Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
Γαμαει το νήμα στα καλύτερα του :erection:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.417
Πόντοι
5.006
Μου δινω 6 χρονια ακομα…
Ελα να τα παρατείνουμε λίγο
SociableDependableAlligator-size_restricted.gif

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Παει δε θα ξαναβγω βραδυ εξω… χαλιεμαι ασχημα που ειμαι μονος και με ολα αυτα τα ζευγαρια γυρω… μπανακι το πρωι , μασα και μετα σαπισμα στο δωματιο ως το αλλο πρωι! Και στην αθηνα θα παιξει ατομικο λοκνταουν! Θα βγαινω μονο για γιατρο και περπατημα μονο πρωι :sad2: :sad2: :sad2:

bookie

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2021
Like
828
Πόντοι
86
Παει δε θα ξαναβγω βραδυ εξω… χαλιεμαι ασχημα που ειμαι μονος και με ολα αυτα τα ζευγαρια γυρω… μπανακι το πρωι , μασα και μετα σαπισμα στο δωματιο ως το αλλο πρωι! Και στην αθηνα θα παιξει ατομικο λοκνταουν! Θα βγαινω μονο για γιατρο και περπατημα μονο πρωι :sad2: :sad2: :sad2:
τη στον πουτσο κανει ο γιατρος σου ?? μπας και ηρθε η ωρα να αλλαξεις γιατρο;

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.189
Πόντοι
12.756
μου υποσχεθηκες κατι:(

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
τη στον πουτσο κανει ο γιατρος σου ?? μπας και ηρθε η ωρα να αλλαξεις γιατρο;
Δε μπορουν να κανουν τιποτα τυπε… δεν ειναι θεοι… το προβλημα ειναι αλυτο! Φοβαμαι και να πλησιασω γυναικα…

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
40.501
Πόντοι
10.411

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
βρε καραμανο ειλικρινά τωρα αφου το βλέπεις οτι ολο αυτο δεν σε βοηθάει ...γιατι το συνεχίζεις στο εχω πει ξανα μονο εσυ μπορεις και να θες να βοηθήσεις τον εαυτο σου κανένας γιατρος κανενα φαρμακο

bookie

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2021
Like
828
Πόντοι
86
Δε μπορουν να κανουν τιποτα τυπε… δεν ειναι θεοι… το προβλημα ειναι αλυτο! Φοβαμαι και να πλησιασω γυναικα…
δεν εισαι ο μοναδικος στον κοσμο τυπε , που αντιμετοπιζει προβλημα και σιγουρα δεν εισαι μονος σου σε αυτο. Πιστευω οτι δεν θες την αλλαγη φοβασαι!

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.742
Πόντοι
5.006
Όχι ρε Καραμάνη θα πάμε με Αθηναίο μ καφέ και μασα είπαμε.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.940
Πόντοι
19.795
Ρε Καραμαζωφ, αγορι μου, δεν καταθετουμε ετσι τα οπλα. Εγω με το ενα ποδι στον ταφο και ακομα ελπιζω και παλευω για το καλυτερο. Ας ημουνα στην ηλικια σου και ας ημουνα με ενα ματι.

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
βρε καραμανο ειλικρινά τωρα αφου το βλέπεις οτι ολο αυτο δεν σε βοηθάει ...γιατι το συνεχίζεις στο εχω πει ξανα μονο εσυ μπορεις και να θες να βοηθήσεις τον εαυτο σου κανένας γιατρος κανενα φαρμακο
Πιστευα οτι αν βρεθω στη πηγη του κακου (βραδυ, ζευγαρια κλπ) θα το ξεπερνουσα! Αμ δε… Βασανιζω τον εαυτο μου αδικα :undecided:

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
δεν εισαι ο μοναδικος στον κοσμο τυπε , που αντιμετοπιζει προβλημα και σιγουρα δεν εισαι μονος σου σε αυτο. Πιστευω οτι δεν θες την αλλαγη φοβασαι!
Μπορει να φοβαμαι ειναι παρα πολυς καιρος που ειμαι ετσι που δε θυμαμαι πως ζουσα πριν…

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
Πιστευα οτι αν βρεθω στη πηγη του κακου (βραδυ, ζευγαρια κλπ) θα το ξεπερνουσα! Αμ δε… Βασανιζω τον εαυτο μου αδικα :undecided:
οχι δεν παει ετσι ...πρεπει πρώτα να τα βρεις με τον εαυτο σου και μετα

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom