athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.452
- Πόντοι
- 12.756
Ηλθον ειδον γαμησον...
ΑΡΑ σκοπος σ ειναι να διαφημιζεις κοπελες
αρα καλα σε ειπα προμοτορα με κονε σε γαλλια και λας βεγκας
ΑΛΛΟ σεξ αλλο σεξισμος ομωςΟυδέποτε αρνήθηκα ότι διευκολύνω κοπελιές με αντάλαγμα ένα μικρό ποσοστό από τα κέρδη τους.
Αλλά για πές μου...
Γιατί τα σεξιστικά σχόλια είναι τόσο κατακριτέα από την αριστερά;
Δεν θεωρείτε σημαντικό το σεξ για την υγειή σωματική και πνευματική διαβίωση ενός ατόμου;
Είναι κάτι το απεχθές για εσάς;
τελικα δικαιως ο πουσυ επαιρνε τον τιτλο τοσα χρονιαΗλθον ειδον γαμησον...
ΑΛΛΟ σεξ αλλο σεξισμος ομως
σεξισμος ειναι οταν απωδιδουμε στα φυλλα ιδιοτητες που δεν ισχυουνΓια εξηγήστε μου την διαφορά.![]()
ΑΛΛΟ σεξ αλλο σεξισμος ομως
εσυ υπονοησες οτι πεειδη ειναι γυναικα καποια περναει μαθηματα
ενω ενας αντρας δεν θα μπορουσε
αρα ειναι μια διακριση που εγινε υποβιβαζοντας το αλλο φυλλο προσφεροντας χαρες σεξουαλικου ανταλλαγματος αμφιβολα δοσμένες με συναινεση η κατοπιν εκβιασμου αρα μιλαμε για γκριζα ζωνη
δεν ειπες ρε μουνι οτι ειναι καλη κοπελα !!!! τι σκονακια και τσιμπουκια διαβαζω;αυτο προυποθετει καλη γνωση του αντικειμενου της σχολης
που ξερεις οτι απλα δεν περναγε τα μαθηματα ετσι με παπαγαλια και σκονακια
αρα???????
τα φαινομενα απατουν
δεν ειναι σωστο αυτο που κανειςΚαι γιατί να μην ανήκει σε μια μουτουαλιστική μορφή οικονομίας όπου οι τέχνες ανταλλάσονται;
Π.χ. οι καθηγητές προσφέρουν γνώση και η φοιτήτρια ανακούφιση.
το σεξ δεν ανταλλαζεται ομωςΚαι γιατί να μην ανήκει σε μια μουτουαλιστική μορφή οικονομίας όπου οι τέχνες ανταλλάσονται;
Π.χ. οι καθηγητές προσφέρουν γνώση και η φοιτήτρια ανακούφιση.
δεν ειναι σωστο αυτο που κανειςενταξει ειναι παραμορφωμενος
αλλα εσυ το τερματιζεις
![]()
αυτο ειναι κατι ουδετεροΘέλω να δω τι θα απαντήσει κάποιος που με κατηγορεί εμένα ως σεξιστή ενώ έχει ως υπογραφή το κάτωθι:
<< Αν είναι το σεξ βρώμικο; Μόνο αν γίνεται σωστά >>
![]()
γραφει οτι οταν κανει σεξ δεν κανει μπανιο // του αρεσει η καλτιλα και η μποχα...που ειναι το μεμπτόΘέλω να δω τι θα απαντήσει κάποιος που με κατηγορεί εμένα ως σεξιστή ενώ έχει ως υπογραφή το κάτωθι:
<< Αν είναι το σεξ βρώμικο; Μόνο αν γίνεται σωστά >>
![]()
χαχαχ καινουργιο αυτο ?το σεξ δεν ανταλλαζεται ομως
οχι ρε τι καινουργιο...απο την στιγμη που δεν υπαρχει ανταλλαγη ζηταει εκπτωσηχαχαχ καινουργιο αυτο ?
να δεις τον ντοκυμαντερ της πρωην του , εκει να δεις ξεβρακωμααυτο ειναι κατι ουδετερο
το σεξ
δεν μιλαει για αντρες η γυναικες η για ατομα ιδιου φυλλου
το χει πει και ο γουντυ αλλεν π αγαπαω
Ο πουσυ έχει γαλουχηθεί στην κοβα Εξαρχείωνχαχαχ καινουργιο αυτο ?
συναινετικαχαχαχ καινουργιο αυτο ?
ειναι βαθειά μεσα στα πραγματα δηλαδη ?Ο πουσυ έχει γαλουχηθεί στην κοβα Εξαρχείων