You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 168K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.417
- Πόντοι
- 5.006
Ελα να τα παρατείνουμε λίγοΜου δινω 6 χρονια ακομα…
Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Παει δε θα ξαναβγω βραδυ εξω… χαλιεμαι ασχημα που ειμαι μονος και με ολα αυτα τα ζευγαρια γυρω… μπανακι το πρωι , μασα και μετα σαπισμα στο δωματιο ως το αλλο πρωι! Και στην αθηνα θα παιξει ατομικο λοκνταουν! Θα βγαινω μονο για γιατρο και περπατημα μονο πρωι
bookie
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2021
- Like
- 828
- Πόντοι
- 86
τη στον πουτσο κανει ο γιατρος σου ?? μπας και ηρθε η ωρα να αλλαξεις γιατρο;Παει δε θα ξαναβγω βραδυ εξω… χαλιεμαι ασχημα που ειμαι μονος και με ολα αυτα τα ζευγαρια γυρω… μπανακι το πρωι , μασα και μετα σαπισμα στο δωματιο ως το αλλο πρωι! Και στην αθηνα θα παιξει ατομικο λοκνταουν! Θα βγαινω μονο για γιατρο και περπατημα μονο πρωι
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.189
- Πόντοι
- 12.756
μου υποσχεθηκες κατιΠαει δε θα ξαναβγω βραδυ εξω… χαλιεμαι ασχημα που ειμαι μονος και με ολα αυτα τα ζευγαρια γυρω… μπανακι το πρωι , μασα και μετα σαπισμα στο δωματιο ως το αλλο πρωι! Και στην αθηνα θα παιξει ατομικο λοκνταουν! Θα βγαινω μονο για γιατρο και περπατημα μονο πρωι
shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
την μεχρι να με παρουν με ασθενοφόρο
Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Δε μπορουν να κανουν τιποτα τυπε… δεν ειναι θεοι… το προβλημα ειναι αλυτο! Φοβαμαι και να πλησιασω γυναικα…τη στον πουτσο κανει ο γιατρος σου ?? μπας και ηρθε η ωρα να αλλαξεις γιατρο;
bookie
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2021
- Like
- 828
- Πόντοι
- 86
μην λες τετοια θα ζηλεύη η μαντωτην μεχρι να με παρουν με ασθενοφόρο
Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Αυτο θα γινει ΑΘΗΝΑΙΑΡΕ!!!μου υποσχεθηκες κατι
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 40.501
- Πόντοι
- 10.411
Η λύση είναι μέσα σουΔε μπορουν να κανουν τιποτα τυπε… δεν ειναι θεοι… το προβλημα ειναι αλυτο! Φοβαμαι και να πλησιασω γυναικα…
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.189
- Πόντοι
- 12.756
Αυτο θα γινει ΑΘΗΝΑΙΑΡΕ!!!
shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
βρε καραμανο ειλικρινά τωρα αφου το βλέπεις οτι ολο αυτο δεν σε βοηθάει ...γιατι το συνεχίζεις στο εχω πει ξανα μονο εσυ μπορεις και να θες να βοηθήσεις τον εαυτο σου κανένας γιατρος κανενα φαρμακοΠαει δε θα ξαναβγω βραδυ εξω… χαλιεμαι ασχημα που ειμαι μονος και με ολα αυτα τα ζευγαρια γυρω… μπανακι το πρωι , μασα και μετα σαπισμα στο δωματιο ως το αλλο πρωι! Και στην αθηνα θα παιξει ατομικο λοκνταουν! Θα βγαινω μονο για γιατρο και περπατημα μονο πρωι
bookie
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2021
- Like
- 828
- Πόντοι
- 86
δεν εισαι ο μοναδικος στον κοσμο τυπε , που αντιμετοπιζει προβλημα και σιγουρα δεν εισαι μονος σου σε αυτο. Πιστευω οτι δεν θες την αλλαγη φοβασαι!Δε μπορουν να κανουν τιποτα τυπε… δεν ειναι θεοι… το προβλημα ειναι αλυτο! Φοβαμαι και να πλησιασω γυναικα…
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.742
- Πόντοι
- 5.006
Όχι ρε Καραμάνη θα πάμε με Αθηναίο μ καφέ και μασα είπαμε.Παει δε θα ξαναβγω βραδυ εξω… χαλιεμαι ασχημα που ειμαι μονος και με ολα αυτα τα ζευγαρια γυρω… μπανακι το πρωι , μασα και μετα σαπισμα στο δωματιο ως το αλλο πρωι! Και στην αθηνα θα παιξει ατομικο λοκνταουν! Θα βγαινω μονο για γιατρο και περπατημα μονο πρωι
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.940
- Πόντοι
- 19.795
Ρε Καραμαζωφ, αγορι μου, δεν καταθετουμε ετσι τα οπλα. Εγω με το ενα ποδι στον ταφο και ακομα ελπιζω και παλευω για το καλυτερο. Ας ημουνα στην ηλικια σου και ας ημουνα με ενα ματι.Δε μπορουν να κανουν τιποτα τυπε… δεν ειναι θεοι… το προβλημα ειναι αλυτο! Φοβαμαι και να πλησιασω γυναικα…
Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Πιστευα οτι αν βρεθω στη πηγη του κακου (βραδυ, ζευγαρια κλπ) θα το ξεπερνουσα! Αμ δε… Βασανιζω τον εαυτο μου αδικαβρε καραμανο ειλικρινά τωρα αφου το βλέπεις οτι ολο αυτο δεν σε βοηθάει ...γιατι το συνεχίζεις στο εχω πει ξανα μονο εσυ μπορεις και να θες να βοηθήσεις τον εαυτο σου κανένας γιατρος κανενα φαρμακο
Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Μπορει να φοβαμαι ειναι παρα πολυς καιρος που ειμαι ετσι που δε θυμαμαι πως ζουσα πριν…δεν εισαι ο μοναδικος στον κοσμο τυπε , που αντιμετοπιζει προβλημα και σιγουρα δεν εισαι μονος σου σε αυτο. Πιστευω οτι δεν θες την αλλαγη φοβασαι!
shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
οχι δεν παει ετσι ...πρεπει πρώτα να τα βρεις με τον εαυτο σου και μεταΠιστευα οτι αν βρεθω στη πηγη του κακου (βραδυ, ζευγαρια κλπ) θα το ξεπερνουσα! Αμ δε… Βασανιζω τον εαυτο μου αδικα