TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
μηπως να κανει ο αγιος ερωτηση στον αντι τι συμβαινειοχι μονιμα αλλα να επαιξε μηνας αντι για εβδομαδα
μηπως να κανει ο αγιος ερωτηση στον αντι τι συμβαινειοχι μονιμα αλλα να επαιξε μηνας αντι για εβδομαδα
Κι οσοι χαλαστηκατε σας γραφω στις τριχωτες μου αρχιδαρες…
Εκεί στη Λιβαδειά είσαι εσύ Στράτο. Κάνε κονέ να βρω μια δουλειά και σπίτι και έρχομαι και για προβατίναΠαμε για προβατινα στη Λειβαδια πανω στα βουνα!
Παμε στο μαγαζι με το καλυτερο κρεας!!
κοψε ρε αρχοντα τις μαλακιες...σιγα μην δεν ξαναγραψεις επειδη σου την ειπαν...εδω στο δροσερο νημα να τα λεμεΕνα απο τα τελευταια μου ποστ…
Σσσσ' ωραίωσσσσσσσσσς!Κι οσοι χαλαστηκατε σας γραφω στις τριχωτες μου αρχιδαρες…
Δε μενω λιβαδεια τυπε μου! Αθηνα μενω! Λιβαδεια μονο για …προβατινα και…χρυσο σε καμια σηραγγα!Στράτο, κάνε κονέ με Λιβαδειά και άσε τα σάπια φίλε. Θέλω να γίνω εσωτερικός μετανάστης.
Αντζελινοοοο προσπαθω να ηρεμησω εδω παραλια μετα τα χτεσινα και τα σημερινα ασχημα νεα…Καραμανοοο
θα ηρεμησεις...χαλαρα παραλια καφεδαρα και καυλανταΑντζελινοοοο προσπαθω να ηρεμησω εδω παραλια μετα τα χτεσινα και τα σημερινα ασχημα νεα…
μηπως να κανει ο αγιος ερωτηση στον αντι τι συμβαινει
η kalinkα που ειναι χωμενη σημερα
ποια ειναι τouτηη kalinkα που ειναι χωμενη σημερα
o antzelo την εχεις γονατισει δεν εχει αφησει τιποτα θα τον λεω τυφωνα αντζελοποια ειναι τouτη
εδω εισαι μουχριτσα
Το "καλλιτεχνικό" του δρ. Ατενέζου.ποια ειναι τouτη