακό, μπορεί να το δεις διαφορετικά...
4 ηπια σημεριςΜολις ηπια φρεντο εσπρεσσο(5ος )
Μακαρι ναταν τρολ λιονταρε!Πώς σας τρολάρει έτσι ο τύπος Καραμανος
Respect τυπε
παιξε μπαλα στο νησι ρε αλανι μου.μια χαρα παιδι εισαι θα γινει δουλιτσα.Μακαρι ναταν τρολ λιονταρε!
Πάει κι ο αρχεμορος.
Κώλους να δουν τα μάτια σου, Στράτο.Αυριο θα παω για μπανακι να ραξω στο μπιτσομπαρο που σταμπαρα σημερα που χει κατι καλα γκαβλακια σερβιτορες (μια κοκκινομαλα ειδικα…) να πιω τιποτα μπιρονια να δουμε και κανα κωλο να στανιαρουμε!
ελπιζω να μη με…κυνηγησουν κι εκει τα ζευγαρια!