Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Πανω στα βουναΌχι ρε Καραμάνη θα πάμε με Αθηναίο μ καφέ και μασα είπαμε.
Πανω στα βουναΌχι ρε Καραμάνη θα πάμε με Αθηναίο μ καφέ και μασα είπαμε.
Είπε αυτός ο οποίος έχει γαμήσει την μισή Ασία ότι είναι << με το ένα πόδι στον τάφο>>Ρε Καραμαζωφ, αγορι μου, δεν καταθετουμε ετσι τα οπλα. Εγω με το ενα ποδι στον ταφο και ακομα ελπιζω και παλευω για το καλυτερο. Ας ημουνα στην ηλικια σου και ας ημουνα με ενα ματι.
Φαντασου κωλογερε κι εγω παρακσλαω να μουνα τωρα 25 να τα κανα ολα διαφορετικα…Ρε Καραμαζωφ, αγορι μου, δεν καταθετουμε ετσι τα οπλα. Εγω με το ενα ποδι στον ταφο και ακομα ελπιζω και παλευω για το καλυτερο. Ας ημουνα στην ηλικια σου και ας ημουνα με ενα ματι.
Α, δις, λαστ γιαρ. Τωρα γαμησε τα.Είπε αυτός ο οποίος έχει γαμήσει την μισή Ασία ότι είναι << με το ένα πόδι στον τάφο>>
Αν δεν ήταν;
Tί θα είχες κάνει ρέ;
Βουνά λαγκάδια πανερουμπια όπου γουστάρεις.Πανω στα βουνα
Στα 25 μου ήμουνα επισκέπτης του bou!Φαντασου κωλογερε κι εγω παρακσλαω να μουνα τωρα 25 να τα κανα ολα διαφορετικα…
Θέλει κουράγιο μάν ο στρατος έχει τα κάτω του.Τι έχει ρε παιδιά ο Καραμαναρος??
Θα συνέλθεις στρατο τώρα με τη βόλτα τα λεμεΠα να κανω μια βολτα στο λιμανι και παω δωματιο…
Ακομα και η καιπιρινια νερωσε…
πραγματικα κουραστηκα σημερα...πριν μιση ωρα μπηκα σπιτι
Μπορει να φοβαμαι ειναι παρα πολυς καιρος που ειμαι ετσι που δε θυμαμαι πως ζουσα πριν…
Δεν θελω να το παιξω συμβουλατορας ρε φιλαρακο, αλλα η γαμημενη η ζωη ειναι ωραια, φτανει να μπορουμε να παραμυθιασουμε τον εαυτο μας να τα βλεπει ολα ωραια. Και οσο βλακεια και αν ακουστει αυτο που θα σου πω, και γυναικεια ρομαντικη μαλακια, αγαπη δικε μου, δωσε αγαπη και θα σου δωσουν και οι αλλοι και τοτε θα αγαπησεις και τον εαυτο σου και θα αρχισεις να τα βλεπεις ολα πιο ωραια.Φαντασου κωλογερε κι εγω παρακσλαω να μουνα τωρα 25 να τα κανα ολα διαφορετικα…
ΣΩΣΤΟΣ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ???Δεν θελω να το παιξω συμβουλατορας ρε φιλαρακο, αλλα η γαμημενη η ζωη ειναι ωραια, φτανει να μπορουμε να παραμυθιασουμε τον εαυτο μας να τα βλεπει ολα ωραια. Και οσο βλακεια και αν ακουστει αυτο που θα σου πω, και γυναικεια ρομαντικη μαλακια, αγαπη δικε μου, δωσε αγαπη και θα σου δωσουν και οι αλλοι και τοτε θα αγαπησεις και τον εαυτο σου και θα αρχισεις να τα βλεπεις ολα πιο ωραια.
Και αν αγαπησεις τον εαυτο σου θα βρεις τον τροπο να του φερθεις οπως πρεπει.
?Δεν θελω να το παιξω συμβουλατορας ρε φιλαρακο, αλλα η γαμημενη η ζωη ειναι ωραια, φτανει να μπορουμε να παραμυθιασουμε τον εαυτο μας να τα βλεπει ολα ωραια. Και οσο βλακεια και αν ακουστει αυτο που θα σου πω, και γυναικεια ρομαντικη μαλακια, αγαπη δικε μου, δωσε αγαπη και θα σου δωσουν και οι αλλοι και τοτε θα αγαπησεις και τον εαυτο σου και θα αρχισεις να τα βλεπεις ολα πιο ωραια.
Δεν θελω να το παιξω συμβουλατορας ρε φιλαρακο, αλλα η γαμημενη η ζωη ειναι ωραια, φτανει να μπορουμε να παραμυθιασουμε τον εαυτο μας να τα βλεπει ολα ωραια. Και οσο βλακεια και αν ακουστει αυτο που θα σου πω, και γυναικεια ρομαντικη μαλακια, αγαπη δικε μου, δωσε αγαπη και θα σου δωσουν και οι αλλοι και τοτε θα αγαπησεις και τον εαυτο σου και θα αρχισεις να τα βλεπεις ολα πιο ωραια.
Και εγω, μετα απο ατυχημα στο 151 χιλ. της εθνικης Πατρων-Αθηνων, πριν απο 15 χρονια, αρχισα να βλεπω την ζωη διαφορετικα. Ειδατε, πρεπει καμμια φορα να φτασουμε στο σημειο μηδεν, για να κανουμε επανεκινηση στην ζωη μας.Troll mode : Off
Να λάβετε σοβαρά υπόψιν σας αυτό που σας έγραψε ο κ. Κωλόγερας.
Όλοι λίγο πολύ κάποια στιγμή ήρθαμε αντιμέτωποι με κάποιου είδους φοβία. Προσωπικά μετά από σφοδρό αυτοκινητιστικό ατύχημα (χρειάστηκαν 3 ώρες για να με απέγκλωβίσουν από το όχημα), έκανα ένα χρόνο να ξαναμπώ σε αυτοκίνητο και ενάμιση για να ξαναοδηγήσω.
Γι΄αυτό και γνωρίζω καλά πως δεν είναι καθόλου εύκολο. Χρειάζεται ατσάλινη θέληση, τρομερή πειθαρχία, και έξωθεν βοήθεια. Διορθώνεται όμως. Πιστέψτε με.
Δε μπορουν να κανουν τιποτα τυπε… δεν ειναι θεοι… το προβλημα ειναι αλυτο! Φοβαμαι και να πλησιασω γυναικα…
Πα να κανω μια βολτα στο λιμανι και παω δωματιο…
Ακομα και η καιπιρινια νερωσε…
Και εγω, μετα απο ατυχημα στο 151 χιλ. της εθνικης Πατρων-Αθηνων, πριν απο 15 χρονια, αρχισα να βλεπω την ζωη διαφορετικα. Ειδατε, πρεπει καμμια φορα να φτασουμε στο σημειο μηδεν, για να κανουμε επανεκινηση στην ζωη μας.
Και εγω, μετα απο ατυχημα στο 151 χιλ. της εθνικης Πατρων-Αθηνων, πριν απο 15 χρονια, αρχισα να βλεπω την ζωη διαφορετικα. Ειδατε, πρεπει καμμια φορα να φτασουμε στο σημειο μηδεν