Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.417
Πόντοι
5.006
Ρε Καραμαζωφ, αγορι μου, δεν καταθετουμε ετσι τα οπλα. Εγω με το ενα ποδι στον ταφο και ακομα ελπιζω και παλευω για το καλυτερο. Ας ημουνα στην ηλικια σου και ας ημουνα με ενα ματι.
Είπε αυτός ο οποίος έχει γαμήσει την μισή Ασία ότι είναι << με το ένα πόδι στον τάφο>>
Αν δεν ήταν;
Tί θα είχες κάνει ρέ;

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Ρε Καραμαζωφ, αγορι μου, δεν καταθετουμε ετσι τα οπλα. Εγω με το ενα ποδι στον ταφο και ακομα ελπιζω και παλευω για το καλυτερο. Ας ημουνα στην ηλικια σου και ας ημουνα με ενα ματι.
Φαντασου κωλογερε κι εγω παρακσλαω να μουνα τωρα 25 να τα κανα ολα διαφορετικα… :confused:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.940
Πόντοι
19.795

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.830
Πόντοι
10.326

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.742
Πόντοι
5.006
OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.217
Πόντοι
25.467
Μπορει να φοβαμαι ειναι παρα πολυς καιρος που ειμαι ετσι που δε θυμαμαι πως ζουσα πριν…

Troll mode : Off

Να λάβετε σοβαρά υπόψιν σας αυτό που σας έγραψε ο κ. Κωλόγερας.

Όλοι λίγο πολύ κάποια στιγμή ήρθαμε αντιμέτωποι με κάποιου είδους φοβία. Προσωπικά μετά από σφοδρό αυτοκινητιστικό ατύχημα (χρειάστηκαν 3 ώρες για να με απέγκλωβίσουν από το όχημα), έκανα ένα χρόνο να ξαναμπώ σε αυτοκίνητο και ενάμιση για να ξαναοδηγήσω.

Γι΄αυτό και γνωρίζω καλά πως δεν είναι καθόλου εύκολο. Χρειάζεται ατσάλινη θέληση, τρομερή πειθαρχία, και έξωθεν βοήθεια. Διορθώνεται όμως. Πιστέψτε με.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.940
Πόντοι
19.795
Φαντασου κωλογερε κι εγω παρακσλαω να μουνα τωρα 25 να τα κανα ολα διαφορετικα… :confused:
Δεν θελω να το παιξω συμβουλατορας ρε φιλαρακο, αλλα η γαμημενη η ζωη ειναι ωραια, φτανει να μπορουμε να παραμυθιασουμε τον εαυτο μας να τα βλεπει ολα ωραια. Και οσο βλακεια και αν ακουστει αυτο που θα σου πω, και γυναικεια ρομαντικη μαλακια, αγαπη δικε μου, δωσε αγαπη και θα σου δωσουν και οι αλλοι και τοτε θα αγαπησεις και τον εαυτο σου και θα αρχισεις να τα βλεπεις ολα πιο ωραια.
Και αν αγαπησεις τον εαυτο σου θα βρεις τον τροπο να του φερθεις οπως πρεπει.

bookie

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2021
Like
828
Πόντοι
86
Δεν θελω να το παιξω συμβουλατορας ρε φιλαρακο, αλλα η γαμημενη η ζωη ειναι ωραια, φτανει να μπορουμε να παραμυθιασουμε τον εαυτο μας να τα βλεπει ολα ωραια. Και οσο βλακεια και αν ακουστει αυτο που θα σου πω, και γυναικεια ρομαντικη μαλακια, αγαπη δικε μου, δωσε αγαπη και θα σου δωσουν και οι αλλοι και τοτε θα αγαπησεις και τον εαυτο σου και θα αρχισεις να τα βλεπεις ολα πιο ωραια.
ΣΩΣΤΟΣ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ???

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
? :thumbsup:

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.217
Πόντοι
25.467
:thumbsup:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.940
Πόντοι
19.795
Troll mode : Off

Να λάβετε σοβαρά υπόψιν σας αυτό που σας έγραψε ο κ. Κωλόγερας.

Όλοι λίγο πολύ κάποια στιγμή ήρθαμε αντιμέτωποι με κάποιου είδους φοβία. Προσωπικά μετά από σφοδρό αυτοκινητιστικό ατύχημα (χρειάστηκαν 3 ώρες για να με απέγκλωβίσουν από το όχημα), έκανα ένα χρόνο να ξαναμπώ σε αυτοκίνητο και ενάμιση για να ξαναοδηγήσω.

Γι΄αυτό και γνωρίζω καλά πως δεν είναι καθόλου εύκολο. Χρειάζεται ατσάλινη θέληση, τρομερή πειθαρχία, και έξωθεν βοήθεια. Διορθώνεται όμως. Πιστέψτε με.
Και εγω, μετα απο ατυχημα στο 151 χιλ. της εθνικης Πατρων-Αθηνων, πριν απο 15 χρονια, αρχισα να βλεπω την ζωη διαφορετικα. Ειδατε, πρεπει καμμια φορα να φτασουμε στο σημειο μηδεν, για να κανουμε επανεκινηση στην ζωη μας.

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.761
Πόντοι
2.606
Δε μπορουν να κανουν τιποτα τυπε… δεν ειναι θεοι… το προβλημα ειναι αλυτο! Φοβαμαι και να πλησιασω γυναικα…

Για να μην γράφω προσωπικά κατεβατά, τίποτα δεν είναι αδύνατο αρκεί να το πιστέψεις εσύ ο ίδιος.
Και ξεκίνα ξαναγνωρίζοντας τον εαυτό σου...

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
40.501
Πόντοι
10.411
Πα να κανω μια βολτα στο λιμανι και παω δωματιο…
Ακομα και η καιπιρινια νερωσε… :undecided:
4A49593727ED3014EEEF92EDB7159BC8D171DFD4

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.217
Πόντοι
25.467
Και εγω, μετα απο ατυχημα στο 151 χιλ. της εθνικης Πατρων-Αθηνων, πριν απο 15 χρονια, αρχισα να βλεπω την ζωη διαφορετικα. Ειδατε, πρεπει καμμια φορα να φτασουμε στο σημειο μηδεν, για να κανουμε επανεκινηση στην ζωη μας.

Το Homo sapiens εκτός του ότι είναι το μόνο ζώο που τρώει χωρίς να πεινά, και πίνει χωρίς να διψά, είναι και αυτοκαταστροφικό.

Πρέπει να δει την ζωή να φεύγει από μέσα του, για να συνειδητοποιήσει το τι χάνει.

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76