Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.065
- Πόντοι
- 12.756
δεν υπαρχουν παιδια τρεις κι ο κουκος μειναμετιποτα μαν , ολα καλα
κατσε να μπουν τα παιδιά ολα να δεις ιδιοφυές γλεντι που θα κάνουμε
Όσο κι ο Καλόγερος?πολυυυ![]()
![]()
![]()
α καλαδεν υπαρχουν παιδια τρεις κι ο κουκος μειναμε
οχι τοσο , εμενα μου λειπει λιγο η wineme να ριξουμε κανα καυγαΌσο κι ο Καλόγερος?
τεσπα υποθετικα τι θα εκανε η μητριαρχια δεν ξερουμεΓιατί να το αποκλείουμε. Η μητριαρχία δεν νομίζω πως θα απαγόρευε να εξασκούν την τέχνη της σαγήνης γυναίκες. Ίσως να υπήρχαν άνδρες, αλλά αυτοί υπάρχουν και τώρα.
Επίσης το να παρουσιάζεις τις γκέισες ως απλά σκεύη ηδονής, είναι τεράστια ύβρη. Και λέω τεράστια διότι από την μιά δεν τους αναγνωρίζεις το δικαίωμα στην εργασία και από την άλλη ενοχοποιείς το σεξ.
ολοι φυγανε μονο ο θεος εμεινε να μας βλεπεια καλα
@athinaios44 πες στο οφθαλμιατρικό να ετοιμαζονται οι συνάδελφοι ( νομιζω εκει φιδιασει ο Μπραμπ) , εχουμε ασθενη , μαλλον καταραχτης με προσωρινη τυφλωση , θα δειξει
Κανείς δεν περνά καλύτερα από τον Καλόγερο,τον άνθρωπο που πληρώνει τον Ουάχαντ να του γαμαει την βασική και την αναπληρωματική και ο ίδιος να παρακολουθεί.οχι τοσο , εμενα μου λειπει λιγο η wineme να ριξουμε κανα καυγα![]()
πηγαινε στην Β πλαζ ΕΟΤ Βουλας να ερθουμε και εμεις να ειμαστε μαρτυρεςολοι φυγανε μονο ο θεος εμεινε να μας βλεπει
αν φυγει και αυτος χαθηκαμε
θα αυτοκτονησω τελετουργικα
θα ζητησω απο την κυρια να μ κοψει τις φλεβες στα λουτρα
θα φυγω οπως οι ρωμαιοι στρατηγοι και αυτοκρατορες
να δεις που τον Ουαχαντ τον γαμάει ο Καλόγερος τελικαΚανείς δεν περνά καλύτερα από τον Καλόγερο,τον άνθρωπο που πληρώνει τον Ουάχαντ να του γαμαει την βασική και την αναπληρωματική και ο ίδιος να παρακολουθεί.
Ας όψεται η σεξουαλική ανικανότητα του Μεντορος.
μαλάκας εισαι ?? τοσο δρόμο τσαμπα να κανουμεθα με αποτρεψετε?
οταν ειμαστε εδω οχιΠαιδιά περνάτε καλά?
τεσπα υποθετικα τι θα εκανε η μητριαρχια δεν ξερουμε
εγω λεω γκεισσες με την μορφη που φτιαξανε στην ιαπωνια δεν θα ειχαμε
εγω πιστευω οι φυλλες των ιθαγενων στην αμερικη ηταν πιο ισσοροπημενες μεταξυ των δυο φυλλων
Άγιε συμφωνείτε πως ο Καλόγερος είναι μεγάλο κορόιδο μιας και ο Ουάχαντ πίνει στην υγεία του με τόσα που έχει βγάλει από εκείνον?Τις γκέισες δεν τις έφτιαξε κανένας. Είναι τέχνη και μαλιστα ήταν πολύ πιο καλοπληρωμένες ακόμα και από αυτούς που τις επισκέπτονταν.
Θά ξηγηθω πρώτα ηλεκτρισμό ...μηπως να βαλω το πρασινο ? να μην φαινονται και τα αιματα ? ή θα πας σε θεραπεία πρωτα εγκεφαλική ( 220V ) ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
πότε σχολάς βρε μαλάκα ? ορυχείο δουλευεις ? στις Σκουριες El dorado Gold ?
Όπως και να έχει,σαν τον Καλόγερο δεν περνάτε καλά.ανωμαλοι θα ειστε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
οταν ειμαστε εδω οχι
οταν εχουμε γυναικες περναμε
Τους γράφω άπαντες στο κατζίον μου.Άγιε συμφωνείτε πως ο Καλόγερος είναι μεγάλο κορόιδο μιας και ο Ουάχαντ πίνει στην υγεία του με τόσα που έχει βγάλει από εκείνον?
Τζινάκι.και κατι ντοπιο απο συνοδο του σαη
![]()