shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
παρε ενα ντουζ για να σύνελθειςπραγματικα κουραστηκα σημερα...πριν μιση ωρα μπηκα σπιτι
παρε ενα ντουζ για να σύνελθειςπραγματικα κουραστηκα σημερα...πριν μιση ωρα μπηκα σπιτι
Το πιο καμενο βιντεο που ειδα μεχρι στιγγμης για το 2021γιουτιουμπερ σκουπιδιαζει τον δημητρακη
τα ρεστα μου αγαπητεπαρε ενα ντουζ για να σύνελθεις
Πλάκα έκανα ρε τυπε, δε χρειάζεται να προσβάλλεις τους ανθρώπους που σιτίζονται από τον δήμο, μη γίνεσαι μουνόπανο.Ήρθε ο γατούλης τώρα που σιτίζεται από τον δήμο να πει ότι πληρώθηκα
αυξηση?Καλώς το δρ. Ρετσίνωφ.
Για ελάτε μαζί με τον κ. Ατενέζο στο γραφείο μου.
και μετά απ'όλα αυτά ------------>ενα διπλο μονοποικιλιακο,ενα εσπρεσο,ενα καπουτσινο φουντουκι και τωρα ενα διπλο μονοποικιλιακο
Και εγώ έφαγα 2 αρνίσια μπουτακια με πατάτες φούρνουκαι διαιτα μαλακες μονο με καφεδες και ταχινι με μελι την βγαζω
παραδοξως οχι ακομακαι μετά απ'όλα αυτά ------------>
ευκολακη στην Ταϊλανδή σε φτιαχνουν με μουνι μεσα σε μια ωρα και τζαμπαΑν ειχα γεννηθει με μουνι η ζωη θα ηταν πολυ πιο ευκολη… θα μουν σιγουρα ευτυχισμενος…
οχι!!! κάτι άλλο που και αυτό ξεκινάει απο << α >>αυξηση?
Και εγώ έφαγα 2 αρνίσια μπουτακια με πατάτες φούρνου
Ναι.
Σε είδος.
Μπα…αμα φτασω τα 10 χρονια αγαμιας μαλλον θα το…γυρισω το ψαριευκολακη στην Ταϊλανδή σε φτιαχνουν με μουνι μεσα σε μια ωρα και τζαμπα
μονο! εφαγες και για μενα .Και εγώ έφαγα 2 αρνίσια μπουτακια με πατάτες φούρνου
Μπετόν, ΜΠΕΤΟΝ-ΑΡΜΕ έγινεςπαραδοξως οχι ακομα
Μου δινω 6 χρονια ακομα…μην λες τετοια οι ανδρες που γνωριζω εγω κρατανε το λογο τους