Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.151
- Πόντοι
- 26.336
Φυσικά πρέπει ο διευθυντής να ενημερωθεί άμεσαμηπως να κανει ο αγιος ερωτηση στον αντι τι συμβαινει
Η κλινική υπολειτουργεί
Φυσικά πρέπει ο διευθυντής να ενημερωθεί άμεσαμηπως να κανει ο αγιος ερωτηση στον αντι τι συμβαινει
ποιος του την ειπε γιατι μου εχει μεινει λιγο σπερμα απο χθεςκοψε ρε αρχοντα τις μαλακιες...σιγα μην δεν ξαναγραψεις επειδη σου την ειπαν...εδω στο δροσερο νημα να τα λεμε
καριοληηηηηηηηηηηηηηηηηη μετα απο τοσο σεξ χθες εχω φαει 3 σοκολατες και μισο μπωλ παγωτοΚαρυπίδη έφαγες το ρυζόγαλο σου αγόρι μου;
καριοληηηηηηηηηηηηηηηηηη μετα απο τοσο σεξ χθες εχω φαει 3 σοκολατες και μισο μπωλ παγωτο
Ποιος σας στενοχώρησε και δεν φάγατε ολόκληρο το μπωλ, να τον μαλώσω;καριοληηηηηηηηηηηηηηηηηη μετα απο τοσο σεξ χθες εχω φαει 3 σοκολατες και μισο μπωλ παγωτο
η καρια φιλε δεν με αφηνε ενω πηραν τηλεφωνο απο την ρεσεψιον θα κρατησετε και αλλο το δωματιο... και μου λεει η τρελλη τι να κανουμε... εχω ραντεβου επομενο στις 22.00.... και της λεω εφυγαααααααααααααααααα
Δε πειράζει.Δε μενω λιβαδεια τυπε μου! Αθηνα μενω! Λιβαδεια μονο για …προβατινα και…χρυσο σε καμια σηραγγα!
ο καριολης ο αντζελο συνεχεια εστελνε μυνηματα αν το φας ολο θα μου παρεις ολοκληρο γεματο... και σταματησα γιατι λεω οκ θα φαει μονο το μισοΠοιος σας στενοχώρησε και δεν φάγατε ολόκληρο το μπωλ, να τον μαλώσω;
Ποιος σας στενοχώρησε και δεν φάγατε ολόκληρο το μπωλ, να τον μαλώσω;
Εσύ πηγές με φράουλες σοκολάτες γιαουρτια σοκολατάκια σαντιγες κτλη καρια φιλε δεν με αφηνε ενω πηραν τηλεφωνο απο την ρεσεψιον θα κρατησετε και αλλο το δωματιο... και μου λεει η τρελλη τι να κανουμε... εχω ραντεβου επομενο στις 22.00.... και της λεω εφυγαααααααααααααααααα
Θα μεριμνήσω.ο καριολης ο αντζελο συνεχεια εστελνε μυνηματα αν το φας ολο θα μου παρεις ολοκληρο γεματο... και σταματησα γιατι λεω οκ θα φαει μονο το μισο
Και μετά ξύπνησες καρελακια.ο καριολης ο αντζελο συνεχεια εστελνε μυνηματα αν το φας ολο θα μου παρεις ολοκληρο γεματο... και σταματησα γιατι λεω οκ θα φαει μονο το μισο
αυτο το ειχα για εσενα η για τον παντοφλακια επιδορπιο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εσύ πηγές με φράουλες σοκολάτες γιαουρτια σοκολατάκια σαντιγες κτλ
O παντόφλακιας δεν ήρθε να κόψει κίνηση.αυτο το ειχα για εσενα η για τον παντοφλακια επιδορπιο
νομιζω ρεπαριζε οποτε δεν υπηρχε περιπτωση να εμφανισθειO παντόφλακιας δεν ήρθε να κόψει κίνηση.
νομιζω ρεπαριζε οποτε δεν υπηρχε περιπτωση να εμφανισθει
Τσακω καλλιτεχνιαΤο "καλλιτεχνικό" του δρ. Ατενέζου.
οχι τιποτα αλλο περιμενω και αλλη νυφη επιστρεφει μετα απο 3 χρονια στην ενεργο δραση ανοιξε η ρωσσια και το πολυ σε 10 ημερες θα μπει παλι στο σπορ
Μήν μασάς ρε άρχοντα....θα είσαι καλύτερα... χαλάρωσε και απόλαυσε ούζα, μεζέδες, ήλιοΜαγκες σορι για τα σημερινα ξεσπασματα… λιγο η χτεσινοβραδυνη πικρα της μοναξιας λιγο η στεναχωρια για το μαντκλιπ σημερα…λιγο το πεσιμο που εφαγα… καπου εσπασα …λυγισα… θα πιω καμια μπιριτσα κανα ουζακι να χαλαρωσω κι ελπιζω αυριο να μαι καλυτερα!
αμα πεσει τιποτα στην αντιληψη σου κανα ξεκωλο μην ενημερωσεις τον αθηναιο γιατι θα πεσει παντοφλαΜαγκες σορι για τα σημερινα ξεσπασματα… λιγο η χτεσινοβραδυνη πικρα της μοναξιας λιγο η στεναχωρια για το μαντκλιπ σημερα…λιγο το πεσιμο που εφαγα… καπου εσπασα …λυγισα… θα πιω καμια μπιριτσα κανα ουζακι να χαλαρωσω κι ελπιζω αυριο να μαι καλυτερα!