bookie
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2021
- Like
- 828
- Πόντοι
- 86
ε και; τι σημενει αυτο; οποιος κοντραριζεται με καποιον θα τρωει μπαν; μια κοντρα = μπαν;Κοντραριζόντουσαν
ε και; τι σημενει αυτο; οποιος κοντραριζεται με καποιον θα τρωει μπαν; μια κοντρα = μπαν;Κοντραριζόντουσαν
Δεν παρακολουθουσα,αλλα ελεγε ο ραγκναρ οτι παει σε αλλο νημα να τα πει με καποιον.Δεν προλαβαινω τελευταια εδω και σε 2-3 νηματα ακομα ριχνω καμια ματια
Μάλλον είναι και αυτός Μπαν ....και θα ψαχτει ποιος είναι γιατί αποφεύγει να απαντήσει σε κάποιους...πολύ ύποπτοςΓια αυτό εγώ του έκανα παραθέσεις στον νήμα του Κμαν με το @ μπροστά όπου και να μου έγραφε...
Δεν το προσφερετε στο Στρατο που ειναι συνηθισμενος,μην με βρει κανενα κακοΜα τι είναι αυτά που λέτε;
Καλά κάνετε!
Δεν χρειάζεται να ζορίζεστε για τίποτα. Εμείς είμαστε εδώ για όλα.
Πάρτε ένα φοντανάκι.
Δεν το προσφερετε στο Στρατο που ειναι συνηθισμενος,μην με βρει κανενα κακο
Λογικά έφαγε αναφορά,ή το ban έπεσε ελέω spam.Έχω την εντύπωση πως από ψηλά,έχουν γίνει πιο αυστηροίε και; τι σημενει αυτο; οποιος κοντραριζεται με καποιον θα τρωει μπαν; μια κοντρα = μπαν;
Οχι βεβαια!!! Τιποτα δεν ειπα! Το ξεχασα ηδη…Αθηναιο μαγκα ;;; Καραμανη χαθηκες και εσυ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καραμανη θυμασε που σου ειπα να μην πεις τιποτα?? τελικα ειπες? επειδη μου κανει προβλημα τωρα....
οκ ισως να ειναι απο δικες μου βλακειες και μου κανει νερα τωρα τελευταια.Οχι βεβαια!!! Τιποτα δεν ειπα! Το ξεχασα ηδη…
ε και; τι σημενει αυτο; οποιος κοντραριζεται με καποιον θα τρωει μπαν; μια κοντρα = μπαν;
Ο καλόγερος - κλώνος μίλαγε για την μητέρα του κακώς δεν πήρε οριστικά πουλοΛογικά έφαγε αναφορά,ή το ban έπεσε ελέω spam.Έχω την εντύπωση πως από ψηλά,έχουν γίνει πιο αυστηροί
εδω αλλαζει το θεμα δεν παιζουμε με τετοια θεματα σεβασμος πανω απο ολα!Παίξανε κάτι γαμωοικογένειες.
Παίξανε κάτι γαμωοικογένειες.
Αυτό με τις οικογένειες,μάνες το έχουν παρατραβήξειΟ καλόγερος - κλώνος μίλαγε για την μητέρα του κακώς δεν πήρε οριστικά πουλο
Μπήκε ο μισθός τέλος του μήνα και είδες χαρά στα σκέλια σου, άντε τον άλλο μήνα τώρα πάλιΡε γατούλη πόσο καιρό έχεις να ???? Εγώ μόλις τελείωσα 3 ωρών μίτινγκ και δεν έχω άλλο σπέρμα αύριο πολύ ευχαρίστως να σε εξυπηρετησω
Ναι μαλακια μεγάληΑυτό με τις οικογένειες,μάνες το έχουν παρατραβήξει
Τι να πω ρε πίσω από το πληκτρολόγιο κάποιοι την βλέπουν από μουτσοι καπετάνιοιΑυτό με τις οικογένειες,μάνες το έχουν παρατραβήξει
Ρε γατούλη πόσο καιρό έχεις να ???? Εγώ μόλις τελείωσα 3 ωρών μίτινγκ και δεν έχω άλλο σπέρμα αύριο πολύ ευχαρίστως να σε εξυπηρετησω
Ναι μαλακια μεγάλη
Τι να πω ρε πίσω από το πληκτρολόγιο κάποιοι την βλέπουν από μουτσοι καπετάνιοι
Τρεις ώρες σου λέει κώλους μασχάλες πόδια χέρια από όλαΚώλο, πήρατε;
Που είσαι γατούλα εγώ δεν είμαι μισθωτός ούτε γραμμένος στον ΟΑΕΔ σαν του λόγου σουΜπήκε ο μισθός τέλος του μήνα και είδες χαρά στα σκέλια σου, άντε τον άλλο μήνα τώρα πάλι